Setari Cookie-uri

Mireasa blestemata in floraria Iris de la Universitate

De la: Diamond, la data 2010-07-23 19:55:44Draga Doamna b,

Mulþumesc pentru cãlduroasa lecþie de culturã generalã complet ieºitã din subiectul conversaþiei. Nu am pornit aceastã discuþie aºteptându-mã sã fiu atât de cãlduros corectatã în privinþa unei tradiþii a lumii muzicale care se practicã… încã, în cercurile selecte ale… Vienei, de exemplu.

Mulþumesc.

Permiþându-mi sã deviez, la fel ca dvs, de la subiectul iniþial, vã invit cãlduros sã participaþi la concertul ce va deschide stagiunea de toamnã/iarnã a Operei din Viena, în data de 23.08.2010, in culisele cãruia vã ofer posibilitatea de a observa cum interacþioneazã marii artiºti internaþionali ai muzicii clasice, in calitate de observator diligent, cum se pare cã sunteþi in subiectele din viaþa de zi cu zi.
Vã rog sã imi permiteþi, la rândul meu, sã observ contrariatã cã o persoanã ce are devotamentul dumneavoastrã faþã de aceste subiecte culte, nu îºi doreste perfecþiunea ºi în detaliile care contribuie la fericirea unui eveniment atât de important in viaþa oricui, precum este nunta.
În încheiere, pentru a pune punct unei discuþii care nu îºi are rostul între douã doamne (cum îmi doresc sã vã consider) perfecþioniste (în subiecte diferite), precum noi, sper sã va angajaþi spiritul acut al observaþiei de care daþi dovadã, în a urmãri firul principal al conversaþiei în care sunteþi angajatã.

Vã doresc o zi deosebitã, ºi anticipez cu plãcere întâlnirea noastrã din capitala mondialã a muzicii, unde sper sã vã pot oferii o experienþã iluminantã!


Draga doamna,

Nu imi plac persoanele care incearca sa para ceea ce nu sunt de fapt... exista o mare discrepanta in modalitatea in care au fost scrise primele dvs mesaje (greseli gramaticale, multe emoticon-uri de genul: , care nu se prea potrivesc unei persoane culte) si ultimele... tind sa cred ca au fost compuse de persoane diferite
Atata timp cat nu prezintati dovezi nu puteti fi o persoana credibila.
In fond sunteti doar o studenta, dupa cum scrie in descrierea dvs, asa ca nu e frumos sa incercati sa jigniti (subtil bineinteles) alte persoane care au studii superioare, carora le place literatura si citesc mult, care au vizitat multe orase europene, incercand sa descopere cat mai mult din cultura si traditiile acestora.
Iar in legatura cu devierea de la subiect si dvs ati deviat de la subiect pe alte topicuri cu subiecte diferite, ma refer la spamurile cu linkul acestui topic.
Aceasta este tot ce am avut de spus, consider mica noastra discutie incheiata.
Va doresc multa fericire!
b_ralu_83
Postat pe 27 Iulie 2010 10:20
De la ce a pornit... si unde s-a ajuns... Cineva aici, sufera enorm... Si care era subiectul?
ddartificii
Postat pe 27 Iulie 2010 14:53
De la: misha_elena, la data 2010-03-29 00:34:00buna...scz nu vreau sa te supar dar eu sunt clienta fidela a florariei iris si vreau sa spun ca nu am avut nici un fel de problema pana acum...sunt chiar foarte incantata de ei...de cum lucreaza...mi se pare o prostie asta"Evitati Floraria Iris"...nu zic ca nu ti-au gresit...dar greseala a fost a ta...dupa eveniment trebuiasa iei legatura cu altcineva din firma sa iti spui oful...imi pare sincer rau pt tn...


Nu cunosc profesionalismul celor de la care ai cumparat, dar vreau sa te atentionez ca e o diferenta mare intre ce vezi pe calculator si ce e in realitate. Monitoarele sunt atat de diferite... De aceea, e important atunci cand facem comenzi online e bine sa mai cerem detalii si la tel. Parerea mea
casablanca_grace
Postat pe 27 Iulie 2010 16:22
De la: danielascepchin, la data 2010-07-27 14:53:11De la ce a pornit... si unde s-a ajuns... Cineva aici, sufera enorm... Si care era subiectul?


