Setari Cookie-uri

marturii nunta / botez

Buna fetelor,

Uitati-va pe www.nesih-art.ro !
Marturiile sunt de VIS.
Impotant este sa permita bugetul.
Cusiguranta si invitatii vostri vor fi incantati.
Am primit la o nunta un astfel de pandantiv (inimioara verde).Il port pe lantisor cu mare placere .
Hei, ce ziceti , va plac ?
grace002227
Postat pe 15 Aprilie 2010 18:18
Fetele,eu voi merge pe marturiile clasice,bombonele in saculeti si va recomand www.invitatiinunta.org de unde mi le-am luat eu cu 1 ron/buc.
e cel mai ieftin pret pe care l-am gasit.
albinutza_grace
Postat pe 19 Mai 2010 11:02
De la: albinutza, la data 2010-05-19 11:02:00Fetele,eu voi merge pe marturiile clasice,bombonele in saculeti si va recomand www.invitatiinunta.org de unde mi le-am luat eu cu 1 ron/buc.
e cel mai ieftin pret pe care l-am gasit. [/qu

Tot la www.nesih-art gasesti si nenumarate culori de saculeti din organza pentru marturii. Iti alegi culoarea si iti pui singura bombonelele.
Cauta la rubrica MARTURII - saculeti si te vei convinge.
grace002227
Postat pe 19 Mai 2010 16:14
si pe wwww.invitatiinunta.org sunt kituri de marturii care contin,saculetii,funditele din organza pt legat si bombonelele....e alegerea mireselor cum vor : sa si le cumpere gata facute,sau sa si le confectioneze singurele
albinutza_grace
Postat pe 20 Mai 2010 21:33
De la: albinutza, la data 2010-05-20 21:33:22si pe wwww.invitatiinunta.org sunt kituri de marturii care contin,saculetii,funditele din organza pt legat si bombonelele....e alegerea mireselor cum vor : sa si le cumpere gata facute,sau sa si le confectioneze singurele


Buna, Albinutza,

Buna, fetelor

Daca te-ai fi uitat pe site-ul www.nesih-art.ro , ai fi vazut ca saculetii de organza nu contin " bombonele " .
Daca chiar vrei sa-i confectionezi tu , atunci " spor la treaba "
In ei poti pune ce alegi sa oferi invitatilor .
Sincer, sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar - bombonele - parca este mult prea comun .
Fiti mai inventive !
Succes fetelor !
grace002227
Postat pe 31 Mai 2010 21:51
De la: grace002227, la data 2010-05-31 21:51:22
De la: albinutza, la data 2010-05-20 21:33:22si pe wwww.invitatiinunta.org sunt kituri de marturii care contin,saculetii,funditele din organza pt legat si bombonelele....e alegerea mireselor cum vor : sa si le cumpere gata facute,sau sa si le confectioneze singurele


Buna, Albinutza,

Buna, fetelor

Daca te-ai fi uitat pe site-ul www.nesih-art.ro , ai fi vazut ca saculetii de organza nu contin " bombonele " .
Daca chiar vrei sa-i confectionezi tu , atunci " spor la treaba "
In ei poti pune ce alegi sa oferi invitatilor .
Sincer, sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar - bombonele - parca este mult prea comun .
Fiti mai inventive !
Succes fetelor !


Tara arde si baba se piaptana..Faci cam multa reclama la site-ul ala si am ajuns la concluzia ca e al tau .. ca pana la urma n-ai face tu reclama la ceva ce ai primit tu la o nunta. Si nevasta-mea a primit o pietricica la o nunta .. si ghici ce a facut cu ea? :)) s-a jucat fie-mea cu ea, ca la gat porti ceva de calitate nu o pietricica vrede cum spuneai tu . Iar mie mi se par foarte frumosi saculetii cu bombonele mai ales cei facuti de mirese pt ca ele ca mirese au satisfactia ca sunt facute de ele nu niste pietricele pe care le iei de la bazar le mai aplici tu ceva si gata sunt pietre pretioase :))
grace008761
Postat pe 31 Mai 2010 22:00
" Asa zisele pietricele de care vorbiti dvs. sunt pandantive din CRISTALE SWAROVSKI .

