Setari Cookie-uri

farmacie...

buna..as dori sa dau la facultatea de farmacie.....da nu prea stiu detalii..adica ce specialzari are...ce poti eisi inafara de farmacista...??...as dori sa aflu toate detaliile posibile....multumesc...:)
d3lya_healthy
Postat pe 12 August 2010 16:43
Pari asa de pierduta.... De ce sa faci facultatea de farmacie daca nu vrei sa lucrezi intr-o farmacie?
joy_18
Postat pe 12 August 2010 16:53
Buna Delia,

Altceva decat farmacista suna interesant.. Totusi.. de ce ai vrea sa urmezi Farmacia daca nu stii cu ce se mananca?

In alta ordine de idei.. daca iti place ceea ce inveti acolo si vrei sa faci putin mai mult ai toate sansele! Farmacistii se cauta atat ca reprezentanti medicali (cei care promoveaza diverse medicamente medicilor si farmacistilor oferindu-le consultanta) dar si ca specialisti in diferite fabrici de medicamente. Iar in Romania exista cateva chiar foarte bune! De ex: Sandoz Targu Mures, Zentiva Bucuresti, Sicomed Pharma Bucuresti, Antibiotice Iasi, Terapia Ranbaxy Cluj, Europharm GSK Brasov, Laropharm Bucuresti, LaborMed Pharm Bucuresti si probabil multe altele.

La Tg Mures de exemplu, Sandoz Romania fabrica Azitromicina Sandoz, in fosta Fabrica de Antibiotice Tg Mures, antibiotic vandut in peste 27 de state ale lumii, apreciat in state importante gen America, Germania, Elvetia, state unde se afla si in Top 10 antibiotice vandute.

Deci daca vei pune suflet si iti va placea ceea ce vei face.. sanse sa faci lucruri frumoase cu aceasta facultate ai cam avea. Cat despre programa si specializari cred ca cel mai bine e sa te adresezi secretariatului uneia dintre facultati.

Bafta!
Kyiutza
Postat pe 12 August 2010 18:29
De la: d3lya_healthy, la data 2010-08-12 16:43:42buna..as dori sa dau la facultatea de farmacie.....da nu prea stiu detalii..adica ce specialzari are...ce poti eisi inafara de farmacista...??...as dori sa aflu toate detaliile posibile....multumesc...:)


nu te-ai gandit cam tarziu? examenele la facultate s-au dat deja.. si de ce ti-ai ales farmacia daca nu stii nimic despre ea? se presupune ca la facultate mergi in functie de aptitudinile pe care le ai ..
camiflorea
Postat pe 13 August 2010 17:46
pff..da ce stiti sa dati cu piatra..:))...in primul rand nu am aleso cam tarziu pt ca nu dau inca la facultate...ma informez din timp...deci...si in al doilea rand nu am specificat ca nu as vrea sa lucrez intro farmacie...doream doar detalii..deci...nu esti pusa la punct....ms pt raspunsuri...
d3lya_healthy
Postat pe 13 August 2010 19:45
De la: d3lya_healthy, la data 2010-08-12 16:43:42buna..as dori sa dau la facultatea de farmacie.....da nu prea stiu detalii..adica ce specialzari are...ce poti eisi inafara de farmacista...??...as dori sa aflu toate detaliile posibile....multumesc...:)



ce specializari are facultatea de farmacie?! damn girl!

facultatea ca atare de obicei se numeste :"medicina si farmacie" deci ori faci medicina, care are mai multe ramuri gen stomatologie , medicina generala etc..ori faci farmacie, care nu prea stiu sa aiba alte specializari .
dupa cum ti s-a mai zis, poti lucra in industia farmaceutica sau poti deveni farmacista...in cel mai bun caz, daca mama si tata au bani iti poti deschide propria farmacie si sa creezi chiar tu manipulate.

_calandrinon_
Postat pe 13 August 2010 20:40
Farmacia este o specializare din cadrul Facultatiilor de medicina si farmacie si este o facultate care te solicita si care necesita multa dorinta de a invata , nu este usoara dar satisfactiile ulterioare merita tot efortul,...... un job gasit destul de repede , recunoasterea diplomei in uniunea europeana , salariu frumos, etc
getalavu
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu ce ar putea fi ... 2 De la: uliu 8 Iulie 2011 13:53
Ceai anticancerigen. 4 De la: dianana 17 Februarie 2010 20:48
Acnee 5 De la: office_salinasusesi_ro 21 Februarie 2010 08:23
Beneficiile pentru sanatate ale alimentelor 6 De la: ellabella 29 Februarie 2012 21:31
CODEX ALIMENTARIUS 5 De la: CLINICAAQUAMARIN 1 Aprilie 2010 08:42