Da, cineva sufera... doamna Andreea... si plange cu lacrimi de sange, ca nu a avut buchetul dorit la cununia civila.
b_ralu_83
Postat pe 27 Iulie 2010 19:46
Stimata Doamna

Sunt sigura ca va dati seama ca frustrarea si furia nu pot sa scoata in evidenta partile cele mai bune dintr-o persoana. Cat despre limbajul abreviat si modalitatea in care au fost scrise primele mesaje ale acestui topic, ele reflecta aceste doua sentimente, rasarite din acel eveniment neplacut care a lasat urme adanci, si nicidecum personalitatea sau cultura mea. Mesajul adresat Dumneavoastra a beneficiat in schimb de calm si cumpatare, de care nu puteam da dovada in mesajul initial.
Statutul meu de studenta, pe care pareti sa il dispretuiti (desi v-ati aflat si dumneavoastra in aceasta situatie), s-a schimbat de la data la care am inregistrat acest cont, si doar agitatia care a inconjurat examenele, evenimentele, si concertele care au precedat si succedat examenul de licenta m-au impiedicat sa actualizez datele personale ale contului. Nu gasesc de cuviinta sa scanez diplomele (deoarece sunt licentiata a facultatii de compozitie, muzicologie, si pedagogie muzicala din cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, cat si a sectiei de Engleza-Spaniola a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii) si sa le postez pe site. Cat despre invitatia pe care v-am facut-o de a vizita Viena, nu incercam sa va insult insinuand o lipsa de cultura, de fapt nu imi amintesc sa fi mentionat ceva de orase europene, ci despre un oras considerat capitala mondiala a muzicii, datorita istoriei sale muzicale bogate. Nu mi-am dorit, scriind acele randuri, sa va dau asa ceva de inteles. Ati exagerat. De asemenea, referitor la dovezi, nu va pot oferi o dovada mai concludenta decat oferta de a-mi fi invitata de onoare in acea seara, care va va da posibilitatea de a ajunge singura la concluziile de rigoare…
Nu consider ca dorinta mea de a discuta si impartasi aceste sentimente cu alte mirese si viitoare mirese este spam, dimpotriva, doresc sa cred ca mi-am adus aportul la fericirea fetelor care s-ar fi putut afla in aceeasi situatie ca mine, dar au evitat-o din cauza acestei discutii. In definitiv aceasta era si intentia. Cat despre faptul ca am postat link-ul in alte discutii consider ca nu este off-topic sau spam comparat cu reclamele (impotriva carora nu am nimic) postate de alte persoane.
Ma bucura nespus faptul ca avem o pasiune in comun, deoarece si eu sunt o impatimita a literaturii de toate formele si genurile. Imi face placere oricand sa discut despre lecturile mele, si sa fac schimb de impresii, dar sunt sigura ca veti fi de acord ca aceste discutii nu isi au locul in acest topic, ci intr-unul despre literatura (sau despre capitale europene, cu care sunt, de asemenea, familiarizata).
Nu mai ramane sa va comunic decat ora la care va avea loc concertul, si sa sper ca veti putea gusta cu placere miscari din concerte, simfonii si uverturi binecunoscute, precum si duete si arii din opere indragite de generatii. Imi va face nespusa placere sa va intalnesc la data de 23.08, la ora 19.45 in fata Operei Mari din Viena (Wiener Staatsoper) – opera se afla in imediata vecinatate a binecunoscutului bulevard Vienez Mariahilfer Straße.

O zi buna.
Diamond_grace
Postat pe 28 Iulie 2010 13:48
buna,

nu stiu daca mai in tri prin zona......dar trebuia sa scriu si eu ceva........dupa comentariile postae.......e clar ca nimeni nu a inteles nimic din ce ai dorit sa le spui........dupa parerea mea

