Setari Cookie-uri

ce fac daca mirelui ii e frica?

ne-am pus data nuntii pe 23 mai dar iubitul meu nu mai e sigur.ce e de facut?oare chiar e numai frica sau sa ma gandesc la ce e mai rau...
cheregi_andreea
Postat pe 14 Ianuarie 2009 08:50
Ups...
Am inteles ca a-ti stabilit data nuntii. Intrbarea mea este: in ce stadiu sunteti cu pregatirile? Poate este prea multa bataie de cap pentru el.
fantome
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:22
nu stiu daca e bataia de cap sau doar frica de casatorie.inca nu am inceput nimic..amana cat de mult poate,desi zice ca isi doreste dar ii e frica.nu mai stiu ce sa fac.poate am vb eu prea mult de asta si l-am speriat..
cheregi_andreea
Postat pe 14 Ianuarie 2009 16:16
23 mai 2009?
fantome
Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:14
UPS UPS UPS....pai daca nunta e anul asta e cam groasa treaba ca mai e putin tare ...si aveti atatea de rezolvat ...adica...eu am nunta in oct anul asta si deja restaurantul , muzica, fotograful, cel ce filmeaza...sunt contractate, si bautura incepem sa o luam...Draga mea vezi sa nu te trezesti doamne fereste singurica la altar ...incearca sa vb cu el si sa rezolvi problema sa vezi ce e in capusorul lui...
Cypcip
Postat pe 15 Ianuarie 2009 11:24
si noi avem rezervat restaurantul...si atat.ne-am blocat aici.cred ca o sa dau eu inapoi.daca el e nehotarat prefer sa nu intru in ceva din ce nu pot iesi...e un pas pe viata si nu vreau sa-l gresesc.ms mult de sfaturi
cheregi_andreea
Postat pe 15 Ianuarie 2009 16:40
da...mor de frica
cheregi_andreea
Postat pe 15 Ianuarie 2009 16:41
Dumnezeule...

Ce nu inteleg eu este ca inca nu aveti amanetata decat sala. Noi cu 4-5 luni inainte de nunta, aveam cam tot. Nu sunt sigura daca invitatiile erau facute dar in rest...

Pot sa te intreb de cat timp sunteti impreuna si cand a-ti hotarat sa va casatoriti?
fantome
Postat pe 16 Ianuarie 2009 15:53
suntem inpreuna de 2 ani...nu ne-am apucat de nimic altceva pt ca mereu zicea ca este timp..ce e adevarat ca stam intr-un orasel destul de mic,cu multi fotografi,muzicanti,poate nu ar fi o problema dar....asta e.am anulat chiar eu nunta.nu vreau eu sa fac un pas pe care sa il regret.il iubesc dar nu mai sunt sigura ca sentimentul e reciproc.mersi pt mesaj,sper sa ma pot obisnui cu ideea ca nu mai are loc nunta..
cheregi_andreea
Postat pe 19 Ianuarie 2009 09:42
Cineva a spus ca in orice rau zace si un bine. Poate nu e el "alesul". Nu am cum sa-ti alin suferinta, nu am cuvinte care sa te scoata din impas, dar iti pot oferi un umar sa plangi, sa te racoresti. Apoi iti voi spune o tampenie ca sa te fac sa razi. Capul sus!
fantome
Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:10
Probabil ca nimic din ceea ce-ti vom zice noi ...nu-ti va alina suferinta, poate ca e timpul sa deschizi ochii , dar sa mergi mai departe asta e mult mai important capul sus!!!
Cypcip
Postat pe 19 Ianuarie 2009 15:22
sa sti ca e bine sa sti ca cineva e langa tine macar cu o vb buna,nu mai stiu sa ma comport cu el ca inainte si ma tem ca toate se vor sfarsi in curand.ne-am certat acum 2 zile si i-am zis ca nu mai vreau sa continuam relatia.a plans si mi-a spus ca nu vrea sa ma piarda..ce sa cred din toate astea..poate daca nu imi cerea sa ne casatorim toate erau frumoase acum..
cheregi_andreea
Postat pe 19 Ianuarie 2009 15:30
incerc sa fac in asa fel sa nu mai depind asa de mult de ceea ce face sau zice el dar nu mi-e asa usor cum am crezut.in plus el se comporta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si chiar zice ca nu vrea sa ma piarda niciodata.oi fi eu nebuna si nu il inteleg..
cheregi_andreea
Postat pe 19 Ianuarie 2009 15:32
Sfatul meu.....este sa vb doar voi doi cu foarte mult calm ,intreaba-l ce are de gand, ce vrea el de la viata lui, de fapt? si daca nu se mai poate continua relatia macar stii si tu care-ti sunt prioritatile, eu ma gandesc ca tii la el , deci vorbiti si clarificati toata treaba asta , dar cu foarte mult calm!
Cypcip
Postat pe 19 Ianuarie 2009 15:35
de cate ori nu am incercat sa fac asta... si prima data cand am reusit sa vb serios a fost cand mi-a zis ca nu stie daca mai vrea si m-a intrebat daca l-as parasi pt asta...
cheregi_andreea
Postat pe 19 Ianuarie 2009 15:40
Pot sa te intreb ce varste aveti?
fantome
Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:49
el are 29 de ani si eu 21..
cheregi_andreea
Postat pe 22 Ianuarie 2009 09:01
fetelor ..am incercat un pic sa il las in pace pe prietenul meu si a venit singurel la mine sa-mi zica ca e f hotarat sa facem nunta si sa ne apucam de ce e nevoie:)mi-a zis ca simte ca ma pierde si nu vrea deci pana la urma nunta e in 23 mai 2009
cheregi_andreea
Postat pe 28 Ianuarie 2009 15:38
nu va mai fi nunta anul acesta..ma urmareste ghinionul..tatal meu s-a stins din viata in 5 martie si acum desi am vrea amandoi nu mi se pare bine sa o facem decat dupa un an.oricum nu am inaintat cu pregatirile deci am putut amana nunta.acum sincer nu asta e prioritatea mea...
cheregi_andreea
Postat pe 11 Martie 2009 16:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand rochii noi de mireasa, de seara si de fetite 1 De la: grace005207 15 Octombrie 2009 16:26
Vand rochie mireasa model 2009 2 De la: mihaelasb 23 Iunie 2010 18:09
rochie mireasa-Adeline-250eur 2 De la: love_love 14 Martie 2009 15:23
Rochie de mireasa 2 De la: kudika_1038796 7 Noiembrie 2019 13:38
Vand rochie de mireasa 1 De la: kudika478932 30 Noiembrie 2011 07:54