Nu ati inteles acest lucru.
Tocmai ca se ofera ALTCEVA deat vezi pe toate drumurile.
Imi pare rau , sincer .
Am sugerat fetelor doar sa se uite .
Nimeni nu este obligat sa cumpere .



grace002227
Postat pe 1 Iunie 2010 23:11
Am ai eu nelamurire.. Ce scop au marturiile la nunta?De ce trebuiesc date?Nu inteleg
nicolici
Postat pe 9 Iulie 2010 12:08
Buna.Marturii pentru nunta si botez dragute si bune la pret gasiti si pe siteul www.marturii.ro2.biz.
Eu mi-am luat mirele si mireasa din ceramica si au fost superbeeeeeeee.
Bafta!
kudika_31307
Postat pe 9 Martie 2013 22:55
Marturiile pentru Nunta sunt mici cadouri daruite ca un gest de apreciere sau recunoștințã pentru oaspeții ,de la #Mire și Mireasã în timpul ceremoniei de Nunta.

Tradiția daruiri Marturiilor de Nunta este una foarte veche. Se crede cã prima marturie, a luat nastere printre aristocrați europeni, a fost cunoscut ca un Bonbonniere. Un Bonbonniere este o cutie mica tip breloc din cristal, porțelan sau pietre prețioase. Conținutul acestor cutii prețioase au fost, în general, cuburi de zahãr sau confectii delicate, care simbolizau bogãția. În acea erã, zahãrul era un produs scump și a fost prețuit numai printre cei bogati. Cand prețul zahãrlui a scãzut de-a lungul secolelor, tradiția de a oferi cadouri la oaspeți a ajuns la populația generalã și a fost îmbrãțișat si de cãtre cuplurile cu mijloace modeste.

In timp zaharul din marturii a fost înlocuit cu migdale. Timp de secole, migdale au fost oferite în mod obișnuit invitatilor la nunta. În secolul al XIII-lea, au fost introduse migdalele acoperite cu zahãr, care mai târziu au evoluat în Marturii pentru nunti moderne. În mod tradițional, cinci migdale sunt oferite într-o cutie de dulciuri sau învelite în material textil elegant pentru a reprezenta fertilitate, longevitate, bogãție, sãnãtate și fericire.

Astãzi, cadourile pentru oaspeții sunt cunoscute ca marturii și sunt împãrțite în culturi din întreaga lume. #Marturiile au devenit o parte din planificare #Nuntã, în special în Statele Unite și Canada lund amploare si in Europa. Marturiile de nunta sunt diverse și, de obicei, sã completeze tema sau sezonul evenimentului. #Marturiile pot varia de la cele clasice migdale zaharisit sau cutiute cu ceai la lumânãri și sticlute cu bauturi alcolice. Tendințele moderne de marturii includ magneti de frigider, cosulete cu flori, pahare umplute cu bomboane colorate sau rame cu fotografia cuplului. Cadouri pot fi, de asemenea, personalizat cu numele cuplului, inițialele sau data nuntii. Astfel incat toti invitatii la #Nunta sa isi aminteasca cu drag de ceremonia care a avut loc! Marturii Boutique
https://www.facebook.com/marturiiboutique
kudika_974056
Postat pe 23 Septembrie 2014 16:01
Da, marturiile sunt o forma de multumire a mirilor fata de invitati. Noi am mers pe marturii foto, format landscape, in stanga cu poza noastra, iar in dreapta cu foto invitat/familie invitata, data evenimentului si o urare 9scrise mai micut). Am recurs la asa ceva in ideea ca nu am vazut utilitatea celorlalte genuri de marturii. Cat despre bomboane, m-am gandit ca-n general sunt extrem de tari, le manevrez eu cu mana sau cele care le pun in saculeti, plus pe la restaurant, deci conditiile de igiena sunt cam minime. In plus, bomboane gaseste omul, in schimb o poza de la nunta-n cauza, f rar. In general, cand mergi la o nunta nu ai posibilitatea sa mai primesti o poza, sa ai si tu o amintire ca peste timp sa-ti spui: uite cum aratam in anul X la nunta Y-ilor! Asta a fost rationamentul nostru si avem convingerea ca nu va ajunge-n cosul de gunoi.
puiut_77
Postat pe 12 Ianuarie 2015 13:05
Viitoarele miresici pot vizita si www.crafty.ro/Topanga, unde pot gasi marturii din sapun natural100%, cu unt de shea, unt de cocos, etc. Comenzile se fac cu cel putin 1 luna inainte si pot fi personalizate in functie de preferintele mirilor.
kudika_987316
Postat pe 15 Mai 2015 20:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
frac 3 De la: grace004368 27 Iulie 2009 19:08
CINE ARE NUNTA IN 2010? 5 De la: grace000516 25 Mai 2010 22:19
UNGHII FALSE-GENE FALSE 2 De la: irisey 16 August 2010 22:19
NU risti NU castigi! 0 De la: 3 Martie 2010 18:52
NU MERGETI LA ACEASTA CLINICA 2 De la: cj25har 11 Iulie 2010 12:23