Eu te inteleg perfect...sunt in luna dinaintea nuntii, in toi de pregatiri si ce crezi ca fac? imi cumpar eu florile si imi voi face eu buchetele si tot ce am de decorat impreuna cu mama.....suntem amandoua niste perfectioniste si artisti plastici, cel putin din punctul asta de vedere te inteleg si mai bine, pentru ca cei/cele care au ales sa deschida o afacere cu florariile lor simple puncte de desfacere ....nimic mai mult pentru ca nu pun pret pe un minim de daruire si arta pana la urma....si de aici rezultatul...poti sa crezi cu tarie ca tipa respectiva nu vede defectele buchetului pentru ca nu era in stare !!! nu avea Neuronul pentru asa ceva de fapt si oricat ii cereai tu sau ai tai nu il putea devolta pe loc........asa ca eu am ales ca singura persoana de vina pentru ceva sa fiu EU :))) mireasa ..daca nu iese ceva asta e....voi trece mult mai usor peste stiind ca eu am ales ideea si eu am muncoit pe ea, la fel ca pe fiecare tablou...pana nu e gata nu stiu care vor fi tusele finale cele mai sensibile.....includ aici coafura si machiajul, unde nu am avut raqbdarea si nervii de a testa infinitele saloane de "creatie" ":)) si mi le voi face singura.......sper totusi sa nu-mi trenure mana prea tare :)))) pensule am cat incape.

cat despre parerile astea super acide ca nu e capat de tara si ca bla bla si treci peste trebuie sa va spun ca un artist nu poate trece asa de usor peste detaliil si nu minore.......asta e alta compozitie chimica la nivel de celule :)

zile superbe de vara va doresc
dreamer
Postat pe 12 August 2010 12:06
De la: b_ralu_83, la data 2010-07-27 19:46:31
De la: danielascepchin, la data 2010-07-27 14:53:11De la ce a pornit... si unde s-a ajuns... Cineva aici, sufera enorm... Si care era subiectul?


Da, cineva sufera... doamna Andreea... si plange cu lacrimi de sange, ca nu a avut buchetul dorit la cununia civila.


