Mai multe
|
Resveratrolul actioneaza pozitiv asupra celulitei dar si asupra intregii sanatati, avand mai multe efecte foarte importante la nivelul organismului: - prezinta un puternic rol antioxidant; - are efecte citostatice mai ales in cancerul mamar si poate fi utilizat cu succes in preventia anticanceroasa privind orice fel de cancer, ci nu doar cel mamar; - intareste peretii vaselor prevenind vanataile, purpura si fragilitatea vasculara; - poate fi utilizat cu succes si in perioadele de recuperare si convalescenta; - produce o usoara vasodilatatie imbunatatind fluxul sanguin in organism; - sporeste fertilitatea; - impiedica oxidarea LDL-ului (colesterolul rau) - scade nivelul sanguin al colesterolului totoal si al trigliceridelor; - poate inhiba evolutia sau dezvoltarea melanomului malign; - previne si combate osteoporoza; - stimuleaza lipoliza, adica mobilizarea grasimilor din depozite si arderea acestora; - inhiba lipogeneza, adica formarea depozitelor grase; - topeste celulita si intareste reteaua de colagen subcutanata, avand efecte tonice asupra pielii; - imbunatateste functia cerebrala; |
||
|
camiflorea Postat pe 10 August 2010 13:16 |
||
|---|---|---|
Suna-ma, cauta-ma....sunt disperata...vreau sa te vrajeeescccc....
|
||
|
kudika226898 Postat pe 10 August 2010 16:47 |
||
De la: kudika226898, la data 2010-08-10 16:47:06Suna-ma, cauta-ma....sunt disperata...vreau sa te vrajeeescccc.... adu argumente! |
||
|
|
||
|
camiflorea Postat pe 12 August 2010 15:02 |
||
|
La ce bun???? Suna-ma, cauta-ma, vreu sa te vrajeeescccc...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 12 August 2010 18:39 |
||
De la: kudika226898, la data 2010-08-12 18:39:23La ce bun???? nu te-ai plictisit? cand nu ai nimic de spus sau de facut te iei de altii! |
||
|
camiflorea Postat pe 13 August 2010 16:44 |
||
Sa schimb atunci melodia..."mai da-mi un telefon, din cand in cand..."
|
||
|
kudika226898 Postat pe 13 August 2010 17:15 |
||
De la: kudika226898, la data 2010-08-13 17:15:32Sa schimb atunci melodia..."mai da-mi un telefon, din cand in cand..." cu ce te deranjeaza? daca ai obiectii, exprima-le si te voi lamuri, daca vrei doar sa faci antireclama, inseamna ca faci si tu parte dintr-o chestie care vinde ceva iar eu reprezint concurenta.. neavand argumente solide contra incerci cu bascalia - semn de mare inteligenta, ce-i drept! - ti-e ciuda ca pe tine nu te baga nimeni in seama si ai sa mori singura si neconsolata... |
||
|
camiflorea Postat pe 13 August 2010 17:40 |
||
Nu sunt singura, nici neconsolata si, mai ales, nu mi-am propus sa mor... ...nu reprezint nicio concurenta... ...si sunt bagata in seama...de cativa...nu tin mortis sa fiu bagata in seama de toata lumea... ...si , daca citeai putin ce am scris, vedeai ca nu numai tie iti pun melodia cu "sa-mi dai un telefon, din cand in cand...", ci majoritatii vanzatorilor de iluzii de pe aici...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 14 August 2010 19:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sanatatea se pastreaza si in sezonul rece printr-o cura de reflexologie! | 2 | De la: kudika_11875 31 Ianuarie 2013 21:39 |
| Aplazie medulara | 1 | De la: Puica 13 Mai 2009 09:06 |
| Esti o persoana in pas cu moda si te preocupi de sanatatea ta? | 0 | De la: 2 Septembrie 2010 10:13 |
|
|
||
| Tratament (rezultate si succese) naturist cu celule stem | 8 | De la: crocobabau 27 Mai 2009 15:04 |
| Tratament dermatita seboreica si SOP (sindromul ovarului polichistic)?? | 1 | De la: kudika_1040940 4 August 2020 11:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.