Mai multe
|
Am 32 de ani.De un an si jumatate cunosc un barbat, ce are varsta de 44 de ani.Esdte un om minunat, langa care ma vad pentru tot restul vietii.Ai mei parinti nu-l accepta pe motivul ca este mai mare decat mine cu 12 ani, ca nu are o casa a lui si ca vom fi nevoiti sa stam cu chirie. Diferenta de varsta este insa motivul discordiei, mi se spune ca peste 10-15 ani aceasta deferenta se va vedea si mai mult....iar noi vom aparea ca un cuplu....gen:el mos, eu inca tanara. Mi s-a pus in vedere sa aleg....el sau parintii. |
||
|
kudika311760 Postat pe 5 August 2010 12:13 |
||
|---|---|---|
Si tu ce alegi?
|
||
|
Barbie30 Postat pe 5 August 2010 12:26 |
||
la 32 de ani iti mai conduc parintii viata?
|
||
|
|
||
|
size_back Postat pe 5 August 2010 12:29 |
||
Sunt fraieri,scuze dar e mai copt crede-ma,si ce la varsta ta te mai intereseaza ce zic ai tai?
|
||
|
b_camelia Postat pe 5 August 2010 12:37 |
||
o,fii sigura ca la varsta ta nu mai conteaza aceasta diferenta..ce zici de alea care isi iau iubiti cu 20,30 de ani mai mari?!
|
||
|
ameelia Postat pe 11 August 2010 11:30 |
||
|
Uneori parintii au un al saselea simt fantastic.. vad lucruri pe care noi cu ratiunea orbita de instinct nu le remarcam nici sa ne loveasca frontal! Tot instinctul este cel care ne face sa il vedem pe cel de langa noi si care n-are nici o legatura cu felul nostru de a fi ca pe persoana cu care putem fi impreuna 200 de ani. Ai auzit cumva de "dragostea orbeste si prosteste"??? Am trecut prin faze similare de mai multe ori si trebuie sa recunosc, nu foarte mandra, ca oridecateori ai mei au spus "mai gandezste-te, fata mea!" au cam avut dreptate. Iar versul cu "Fat frumos s-a dovedit a fi un bou in loc de taur" s-a aplicat la marele fix. Gandeste-te pe de o parte ca ai tai vad din exterior relatia.. vad si lucruri pe care dragostea oarba (sau disperarea??) pe tine te impiedica sa le remarci. Pe de alta parte 12 ani diferenta de varsta inseamna de fapt generatii diferite, conceptii diferite, pana si educatie diferita (inclusiv parintii lui apartin altei generatii decat ai tai). Nu e chestie de mentalitate ca diferenta de varsta sa fie de 1-2-3 ani. E vorba de experienta de viata a multora dintre noi care au trait diverse diferente (de varsta, de clasa sociala, de educatie) pe pielea lor. Povestea cu Fat Frumos si Bogat care se insoara cu menajera familiei apare doar in telenovele, trust me! Mai degraba gandeste-te, inainte sa iei neaparat in calcul ce spun ai tai, de ce omul la varsta lui este singur. Daca este atat de grozav ce anume a tinut departe de el femeile din jur? Nu contest ca esti o invingatoare, insa singura, in fata oglinzii, cand stai si analizezi.. chiar esti convinsa ca tu esti ACEEA care ii va schimba viata si pe care a asteptat-o 40 de ani? Chiar daca ai 32 de ani.. nu te grabi!!! Lasa ratiunea sa invinga! Si ia in calcul ca de fapt NU vrei sa alegi intre parintii care te iubesc si te respecta indiferent cum esti si barbatul de langa tine pentru care nici tu n-ai baga mana in foc! Bafta, minte limpede si numai bine!
|
||
|
Kyiutza Postat pe 12 August 2010 19:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| tulburari de comportament alimentar.anorexie.bulimie.binge eating disorder | 40 | De la: battleofwits 7 Februarie 2011 18:50 |
| ajutor !! | 26 | De la: kudika367740 7 Octombrie 2014 10:10 |
| Gold age ! | 5 | De la: kudika_595 8 Ianuarie 2013 10:50 |
|
|
||
| Copiii in vacanta | 7 | De la: criszoe 3 August 2013 16:18 |
| Cosmetice Ladys | 4 | De la: matracucu 25 Octombrie 2011 14:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.