Consider ca ai o rautate iesita din comun...ai postat la un topic doar pentru ca aveai tu niste rautati de spus! Cat despre Andreea...a facut un gest frumos incercand sa ii atentioneze pe ceilalti sa nu repete greseala sa. Daca tie, b_ralu nu-ti convine, nu comenta...este atat de simplu! din pacate tara noastra e plina de oameni care se cred inteligenti..asa ca tine!
Andreea imi pare rau ca ai patit asa ceva! Cred ca a fost ingrozitor...Meritau insa o plangere la OPC. In Romania rare sunt locurile unde primim servicii de calitate...dar cei de la ANPC (OPC) chiar se ocupa de plangeri! mai trebuie doar sa invatam noi ca, atunci cand avem parte de astfel de neplaceri, corect este sa apelam la autoritatile in masura...
Casa de piatra si sa va iubiti mult!
o_fata
Postat pe 18 August 2010 10:37
@ o_fata
Daca ai fi citit atenta ce s-a scris ai fi vazut cine era acea persoana care se crede inteligenta si arata asta pe un forum de miresici. Nu eu am postat "diplome" cu ce studii universitare am termintat si nici poze de la ceremonia de absolvire a universitatii pe un forum de miresici, ci Doamna Andreea.
Nu a fost frumos din partea ta sa ma jignesti, nu ma cunosti, nu ai de unde stii cat de lipsita de inteligenta sunt eu, plus ca eu nu am zis nimic la adresa ta... discutia era intre mine si doamna Andreea, nu a fost frumos din partea ta sa intervi cu jigniri.
Ce m-a deranjat? Ca s-a inscris pe forumul acesta ca sa faca antireclama unei florarii... doar atat a postat in acest forum, legat de aceasta florarie... si in plus a spamuit intregul forum cu linkul acestui topic. Si nici macar nu a prezentat o dovada concreta, ma refer la poze cu asa zisul buchet ratat!!!
b_ralu_83
Postat pe 8 Septembrie 2010 10:23
Buna ziua, sunt Iuliana din Bucuresti si , dupa atatea pareri pro si contra Andreei si a florariei Iris, subscriu la dezamagirea acesteia cu privire la modul in care aceasta floarie intelege sa isi onoreze comenzile. Nu vorbesc despre unul-doua buchete de flori pe care le putem cumpara ocazional, ci vorbesc despre comenzi de buchete de mireasa, si in cazul meu de buchet de nasa si lumanari de cununie.
Am citit toate aceste comentarii inainte de evenimentul la care am participat in calitate de nasa , pe data de 28.08.2010. Si , totusi , am comandat buchetele si lumanarile de cununie la floraria Iris, despre care aveam o impresie foarte buna, gandindu-ma ca intamplarea Andreei a fost un accident nefericit. Dar se pare ca nu ! Am sa postez aici reclamatia pe care am facut-o catre floraria Iris pe data de 31.08.2010, si pentru care nu am primit nici acum raspuns, desi mi-am lasat datele de contact.
"Ma numesc Iuliana P…….. si sunt din Bucuresti. Va scriu pentru ca doresc sa fac o reclamatie asupra produselor firmei dumneavoastra, si anume :
Am comandat pentru data de 28.08.2010 la floraria Iris din strada Stirbei Voda, doua lumanari de cununie din trandafiri albi si rosii, si doua buchete, unul de mireasa (trandafiri, crini si orhidee) iar celalat de nasa (trandafiri lila si hortensie verde), pe care le-am ridicat in ziua respectiva in jurul orei 13,30.
Nemultumirea mea a inceput inca din florarie , in momentul in care am ridicat comanda. Atunci am remarcat ca buchetul de nasa nu prea semana cu cel din catalog, unde numarul de trandafiri este mult mai mare. Cel pe care l-am ridicat eu are un numar mult mai mic de trandafiri, iar din aceasta cauza buchetul parea mai mult verde (din cauza hortensiei) decat lila, asa cum este in catalog si asa cum l-am dorit. Daca numarul de trandafiri mai mare ar fi insemnat un pret mai mare decat cel de catalog , ar fi trebuit sa mi se spuna, nu sa comand un buchet lila si sa ridic unul verde cu lila. In cursul zilei au cazut din el si trandafiri si buchetele de hortensie.
Lumanarile la prima vedere aratau bine, pana te apropiai mai mult de ele. Trandafirii nu aratau toti foarte bine, unii dintre ei aveau petalele uscate pe margini, si petale rupte, iar unul chiar s-a scuturat imediat ce am iesit cu el din florarie.
Buchetul de mireasa a fost, insa, marea mea dezamagire, doarece in tot cursul zilei au curs flori din el !!!!! Daca mai adaug si faptul ca atunci cand mireasa a aruncat buchetul au inceput sa sara florile din el !!!!! asta chiar a pus capac la toate. Cateva cupe de crini s-au ofilit pana la a nu se mai vedea printre flori , in timp ce altele au rezistat mai bine !!!!
In calitatea mea de nasa la evenimentul respectiv, si de persoana care a comandat aceste lumanari si buchete, m-am simtit mai mult decat penibil.
In florarie i-am spus vanzatoarei doar ca buchetul de nasa nu prea corespunde cu cel din catalog, nu am avut timp sa le analizez mai bine pe celelalte, care au inceput sa se deterioreze imediat ce le-am ridicat. Nu puteti sa imi spuneti ca a fost o zi foarte calduroasa, pentru ca le-am ridicat la ora 13,30 , au fost transportate cu grija pana la locul evenimentului, care a inceput la ora 15. In aceste conditii este inacceptabil ca aceste flori au aratat prost, ca au curs din buchete si mai ales din cel al miresei. Nu stiu daca va pot pune la dispozitie fotografii relevante, pentru ca acestea au fost facute de catre un fotograf profesionist si nu stiu in cat timp le va prelucra , dar am acasa buchetul de nasa, care poate fi un exemplu.
Regret nespus ca am dat comanda la floraria Iris, desi am consultat si alte oferte, dar m-am oprit aici datorita renumelui pe care l-ati dobandit in timp, si pe care probabil mizati, atunci cand produsele d-vs nu mai sunt de calitate.
Iuliana P……..
Tel. 072…………
Pana…………@yahoo.com"
kudika320493
Postat pe 8 Septembrie 2010 14:48
De la: Tycu, la data 2010-07-27 09:18:49 Sigur florareasa era tiganca;Nu , nu exista putere in blesteme,blestemul este o descarcare de nervi a celui care blesteama ,atat si nimic mai mult si nu are nici un efect asupra caruia i se adreseaza .Nici biserica nu crede si nu aproba asa ceva !!!


