Machiaj profesional bucuresti - professional make-up artist Natalia Kiselev

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Visagiste Avatarul lui Visagiste

28 mesaje
Membru din: 7/02/2010
Oras: bucuresti

Make-up artist profesionist, realizez toate tipurile de machiaj: machiaj de mireasa/nunta, machiaj de seara/ocazie, de zi/corector, machiaj pentru sedinte foto & fashion, pentru book (portofoliu) - la locatia stabilita de client/domiciliul clientei (pe raza Bucuresti).. Sedinta de machiaj include stilizare/remodelare a sprancenelor. Machiajul se realizeaza folosind produse profesionale de maxima rezistenta si cea mai buna calitate (Make-Up Atelier Paris, MakeUpForever, Kryolan, Cinecitta, Paris-Berlin, Smashbox, s.a)

Pentru mai multe exemple de lucrari si alte detalii, vizitati makeupnatalia.blogspot.com
machiaj-profesional-promakeup.blogspot.com/
Citeva imagini cu lucrarile mele in make-up le gasiti si in profilul meu ))
tel: 0753273200 ; 0724683353 ,
email: makeup.nk@gmail.com
Raporteaza abuz de limbaj
MAKE-UP ARTIST http://makeupnatalia.blogspot.com/
inna_grace Avatarul lui inna_grace

90 mesaje
Membru din: 15/12/2009

Pentru ca vrei sa fi cea mai frumoasa mireasa, pentru ca vrei ca la nunta ta sa fi perfecta, ajutorul unui machiaj profesional al unui make-up artist ce iti accentueaza frumusetea naturala este cea mai buna alegere.
Nu exista greseli in machiaj doar posibilitati infinite.... Creativitatea si experienta mea sunt cele mai bune recomandari in a va conginge sa apelati la serviciile mele.
Fie ca lucrez cu o persoana publica pentru o sedinta foto sau cu o tanara mireasa emotionata pentru mine machiajul ramane o provocare.
Machiajul nu inseamna numai experinta si pasiune inseamna si produse de top care vor transforma o persoana frumoasa intr-o persoana si mai frumoasa!!!! Lucrez cu produse Chanel, Lancome, Dior, MAC, Estee Lauder, Clinique si Make-up Forever.
Daca doriti sa va convingeti de serviciile mele va rog contactati-ma la adresa de e-mail irenne_p@yahoo.ca, va trimit poze cu machiaje realizate de mine si bineinteles ma deplasez oriunde are nevoie clientul fie ca e sau nu in Bucuresti
Raporteaza abuz de limbaj
Visagiste Avatarul lui Visagiste

28 mesaje
Membru din: 7/02/2010
Oras: bucuresti

Oferta limitata:
pentru completarea portofoliului cu noi lucrari in timp cit mai scurt, ofer machiajul de mirese, de nunta si alte ocazii, la pret redus la 150 RON, cu conditia sa folosesc ulterior imaginile "inainte" si "dupa", atat facute de mine cit si cele facute de fotograful profesionist de la eveniment (in cazul in care exista). Este o conditie obligatorie pentru reducere! Pretul include deplasare la domiciliul clientei/alta locatie stabilita de clienta (pe raza Bucuresti), si stilizare/remodelare a sprancenelor. Machiajul se realizeaza folosind produse profesionale de make-up, care asigura rezistenta maxima (Make-Up Atelier Paris, Makeupforever, Kryolan, s.a).Proba in cazul acesta se face la acelasi pret, insa fara deplasare.
Tarif norma-l - 250 RON.

tel: 0753273200 ; 0724683353 ,
email: makeup.nk@gmail.com

Portofoliul si detalii pe site: makeupnatalia.blogspot.com
Raporteaza abuz de limbaj
MAKE-UP ARTIST http://makeupnatalia.blogspot.com/
kudika_956659 Avatarul lui kudika_956659

2768 mesaje
Membru din: 28/02/2014
Oras: bucuresti

CATA RECLAMA SA MAI SUPORTAM ....
Raporteaza abuz de limbaj
GABRIELA