Mi-am achizitionat rochia de mireasa de la atelierul Otilia Brailoiu. am vrut modificări și nu s-au întâmplat decât după ce am plâns
-mi-am făcut singură voalul și pentru că nu era cumpărat de la ei am fost luată peste picior si mi s-a spus "să nu-ți uiți minunea asta aici"
-s-ar putea să nu vă vină calumea, la mine amanșura era prea mare.
-doamna cu care am ținut legătura a încercat să mă convingă că nemulțumirile mele nu ar trebui să existe
-dacă aveți experințe nașpa și le dați feedback nu veți primi nici măcar scuze
-s-ar putea să așteptați pe acolo prin atelier sau chiar la poarta în condițiile în care voi ajungeți la timp
-s-ar putea ca în ziua nunții să observați că jupa se lipește de voi sau ca au rămas fără dantelă și au pus și de altă culoare
-vorbesc despre clienții care abia au ieșit afară din atelier de față cu clienții rămași
-la ultima probă rochia îmi era mare, mi s-a spus "Ai slăbit!" (mă îngrășasem un kg)
-rochiile sunt frumoase dar experiența poate fi una urâtă.
Experiența mea a început bine, am văzut rochia mi-a plăcut și am mers mai departe, însă nu înainte să mă asigur că pot aduce modificări la rochia originală (care pentru mine era prea încărcată). Am plătit de la început aprox. 70% din prețul total al rochiei (greșeala mea). Lumea părea foarte
profi, nu zâmbeau, nu râdeau, niște doamne serioase. Încă de la prima probă am spus toate modificările pe care vreau sa le aducem rochiei și mi s-a spus că se vor înfăptui. Au spus că o luăm din aproape în aproape, că nu se coase nimic până nu discutăm împreună.
(Săriți peste partea asta dacă nu vă pasă de lucruri specifice. Customizări la rochia de 9500 de lei:
-mai putină dantelă pe mâneci
-mai puține perle
-spatele gol
-fără trenă
-cordon fără flori 3d, care sa fie subtire, din tulle
-să fie mărimea potrivită)
Mi s-a spus să plătesc ultima tranșă de bani înainte să ridic rochia, așa am făcut.
Am ajuns la ultima probă, cu o săptămână înainte de nuntă, gata să probez și să ridic rochia. Am ajuns la ora la care am anunțat că voi ajunge si am asteptat 20 de minute, (alte fete care au ajuns după mine au fost primite înainte). Am fost întrebată și "Mai probezi?". Când în sfârșit am intrat și am pus rochia pe mine m-au năpădit lacrimile. Din decembrie până la începutul lui august, singura modificare realizată, dintre cele pe care eu le-am tot mentionat la fiecare proba, a fost faptul că rochia avea spatele gol.
Când am început să plâng, doamna cu care am interacționat cel mai mult în lunile acelea a încercat să mă convingă că plâng degeaba, că rochia este superbă, că s-a ținut cont de dorințele mele. Norocul meu a fost că venise împreună cu mine o prietenă, cu care am vorbit de la începutul procesului despre modificările pe care mi le doream (le-a convins sa noteze fiecare modificare).
Am stabilit că voi ridica rochia peste o săptămână, cu o zi înainte de nuntă, dar m-au asigurat că o să îmi trimită poze. Am primit doar 2 poze, solicitate insistent. La telefon doamna s-a comportat de parcă totul este în regulă când eu am spus ca sunt nemulțumită.
Mi s-a comunicat sa vin vineri între 12 si 13. Am ajuns la 12 si 8 minute in fata atelierului si nu ne a raspuns nimeni, desigur am dat un telefon. Eu spuneam că am nuntă a doua zi și iar aștept pe la uși ca data trecută, doamna mi-a spus că e pe autostrada, nu se poate face nimic "și la doctor aștepți, nu pot să vorbesc la telefon Maria, conduc!". Se poate face ceva, se poate anunța întârzierea, se poate să îți ceri scuze pentru întârziere, se pot face multe alte lucruri care nu s-au făcut.
O săptămână am adormit plângând de furie, că am avut încredere în acest atelier, că am plătit mai devreme, că nu am spus ce mă nemulțumea la ultima probă, etc... Am decis că trebuie să le spun tot ce nu a fost în regulă, foarte diplomat consider eu, am început să spun ce am scris și mai sus.
Doamna s-a simtit "certata" si a dat vina pe fetele din atelier care "nu citesc fișa tehnică". 5 minute mai târziu a spus că trebuia să comunic cu ea, dar si că nu poate să stea toată ziua sa scrie mesaje (semn ca am comunicat eu cam mult cu ea). Am spus explicit că vreau niște scuze pentru tot stresul pe care mi l-au provocat si pentru atitudinea lipsita de profesionalism, abia atunci am primit un simplu "scuze" care ar fi fost bine venit la proba trecuta sau la telefon.
Dupa aceste scuze mi-a spus ca i s-a părut ciudat că am început să plâng pentru niște detalii, că lumea la ei în atelier plânge de fericire. Am spus că am citit review-uri care spuneau altă poveste. Si ea a spus "aaa, acea era o doamnă care avea sânii mari", începuse sa-mi povesteasca de acest review negativ lasat de altcineva, cum nu era vina lor ci a doamnei că avea sânii prea mari și de acolo problemele.
Mi s-a spus de mai multe ori "dar rochia este gata acum, nu e totul bine acum?" Sigur că da, este. Dar este bine doar datorită faptului că prietena mea v-a convins să notați pe foaie, altfel plecam plângând cu o rochie care era diferită de cea visată.
Un singur lucru nu a fost rezolvat, cordonul, cordonul vineri era unul lat, din satin, cu flori 3d, le-am rugat sa mi-l dea acasa ca il cos eu, nu am vrut sa mai stau in camera aia.
Ar mai fi si altele demne de menționat însă deja e un review mult prea lung.
Cu doamna Otilia Brăiloiu m-am întâlnit o singură dată și am avut o experiență plăcută (dupa spusele celeilalte doamne, doamna Brăiloiu nu a notat că vreau un singur strat de tulle in partea de sus a bustului, deci pot adăuga și lipsă de colegialitate la gaslighting).
Consider însă că și dânsa este parțial vinovată, pentru modul în care își alege angajații și modul în care îi instruiește.
Îi multumesc doamnei draguțe (pe care am văzut-o o singură dată) care a fost acolo când am ridicat rochia și care a încercat să aplaneze situația și să gasească soluții la lucrurile care nu erau încă gata.
Trebuie în final să îi mulțumesc doamnei, care mi-a stricat poate cea mai importantă săptămână din viață cu lipsa ei de profesionalism. Vă mulțumesc că m-ați pus în această situație dificilă, am învățat multe lucruri datorită faptului că nu ați putut să îmi validați într-un mod uman supărarea.
1. E bine să citești review-uri înainte să iei decizii scumpe.
2. Nu trebuie să plătești integral nimic până nu primești lucrul promis.
3. E foarte bine să spui ce te nemulțumește și să "speak up for yourself" atunci când ceva nu-i ok.