eu am blestemat pe unu de la gaze care a fugit cu avansul de la mine.....a cazut un mal de pamant pe el la otopeni dupa 2 sapt de atunci nu am mai incercat sa blestem pe nimeni dar....toata lumea se fereste acum sa ma mai supere
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Septembrie 2010 14:56
De la: kudika320493, la data 2010-09-08 14:48:17 Buna ziua, sunt Iuliana din Bucuresti si , dupa atatea pareri pro si contra Andreei si a florariei Iris, subscriu la dezamagirea acesteia cu privire la modul in care aceasta floarie intelege sa isi onoreze comenzile. Nu vorbesc despre unul-doua buchete de flori pe care le putem cumpara ocazional, ci vorbesc despre comenzi de buchete de mireasa, si in cazul meu de buchet de nasa si lumanari de cununie.
Am citit toate aceste comentarii inainte de evenimentul la care am participat in calitate de nasa , pe data de 28.08.2010. Si , totusi , am comandat buchetele si lumanarile de cununie la floraria Iris, despre care aveam o impresie foarte buna, gandindu-ma ca intamplarea Andreei a fost un accident nefericit. Dar se pare ca nu ! Am sa postez aici reclamatia pe care am facut-o catre floraria Iris pe data de 31.08.2010, si pentru care nu am primit nici acum raspuns, desi mi-am lasat datele de contact.
"Ma numesc Iuliana P…….. si sunt din Bucuresti. Va scriu pentru ca doresc sa fac o reclamatie asupra produselor firmei dumneavoastra, si anume :
Am comandat pentru data de 28.08.2010 la floraria Iris din strada Stirbei Voda, doua lumanari de cununie din trandafiri albi si rosii, si doua buchete, unul de mireasa (trandafiri, crini si orhidee) iar celalat de nasa (trandafiri lila si hortensie verde), pe care le-am ridicat in ziua respectiva in jurul orei 13,30.
Nemultumirea mea a inceput inca din florarie , in momentul in care am ridicat comanda. Atunci am remarcat ca buchetul de nasa nu prea semana cu cel din catalog, unde numarul de trandafiri este mult mai mare. Cel pe care l-am ridicat eu are un numar mult mai mic de trandafiri, iar din aceasta cauza buchetul parea mai mult verde (din cauza hortensiei) decat lila, asa cum este in catalog si asa cum l-am dorit. Daca numarul de trandafiri mai mare ar fi insemnat un pret mai mare decat cel de catalog , ar fi trebuit sa mi se spuna, nu sa comand un buchet lila si sa ridic unul verde cu lila. In cursul zilei au cazut din el si trandafiri si buchetele de hortensie.
Lumanarile la prima vedere aratau bine, pana te apropiai mai mult de ele. Trandafirii nu aratau toti foarte bine, unii dintre ei aveau petalele uscate pe margini, si petale rupte, iar unul chiar s-a scuturat imediat ce am iesit cu el din florarie.
Buchetul de mireasa a fost, insa, marea mea dezamagire, doarece in tot cursul zilei au curs flori din el !!!!! Daca mai adaug si faptul ca atunci cand mireasa a aruncat buchetul au inceput sa sara florile din el !!!!! asta chiar a pus capac la toate. Cateva cupe de crini s-au ofilit pana la a nu se mai vedea printre flori , in timp ce altele au rezistat mai bine !!!!
In calitatea mea de nasa la evenimentul respectiv, si de persoana care a comandat aceste lumanari si buchete, m-am simtit mai mult decat penibil.
In florarie i-am spus vanzatoarei doar ca buchetul de nasa nu prea corespunde cu cel din catalog, nu am avut timp sa le analizez mai bine pe celelalte, care au inceput sa se deterioreze imediat ce le-am ridicat. Nu puteti sa imi spuneti ca a fost o zi foarte calduroasa, pentru ca le-am ridicat la ora 13,30 , au fost transportate cu grija pana la locul evenimentului, care a inceput la ora 15. In aceste conditii este inacceptabil ca aceste flori au aratat prost, ca au curs din buchete si mai ales din cel al miresei. Nu stiu daca va pot pune la dispozitie fotografii relevante, pentru ca acestea au fost facute de catre un fotograf profesionist si nu stiu in cat timp le va prelucra , dar am acasa buchetul de nasa, care poate fi un exemplu.
Regret nespus ca am dat comanda la floraria Iris, desi am consultat si alte oferte, dar m-am oprit aici datorita renumelui pe care l-ati dobandit in timp, si pe care probabil mizati, atunci cand produsele d-vs nu mai sunt de calitate.
Iuliana P……..
Tel. 072…………
Pana…………@yahoo.com"


Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, am fost si eu nasa duminica asta si imi imaginez cum te-ai simtit. Poate cealalta doamna avea dreptate cu buchetul dansei, dar daca ar fi prezentat situatia altfel, intr-un mod mai calm si fara atata dramatism (mireasa blestemata, lacrimi de sange) ar fi fost mai credibila.
b_ralu_83
Postat pe 9 Septembrie 2010 09:15
@b_ralu_83
Ai perfecta dreptate, exprimarile de genul doamna Brandusa sunt de prost gust si nerecomandate de niciun ghid de savoir-fair.

