Mai multe
| Rochie facuta la comanda, de culoare alb usor spre crem, materiale de calitate,cu trena. Fiind facuta la comanda, marimea fiind M spre S, inaltime 1.70. Puteti vedea poze intrand pe profilul meu.Pretul este de 2300 RON | ||
|
I_Gavrilovici Postat pe 17 Noiembrie 2009 13:39 |
||
|---|---|---|
|
superba rochia!!!!!!!! am o intrebare.....nu vinzi voalul separat?am deja rochia si m am indragostit de voalul tau. Multumesc |
||
|
bianca900 Postat pe 5 Martie 2010 15:40 |
||
|
Buna Bianca, Multumesc pentru complimente. Din pacate nu vand deloc voalul, mi-am zis ca este singura piesa care n o voi da, ea repreznta un fel de "mostenire" pentru mine. Dar, daca vrei sa ai genul acesta de voal, stiu ca se gasesc la magazinul de rochii de mireasa Pronovias, iar daca ti se par scumpe (adevarul e ca sunt scumpe- gen 15 miliane unul), iti recomand sa cauti un magazin de textile si sa cumperi cati metri iti spune croitoreasa, o margine brodata, cumperi si materialul de voal- aici te sfatuiesc daca vrei sa arate bine materialul sa fie moale nu tare, pentru a se "mula"frumos pe cap. Numia sa stii ca croitoreasa acceae buna. Nu stiu de una esti, dar daca esti din Clj Napoca, iti pot recomanda una foarte buna.Iti doresc mult succes si sa fii o mireasa de vis!O seara frumoasa. |
||
|
|
||
|
I_Gavrilovici Postat pe 9 Martie 2010 21:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vand rochie de mireasa stil contesa | 1 | De la: grace001781 11 Mai 2010 15:06 |
| Rochie de mireasa scurta | 3 | De la: cj25har 17 Iunie 2010 03:42 |
| aranjamente florale | 70 | De la: gyorgy20 19 Iunie 2015 20:51 |
|
|
||
| vand rochii de mireasa maggie sottero | 5 | De la: kudika330498 18 Noiembrie 2010 22:55 |
| Elite Mariaj - rochii de mireasa Impression, DaVinci si Madeline Gardner ! | 1 | De la: elitemariaj 19 Februarie 2012 14:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.