Setari Cookie-uri

NU SE MAI FC NUNTI DE NOAPTE?

POATE CINEVA SA IMI ZICA SI MIE DC E POSIBIL CA CEI DE LA PRIMARIE SA IMPUNA UNUI ORAS....SA NU SE MAI FACA NUNTI DE NOAPTE.EU AM PROGRAMAT NUNTA ASTA DIN 2008 SI ACUM M-AM TREZIT CA NU AM VOI SA O FAC DE NOAPTE SI TREBUIE SA O FAC DE ZI....EU UN U NU VREAU DAR CE SA FC.....STITI CEVA DE ASA CEVA?
852701
Postat pe 18 Ianuarie 2010 16:02
Felicitari pentru decizia de a-ti intemeia o familie!
Eu cred ca cei de la primaria din orasul tau impun acest lucru doar pentru spaga. Nu exista sa nu se mai faca nunti de noapte! Cum adica? E total aberant! De cand e lumea se fac nuntile noaptea. Moda - ca sa zic asa, cu nuntile de zi a aparut de curand (iar eu am fost in pas cu moda :) ). Chit ca eu nu prea sunt de acord cu nuntile de noapte (motivul? sunt extrem de obositoare), totusi, le sustin ca daca asa vor mirii, asa trebuie sa "joace" (si la propriu si la figurat) toti ceilalti de la mic si pan' la mare! E clar!

Noi am facut nunta de zi. De ce? Pentru ca a fost mult mai putin obositor. La ora 3 noaptea noi deja dormeam, iar a 2-a zi eram destul de fresh (mai putin picioarele de la atata dantuiala). Datorita faptului ca a fost pe zi, meniul s-a mancat muuuult mai bine. Chiar daca am avut emotii ca nu se va porni dantuiala... crede-ma muzica buna (toate genurile de la retro pana la hit-uri 2009) pe care am avut-o i-a ridicat in picioare si pe cei de 60-70 de ani si ne-au felicitat in nenumarate randuri ca in sfarsit aud la o nunta o muzica, care le aduce aminte de tineretea lor. Ne-am trezit pe la 6 dimineata, mi-a venit coafeza si machieuza acasa, m-am imbracat si am asteptat alaiul sa ma ia. La 12:00 - starea civila+poze, la 13:00 - cununia religioasa, si apoi de la 14:00 pana la 00:00 - mancare, dans si NUMAI voie buna! De la 00:00 pana la 03:00 am numarat banii, am achitat restaurantul, am strans (ma rog, noi dadeam indicatii ca s-au ocupat altii) ce mai era pe la sala si trebuia dus acasa si apoi dus si naaaaniiii pana la 10:00 duminica. Am fost ulterior la o nunta de noapte! Frate! Am fost mai obositi ca dupa nunta noastra, chit ca noi cu 2 saptamanai inainte de nunta noastra am fost numai o forfota, stres si umblatura maxima, dar dupa nunta de noapte ne-au trebuit 2 zile sa ne refacem! Zau, nu glumesc!

Dar daca voi asa vreti, faceti tot posibilul sa fie asa cum va doriti astfel incat sa nu va para rau de nimic! Trebuie sa fie ziua perfecta! O zi de neuitat! Eu am scris cum a fost la nunta noastra de zi, ca sa vezi si din avantajele unei nunti de zi. Mai du-te si intreaba ce e de facut si cum se poate rezolva! Sunt convinsa ca daca insisti si cu "ceva" se va rezolva!

Muuulta rabdare si intelegere! Numai bine si succes cu toate pregatirile!
Tassy_grace
Postat pe 16 Februarie 2010 08:49
Ce inseamna "sa impuna"? Banuiesc ca te referi la ora la care va fi programata cununia civila. Cat despre restaurant, doar nu o sa vina cu tine sa te cronometreze la ce ora incepi petrecerea. Iti programezi cununia la o ora permisa de cei de la primarie, ca fara certificatul de acolo din pacate nu poti sa faci cununia religioasa, si restul la ce ora doresti.Mie nu mi se pare o problema. Asta daca am inteles eu bine!
Spor la pregatiri!
georgi_gorgi
Postat pe 16 Februarie 2010 09:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dans 6 De la: Diamond 24 Iulie 2010 02:05
Ce este cel mai important in meniul nuntii? 39 De la: Diamond 24 Iulie 2010 02:16
Cum imi inchipui petrecerea burlacilor 4 De la: miu2910 27 Iunie 2010 13:59
porumbei sau fluturi la nunta 1 De la: irinnaioanna 18 Septembrie 2009 11:46
GENE FALSE LA NUNTA? 31 De la: raluca_2506 1 Aprilie 2010 21:40