Cat despre pagubita ... la ce reactii istetice a avut cand i s-a adus o simpla corectura, inclin sa cred ca la floraria cu pricina a facut o criza asemanatoare, altfel spus ca exagereaza.
Spanish_Dancer
Postat pe 19 Octombrie 2010 22:36
Buna ziua! Fetelor eu am avut nunta pe 25 septembrie, si am mers, sub recomandarea celor de la Vega, caci acolo am avut petrecerea, la floraria Iris, caci sunt printre cei cu care acestia colaboreaza. Am mers intai si am vorbit cu vanzatoarele, m-am uitat pe un album, le-am zis cam ce vreau la care mi-au dat la buchetele de masa un pret de 35 lei. In fine revin si specific de aceasta data ca sunt trimisa de cei de la Vega pentru niste preturi la aranjamente, de aceasta data vorbesc cu patroana, ea cred ca e, si BOMBA, imi spune preturile umflate cu cate 15 lei la fiecare chestie, ca la urma sa mai si specifice ca trebuie sa le dea celor de la Vega 20% din valoarea produselor cumparate. Nu am zis nimic, desi m-am suparat enorm, adica da bonificatii pe buzunarul meu, buna treaba. M-am interesat si in alta parte de aranjamente, la ale lor am renuntat si in urma a ce am citit pe forumul acesta chiar in saptamana nuntii, insa dadusem un avans deja si am fost nevoita sa fac la ei buchetul miresei si floarea mirelui. Buchetul meu era orhidee cu trandafiri, iar floarea pentru mire orhidee. Si ce credeti, in ziua nuntii se duc ai mei sa le ia si din nou BOMBA, floarea mirelui ofilita su palita, buchetul meu la fel, insa la buchet era avantajul ca era strans cu verdeata si nu se observa ca orhideele is gata sa cada.. Cand i-a spus maicamea cucoanei ca ce-s astea, ca arata jalnic, aceasta a dat raspunsul: DA CE TE INTERESEAZA PE DUMNEATA? E posibil asa ceva? Noroc ca doamna dragutza de la Amarilia, cealalta florarie unde mi-am facut restul de aranjamente, m-a salvat si mi-a facut la urgenta alta floare pt mire, dar eu, MIREASA, am ramas cu buchetul ofilit.... NU RECOMAND FLORARIA IRIS, TOATE SERVICIILE LOR LASA DE DORIT, INCLUSIV COMPORTAMENTUL FATA DE CLIENTI. Oricum le voi spune si celor de la Vega sa nu-i mai recomande pentru ca sunt jalnici
giuk_v
Postat pe 22 Octombrie 2010 20:55
De la: giuk_v, la data 2010-10-22 20:55:16Buna ziua! Fetelor eu am avut nunta pe 25 septembrie, si am mers, sub recomandarea celor de la Vega, caci acolo am avut petrecerea, la floraria Iris, caci sunt printre cei cu care acestia colaboreaza. Am mers intai si am vorbit cu vanzatoarele, m-am uitat pe un album, le-am zis cam ce vreau la care mi-au dat la buchetele de masa un pret de 35 lei. In fine revin si specific de aceasta data ca sunt trimisa de cei de la Vega pentru niste preturi la aranjamente, de aceasta data vorbesc cu patroana, ea cred ca e, si BOMBA, imi spune preturile umflate cu cate 15 lei la fiecare chestie, ca la urma sa mai si specifice ca trebuie sa le dea celor de la Vega 20% din valoarea produselor cumparate. Nu am zis nimic, desi m-am suparat enorm, adica da bonificatii pe buzunarul meu, buna treaba. M-am interesat si in alta parte de aranjamente, la ale lor am renuntat si in urma a ce am citit pe forumul acesta chiar in saptamana nuntii, insa dadusem un avans deja si am fost nevoita sa fac la ei buchetul miresei si floarea mirelui. Buchetul meu era orhidee cu trandafiri, iar floarea pentru mire orhidee. Si ce credeti, in ziua nuntii se duc ai mei sa le ia si din nou BOMBA, floarea mirelui ofilita su palita, buchetul meu la fel, insa la buchet era avantajul ca era strans cu verdeata si nu se observa ca orhideele is gata sa cada.. Cand i-a spus maicamea cucoanei ca ce-s astea, ca arata jalnic, aceasta a dat raspunsul: DA CE TE INTERESEAZA PE DUMNEATA? E posibil asa ceva? Noroc ca doamna dragutza de la Amarilia, cealalta florarie unde mi-am facut restul de aranjamente, m-a salvat si mi-a facut la urgenta alta floare pt mire, dar eu, MIREASA, am ramas cu buchetul ofilit.... NU RECOMAND FLORARIA IRIS, TOATE SERVICIILE LOR LASA DE DORIT, INCLUSIV COMPORTAMENTUL FATA DE CLIENTI. Oricum le voi spune si celor de la Vega sa nu-i mai recomande pentru ca sunt jalnici



