Mai multe
|
In momementele in care scriu aceste randuri- nu prea multe probabil, sunt intr-o stare jalnica. Deprimata, nedormita de 24h, plansa, ochii sunt atat de umflati ca nu mai vad bine, si astept sa se trezeasca si printul meu de numai 1an si 9 luni de care nu mai pot avea grija din cauza starii in care sunt. Povestea e cam asa: am cunoscut un barbat, a fost bine, dupa care nu a mai fost bine, ne raneam reciproc- el cu minciunile eu cu scandalurile ce precedau minciuna, si am ajuns sa il paranesc pentru a 10-a oara.Intre timp ne-am casatorit, si am nascut un inger de copil. Eu am nascut, el a inceput o afacere. Eu treceam prin miii de stri post nastere , el se confrunta cu greutatile business-ului inceput. Stateam cu chirie, intarziam cu platile la orice, aveam datorii peste datorii, am ajuns stresati si nervosi pana la cotele maxime si atunci s-a rupt definitiv relatia. Am crezut ca ma va cauta, ca ma vrea inapoi! Ei bine, nu! Cica e mai linistit acum fara toate cerurile mele, isi face programul cum vrea, vine, pleaca cum are chef. il sun insistent, il rog sa ne impacam, incer sa-l fac sa inteleaga cat m-au distrus pe mine minciunile si secretele lui, cat mi-au distrus increderea in general, in oameni, in el mai ales. Imi spune ca asa este si nu se poate schimba. Aseara i l-am dat pe bebe sa vada cum e sa planga dupa celalalt parinte si sa nu ai ce sa faci, pt ca ti se raspunde: " nu am timp". Drept urmare a ainceput sa ma urmareasca cu masina prin oras, sa ma jicneasca, sa faca practic orice sa ma determine sa opresc si eu masina pe care o conduceam doar ca sa-mi puna iar copilul in brate, pt ca EL NU ARE TIMP. Totul s-a sfarsit cand mi-a taiat calea si mi-a bisit masina, masina care nu era a mea ci a fratelui meu. In concluzie, am o masina busita, nu am bani s-a fac, fratele meu nu mai vb cu mine, el este in continuare f artagos, ma invinovateste incontinuu, iar eu nu imi mai gasesc traiectoria in viata. Sunt in crestere copil pana in februarie, stau intr-un oras mic, simt ca toate posibilitatile mele sunt minime daca nu inexistente, caut resurse, familia mea s-a saturat sa tot investeasca atentie in mine si eu sa plang incontinuu........... Cam asta e! Deci, cum fac sa ies la liman? |
|
grace006452 Postat pe 19 Noiembrie 2009 07:41 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Masina Mireasa, Masina Mire, Limuzina Nunta | 3 | De la: cj25har 17 Iunie 2010 03:27 |
| faci sau nu cumparaturi de pe net? | 3 | De la: grace004965 25 August 2009 19:42 |
| Imi pastrez numele sau urmez traditia? | 84 | De la: chetegalina 14 Iulie 2010 17:30 |
|
|
||
| Metrpolitan Cosmetics | 1 | De la: Jesika 12 Iulie 2010 12:26 |
| artificii la dansul mirilor,tunuri de confeti,scrisuri pirotehnice,artificii pe cer | 2 | De la: poshevents 17 Martie 2010 17:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.