Setari Cookie-uri

Eu Fecioara.. El Leu..^_^ Kateva idei?

Pareri
ellu001
Postat pe 30 Iulie 2010 16:16
Da...e destul de complicat si o spun din proprie experienta. Nu-mi propun sa te descurajez .... dupa lupta cu morile de vant eu am renuntat. Sunt fecioara si am iubit un leu:)...Nu stiu cum te raportezi tu la zodie, cert e ca eu nu m-am considerat niciodata critica (si nici cei din jurul meu), dar el m-a vazut asa...Oricum leul NU suporta critica de nici un fel (critica sau ce considera el a fi critica). E relatia cea mai pasionala pe care am trait-o, a fost multa pasiune si dac-ar fi sa o iau de la capat as face-o , chiar daca as sti ca n-avem viitor comun. Am luptat cu el, cu horoscopul dar...NU se poate. Nu am crezut in horoscop, am negat si m-am zbatut...dar n-are sens sa mai lupt acum. Poate sunt putin incoerenta, sunt inca , emotional, sub impactul acestei relatii. A fost o pasiune totala si fatala totodata...Daca tii la el incearca, oricum n-ai nimic de pierdut, decat de castigat de pe urma relatiei cu un leu...Daca il vrei numai pentru o experienta deosebita, cu atat mai bine...pentru o relatie de scurta durata e PERFECT. Daca iti doresti o relatie stabila cu un leu e mai greu...In cazul meu s-a cam adeverit tot ce scrie in zodiac despre compatibilitatea fecioara-leu. Oricum, succes! Eu iti doresc din suflet sa mearga, in ciuda oricaror obstacole, in ciuda horoscopului! Nu te lasa influentata de experientele altora! Incearca si vezi ce-o iesi!
kudika311249
Postat pe 2 August 2010 21:17
Iti multumesc mult, sfatul tau chiar ma ajuta..
:*
ellu001
Postat pe 4 August 2010 12:30
...vorba lui caragiale..modificata putin.....fugi..cit mai ai timp....mai bine singura..daca nu ai de ales...
aryna27
Postat pe 26 Septembrie 2010 10:06
de mult timp asteptam si eu sa aflu parerile voastre despre acesta compatibilitate...doar ca acum e deja prea tarziu,si cu toate astea...cand am vazut subiectul imediat m-a atras!
la fel face si el,leul...numai cu numele si cu gandul te fascineaza,pana iti dai seama ca nu mai poti lupta cu parerile lui...si,dezamagita vei incerca sa o iei de la capat...dar va fi greu,greu,greu...
succes mult!
Ad3laa
Postat pe 30 Septembrie 2010 00:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
BUNA SEARA 7 De la: kudika099473 11 Ianuarie 2010 19:48
laura 12 De la: Barbie30 6 August 2010 22:51
COMPATIBILITATE BARBATUL TAUR - FEMEIA GEMENI ? 2 De la: dulceata10 24 Iulie 2010 21:00
CUM SA FAC UN VARSAOR SA SUFERE DUPA MINE? 18 De la: ianna05 25 August 2010 12:36
barbatul fecioara:cum il cuceresti, cum il impaci, cum il tii aproape 53 De la: AndraDH 23 August 2013 22:24