AM REVENIT SI CITIND DIN URMA AM REALIZAT CA LA VOI E VORBA DE FLORARIA IRIS DIN BUCURESTI. TIN SA SPECIFIC CA PROBLEMA MEA E CU CEI DE LA FLORARIA IRIS DIN GALATI, CU SEDIUL LANGA TRIBUNAL. ASTA CA SA SE INTELEAGA.
giuk_v
Postat pe 25 Octombrie 2010 14:37
e veche treaba...ai facut nunta ? cit ai scos?
BEL_AMY1
Postat pe 25 Octombrie 2010 14:40
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-25 14:40:53e veche treaba...ai facut nunta ? cit ai scos?


freddie vezi ca astea pe aici sunt luate!
fante_de_dorobanti
Postat pe 25 Octombrie 2010 14:45
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-10-25 14:45:16
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-25 14:40:53e veche treaba...ai facut nunta ? cit ai scos?


freddie vezi ca astea pe aici sunt luate!

maaa tu nu ai de lucru...nimic o masaluta ceva acolo...o unchimea...
BEL_AMY1
Postat pe 25 Octombrie 2010 14:51
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-25 14:51:05
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-10-25 14:45:16
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-25 14:40:53e veche treaba...ai facut nunta ? cit ai scos?


freddie vezi ca astea pe aici sunt luate!

maaa tu nu ai de lucru...nimic o masaluta ceva acolo...o unchimea...


ce faceti voi aici pe la mirese ??????
Ame_ly
Postat pe 25 Octombrie 2010 14:53
De la: crysy, la data 2009-10-10 10:13:44Aoleo! Eu cred ca asa i-a zis tampa aia de florareasa, sa planga cu lacrimi de sange. Bravo fata, bine ca le faci floraria de rahat! Asa mor pe tiganii astia care nu-si respecta clientii. Mai este o florarie fata-n fata cu Stadionul National langa fosta Miss Chicken, in sectorul 3. Nici de-aclo nu a sfatuiesc sa cumparati nimic. Sunt niste nesimtite vanzatoarele. La fel isi injura clientii. Nu am cumparat niciodata, dar trec zilnic pe langa si ce mi-a fost dat sa aud...


imi pare rau sa te contrazic dar Iris nu sunt tigani, este cel mai mare lant de florarii din Bucuresti, ei au facut aranjamentele pt Columbeni etc, poti sa intri pe site-ul lor sa te uiti, faptul ca i-au facut fetei alt buchet este total de condamnat dar sa nu generalizam si sa ii bagam pe toti in aceeasi oala
visan_georgiana
Postat pe 25 Octombrie 2010 14:59
De la: Ame_ly, la data 2010-10-25 14:53:18
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-25 14:51:05
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-10-25 14:45:16
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-25 14:40:53e veche treaba...ai facut nunta ? cit ai scos?


freddie vezi ca astea pe aici sunt luate!

maaa tu nu ai de lucru...nimic o masaluta ceva acolo...o unchimea...


ce faceti voi aici pe la mirese ??????

voiam sa vad daca au "cocarda"...da m-ai prins...nu mai fac.

