De la: kudika315807, la data 2010-08-22 19:57:21Va multumesc mult pentru toate raspunsurile, multumesc ca ma ajutati cu sfaturi. Am sa i le dau si eu prietenei mele si sper sa se rezolve !
NU ERA MAI SIMPLU SA DESCHIZI ACEST SUBIECT LA MODUL GENERAL, SI ASTFEL LA FIECARE ACCESARE SA PRIMESTI BANI/CONTRACTUL CARE IL AI /CP.??.
Nu cred in subiectele propuse pentru comentarii , ca fiind reale., acelora care sunt inregistrate cu;KUDIKA nr.....
Nu vad de ce nu esti inregistrata normal, un om caruia nu ii este rusine cu subiectele propuse in discutie, sau raspunsuri la vreo problema propusa de altii. intra pe forum cu inregistrarea initiala si reala.
Mi sar fi parut normal sa fii inregistrata/numele real, ca tot vorbesti de o prietena, caruia nui dai numele si doar aici , bine faci. Ma fac de rusine sau nu,vezi pe inregistrarea me, la istoric forum, toate subiectele care le-am accesat si comentat. La tine este doar acest subiect. Este o iventie doar pentru accesare/platita. si se cheam ; castiga bani/compiuter.
La acest subiect; mama este aceia care tr. sa-si rezolve conflictul. Mama nu se cearta cu fata, cand deja au ajuns la cearta, insemneaza ca nu stie sa fie mama, habar nu are sa discute cu , copilul, adolescentul etc. Nu apeleaza la prieteni. Ea trebuie sa se duca la un psiholog, psihiatru, sa fie consiliata ea, cum sa se comporte cu un copil dificil. Copilul de mic , trebuie sa stie care ii sunt libertatile si limitele,. Complicat in doua cuvinte...bla.bla.bla.Toti copiii au fost si sunt dificili. Dar depinde cum ai stiut sa-l cresti. Acum sai ceri mai mult decat ai stiut sai dai.........scuze. Mama trebuie sa-i fie cel mai bun si sincer prieten al copilului, sa lase telenovelele si barfa prin vecini, si sa gaseasca timp suficient pentru educatie, joaca, povestiri, principii dupa care sa se calauzeasca, usor, usor, pentru varsta lui. Acum se spune f. des ca nueste timp. Intot deauna mamele au avut serviciu si multe alte treburi gospodaresti, dar cine a vrut sasi creasca un copil bun, au fost tot timpul langa el, la urmarit din umbra, au comunicat si le-a spus aparent povesti dar din viata reala. Nu exista nu am timp. Lasa telenovelele, barfa in vecini, ore la telefon, leaica prin oras. si vei vede ca ai timp berechet pentru copilul tau. Cand s-a ajuns la conflict, deja spune mult despre mama, cu atat mai mult caind apelezi la prieteni care habar nu au sai dea un sfat. La fata locului este altceva, cunosti mama, copilul, anturajul lor, apucaturile, defectele.GRESEALA = MAMA