Mai multe
|
Salutare fetelor... Stiu ca va ganditi daca sa investiti in flori, daca se merita sa apelati la agentii si dak pretul e precum calitatea? sincer..depinde de agentiile la care apelati..depinde de persoanele in care aveti incredere;) Eu va propun o varianta..mai altfel:) Impreuna cu o prietena facem flori pentru nunti..dar nu orice flori.si nu pentru orice nunti..doar pentru acelea dintre voi care va doriti cu adevarat ceva mai deosebit..mai aparte.. Avem obiecte speciale pentru nuti aduse din strainatate..mese din fier forjat...obiecte de colectii..:) putem face flori pentru orice buget.. Nu ezitati sa ma contactati daca sunteti interesate:) va pup..si aveti incredere;) |
||
|
miriam4future Postat pe 2 Iulie 2009 15:22 |
||
|---|---|---|
Buna,eu sunt din braila si am nunta pe 30 august si inca nu m-am decis la buchetul meu de mireasa pentru ca intocmai as dori ceva mai deosebit fata de nasa sau de domnisoara de onoare.Ai putea sa ma ajuti tu cu mai multe informatii si sa am un buchet cu totul deosebit?
|
||
|
kudika87 Postat pe 30 Iulie 2009 09:20 |
||
| Buna depinde din ce oras esti, daca esti din Iasi te pot ajuta eu mergem impreuna si luam florile de la prima mana si ti le fac pe loc, iti alegi modelul tu de pe net si il execut imediat, pentru mine (manopera) dai si tu cat crezi vreau sa ajut nasii si miresele ca astia de la magazinele cu profil pun niste preturi de 3-5 de ori mai mari fata de preturile din depozit, in loc sa ajute tinerii casatoriti. Eu sunt mama de 2 baieti fac doctoratul si bursa fiind mica mai fac si acest lucru ca imi plac foarte mult florile. Mama mea avand magazin de flori... | ||
|
|
||
|
kudika132622 Postat pe 14 August 2009 10:54 |
||
| am o intrebare te rog cam cat ar cost manopera la un buchet de mireasa?ca eu sunt din cj si m-am gandit sa-mi cumpar floriile si sa rog pe cineva sa-mi faca buchetul.m-ai am o intrebare de la depozitul de flori se vande si perlutele si pangliga?mersi mult | ||
|
grace004047 Postat pe 6 Septembrie 2009 13:27 |
||
| am o intrebare te rog cam cat ar cost manopera la un buchet de mireasa?ca eu sunt din cj si m-am gandit sa-mi cumpar floriile si sa rog pe cineva sa-mi faca buchetul.m-ai am o intrebare de la depozitul de flori se vande si perlutele si pangliga?mersi mult | ||
|
grace004047 Postat pe 6 Septembrie 2009 13:27 |
||
| In viziunea mea, cel mai frumos buchet ar fi unul compus din flori de camp multicolore. faci asa ceva? | ||
|
Tinet Postat pe 7 Septembrie 2009 09:51 |
||
|
Buna! Daca sunteti din Craiova si vreti aranjamente florale pentru nunti(buchete mireasa/nasa/d-re de onoare,lumanari,cocarde,bratari,gaspouri,aranjamente pe suporti din fier forjat,arcade) sau diverse alte ocazii,apelati-ma cu incredere.Ofer preturi avantajoase si calitate.Pentru detalii si poze cu aranjamentele realizate,trimiteti un e-mail la avccraiova@yahoo.com |
||
|
avccraiova Postat pe 28 Septembrie 2009 09:30 |
||
|
tarot_healthy Postat pe 12 Octombrie 2009 06:19 |
||
| DACA SUNTETI DIN BUC NU EZITATI SA LUATI LEGATURA CU MINE,FAC ARANJAMENTE FLORALE LA PRETURI MINIME. | ||
|
grace_mary Postat pe 3 Noiembrie 2009 22:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CEDEZ RESTAURANT CITY TULCEA - 11.09.2010 | 1 | De la: ioana_jinga 7 Mai 2010 13:13 |
| de vanzare rochie de mireasa | 1 | De la: iordanandra 29 Martie 2010 16:07 |
| ~23 sau ~32? care e varsta ideala pt facut bebei? | 36 | De la: grace009822 27 Iulie 2010 16:51 |
|
|
||
| Lumanari personalizate | 2 | De la: Cassey 21 August 2009 13:48 |
| buna fetelor! | 1 | De la: Hanvi 7 Septembrie 2009 10:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.