BEL_AMY1
Postat pe 25 Octombrie 2010 14:59
De la: Ame_ly, la data 2010-10-25 14:53:18
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-25 14:51:05
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-10-25 14:45:16
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-25 14:40:53e veche treaba...ai facut nunta ? cit ai scos?


freddie vezi ca astea pe aici sunt luate!

maaa tu nu ai de lucru...nimic o masaluta ceva acolo...o unchimea...


ce faceti voi aici pe la mirese ??????


noi? suntem baieti cuminti doar ne dam cu parerea! nu-i asa freddie?
fante_de_dorobanti
Postat pe 25 Octombrie 2010 15:10
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-10-25 15:10:24
De la: Ame_ly, la data 2010-10-25 14:53:18
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-25 14:51:05
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-10-25 14:45:16
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-25 14:40:53e veche treaba...ai facut nunta ? cit ai scos?


freddie vezi ca astea pe aici sunt luate!

maaa tu nu ai de lucru...nimic o masaluta ceva acolo...o unchimea...


ce faceti voi aici pe la mirese ??????


noi? suntem baieti cuminti doar ne dam cu parerea! nu-i asa freddie?

pai...?nie...chir nii rusanica...am pus minile la ochi...
BEL_AMY1
Postat pe 25 Octombrie 2010 15:17
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-10-25 15:10:24
De la: Ame_ly, la data 2010-10-25 14:53:18
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-25 14:51:05
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-10-25 14:45:16
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-25 14:40:53e veche treaba...ai facut nunta ? cit ai scos?


freddie vezi ca astea pe aici sunt luate!

maaa tu nu ai de lucru...nimic o masaluta ceva acolo...o unchimea...


ce faceti voi aici pe la mirese ??????


noi? suntem baieti cuminti doar ne dam cu parerea! nu-i asa freddie?


aham...inteleg

deci meritati amandoi un ,am fost in sedinta altfel v-as fi pupacit mai devreme...,asa baieti cuminti
Ame_ly
Postat pe 25 Octombrie 2010 15:59
lasa ca tu cind nii lumea mai draga ...ne bati...adica ne urechesti...si ne parasesti...lasa ca stiu eu... si noi chiar nu meritam...
BEL_AMY1
Postat pe 25 Octombrie 2010 16:04
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-25 16:04:28lasa ca tu cind nii lumea mai draga ...ne bati...adica ne urechesti...si ne parasesti...lasa ca stiu eu... si noi chiar nu meritam...


cine eu?????????cum sa va violentez eu pe voi
Ame_ly
Postat pe 25 Octombrie 2010 16:08
De la: Ame_ly, la data 2010-10-25 16:08:59
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-25 16:04:28lasa ca tu cind nii lumea mai draga ...ne bati...adica ne urechesti...si ne parasesti...lasa ca stiu eu... si noi chiar nu meritam...


cine eu?????????cum sa va violentez eu pe voi

pai cind ai aparut...au fujiiita draq...toate miresicili...au uitat sa-si ia si budigaii si toate alea... ...da las ca acum avem pentru altele...toale
BEL_AMY1
Postat pe 25 Octombrie 2010 16:13
Vrei un look nou? Vrei o schimbare? La domiciliul clientei tund , vopsesc si coafez: bucle din perie, cu bigudiuri, cu placa; permanent. . .


gabriela_bahrim4@yahoo.com
kudika334634
Postat pe 12 Ianuarie 2011 11:14
Le-a postat pentru tine, doamna b, in cazul in care nu ai prins mesajul! Tu ai nevoie de dovezi ca sa intelegi ca nu numai tu ai studii superioare.
Daca ai studii superioare este foarte bine pentru tine, dar te anunt ca aici, pe forum, nu da nimeni doi bani pe c studii ai dumneata! Incearca sa fii umana si sa vorbesti strict pe subiect ca altfel nu intereseaza pe nimeni frustrarile tale! Nu suntem aici ca sa corectam greselile de scriere sau exprimare a oamenilor care scriu pe forum, ci sa ne dam cu parerea despre ceea ce se discuta pe topic sau, de ce nu, sa o/ii ajutam daca putem.
Hai ca poti! Daca viitoare am mai multe sperante de la tine
verraa
Postat pe 1 Mai 2011 14:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hairstylist 1 De la: kudika334634 12 Ianuarie 2011 10:52
Salon CONSTANTA! 1 De la: RxGB 10 Martie 2010 23:31
de ce? 8 De la: cassey_tarot 11 Mai 2010 15:14
vopseaua palette -semipermanenta(iese la 24 de spalari) 1 De la: miss_dana 11 Aprilie 2010 16:12
fetelor, ati folosit bruno vassari? vreau sa am un ten frumos in ziua nuntii 9 De la: kudika226898 14 Martie 2011 22:42