Urasc concursurile! Urasc mass-media! baietii sunt lasati pe dinafara!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Roxy1000 Avatarul lui Roxy1000

56 mesaje
Membru din: 21/11/2009

Nu pot pricepe un lucru. In toata mass-media se face tot posibilul ca sa se mediatizeze fetele. Tot felul de concursuri destinate fetelor prin care isi pun o poza ca sa participe.
Dar de ce baietii sunt IGNORATI? Baietii nu merita sa se faca si ei cunoscuti si remarcati? De ce nu apar si concursuri gen baiatul de la pagina x? de ce nu apare si o zi a baietilor? s-a proopus din cate imi amintesc ziua de 5 Mai insa aceasta a ramas doar in visele noastre si pe diverse petitii on-line.
In urma concursurilor de genul fata de la pagina3 sau fata de la pagina 5 sau cea mai frumoasa, etc etc, fetele intra in atentia unor impresari si capata atentie si devin cunoscute si evident nu mai pot baietii sa se atinga de ele si astfel ajung sa se marite cu baieti bogati sau din Showbiz. Oare baietii de ce nu au acelasi drepturi?

Ceea ce vreau eu sa subliniez e ca doar vreau sa am si eu ocaia sa ma fac remarcat si sa reusesc o data sa cunosc si eu o fata, sa am si eu o iubita. Insa nu am pretentii mari, ma multumesc sa fie cu aceeasi situatie financara de mijloc ca si a mea.
Raporteaza abuz de limbaj