Mai multe
am si eu rochita de vanzare ,deosebita,care corespunde cerintelor tale.O poti vizualiza la mine pe profil!o dau cu tot cu voal si crinolina cu 5 cercuri.Te simti foarte bine in ea.
|
||
|
ratzzuska1 Postat pe 21 Septembrie 2010 13:51 |
||
|---|---|---|
|
Buna, Imi vand rochita Modelul Brielle, de la Maggie Sottero, culoarea diamond white, marimea 34. Pret negociabil, care include crinolina si manusile de mireasa lungi, de saten. Cred ca se potriveste foarte bine cu ce cauti tu. Marimea e 34, dar datorita corsetului, se potriveste foarte bine si pentru 36. Eu am 1,63 m inaltime si am purtat-o cu tocuri inalte. Oricum, datorita modelului, lungimea e foarte usor de ajustat in ambele sensuri. Rochita am cumparat-o noua, cu certificat de autenticitate. A fost purtata doar o data si este intr-o stare foarte buna. Sunt sigura ca ai vazut deja modelul pe site-ul Maggie Sottero, dar daca te intereseaza pot sa iti trimit si poze cu mine. Astept raspunsul tau |
||
|
andra_fl Postat pe 29 Octombrie 2010 16:43 |
||
|
Pentru toate miresicile interesate de ACHIZITIONAREA sau INCHIRIEREA unei rochii de mireasa ! La salonul BestBride de pe str.Tudor Arghezi,nr.22 (in spatele hotelului Intercontinental ) gasiti rochii de mireasa ce poarta semnatura unor designer celebri: Maggie Sottero,Benjamin Roberts,Pronuptia Paris,Mori Lee,Scarlett Collection. Oferim si serviciul de inchiriere a rochitelor de mireasa cu preturi incepand de la doar 350 RON !!! |
||
|
|
||
|
bestbride Postat pe 10 Noiembrie 2010 16:13 |
||
| si eu am o rochita de vanzare daca anuntul tau mai este valabil | ||
|
d_ariana2009 Postat pe 14 Februarie 2011 20:00 |
||
|
Ceau Sunt din Timisoara Daca te mai intereseaza o rochita de mireasa te pot ajuta eu Rochita tip printesa,ivory,dintr-o singura piesa, reglabila, cu bretelute f subtiri,marimea 36-38-40 model 2010, in stare f buna, cu o fina broderie manuala atat rochita cat si voalul, se poate scurta usor daca e cazul, pret de cumparare 3350 ron-pret vanzare 2000 ron negociabil(pretul include si voalul si accesoriile) Daca te intereseaza suna-ma la tel 0756282591 sau adresa email amaliabaroescu@yahoo.com Astept un raspuns |
||
|
grace006563 Postat pe 25 Februarie 2011 11:16 |
||
|
Daca te mai intereseaza si eu am rochita de vanzare. Este o rochie san patrick model eire. Rochia este formata dintr-o singura piesa cu broderie, dantela si paiete aplicate manual atat in partea de sus cat si pe fusta. Fusta este ampla formata din mai multe randuri de tiul (pe dedesupt), trena are sistem de prindere si nu necesita purtarea ei pe deget. Materialul este tafta "vals" si dantela de bumbac. Sistemul de inchidere este format din fermoar si nasturei.Marimea 38 culoarea ivoire. Rochia este cea din avatar si mai sunt fotografii in album. Pretul de magazin a fost 1700 euro iar pretul de vanzare este 3000 de lei negociabil. pentru alte detalii si fotografii ma poti contacta la adresa de mail georgiana_tgv03@yahoo.com |
||
|
kudika446032 Postat pe 28 Ianuarie 2012 11:33 |
||
|
buna am si eu de vanzare rochita:D Creatie casa de moda(pitesti), pret initial 2700, ulterior a fost curatata in italia, cost 100 euro , pret actual 2300 negociabil. . . descriere: facuta manual, pietricele swarowsky, model printesa,e foarte frumoasa!daca vrei sa o vezi trimite mi mail pe yulyarapid@yahoo.com si iti trm eu poze!daca e sa o vrei, o las la 2000 ron.te pup |
||
|
Yulya2014 Postat pe 31 Ianuarie 2012 12:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Rochie white lady! | 2 | De la: pompas08 13 Iulie 2010 12:30 |
| vand rochie de mireasa deosebita tip sirena! | 1 | De la: blg2656 9 Iulie 2009 14:00 |
| Vand rochie de mireasa noua, nepurtata niciodata | 1 | De la: allyssa 15 Aprilie 2009 23:33 |
|
|
||
| vand rochie mireasa | 1 | De la: buburuzzza 23 Ianuarie 2011 19:31 |
| Vand rochie cununie(mireasa) | 1 | De la: grace008715 8 Mai 2010 11:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.