Mai multe
| Am vazut de curand, rasfoind pe internet in cautare de tot felul de accesorii pentru nunta, de la marturii pana la portjartiera albastra, cosulet pentru mireasa din sticla suflata! N-am ce sa zic, foarte interesant, tot felul de culori, ma intrebam nu se vor uita rudele mele mai trecute de prima generatie cam ciudat la mine? | ||
|
meet_me_upstairs Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:48 |
||
|---|---|---|
|
Chiar iti pasa? E nunta ta. Daca cosuletul ala e una din dorintele tale si ti-l permiti, n-ai devoie de parerea celor "trecuti". |
||
|
fantome Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:38 |
||
| Ideea nu e rea atata timp cat iti alegi un cosulet cat de cat mai usor...si mare grija sa nu fie casant la prima manuire...o sa=l cam poarte domnsioara de onoare din mana in mana pana la restaurant e cale lunga... | ||
|
|
||
|
mikaela_ta_grace Postat pe 6 Februarie 2009 20:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vand rochie de mireasa, model Calin Events 2011 | 1 | De la: Iustyna 23 Octombrie 2011 19:52 |
| vand rochie de mireasa noua la pret de criza | 2 | De la: g_raisa 10 Noiembrie 2009 11:22 |
| MA VINDE!!! | 1 | De la: cookie 2 Iunie 2009 15:32 |
|
|
||
| vand rochie de mireasa | 1 | De la: patry 31 Ianuarie 2010 22:20 |
| Vand rochie deosebita si accesorii | 32 | De la: kudika364609 7 Februarie 2011 18:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.