Setari Cookie-uri

acidul hyaluronic?

Daca cineva cunoaste in ce forma se gaseste acest acid,
si la ce te ajuta in realitate? poate ca
cineva dintre voi la folosit si poate cu adevarat sa-mi raspunda.

Va imbratisez pe toti
Multumesc :
healthy017415__oliver
Postat pe 22 August 2010 18:55
salut......parerea mea despre acest acid e ca are in compozitie heliu si cianuri poate si alte substante. nu stiu nu-s chimista, dar mi-a placut chimia.....la ce foloseste.............nu stiu exact dar oricum nu la corpul uman...........poate ma insel?
Fulg-de-nea
Postat pe 2 Decembrie 2010 09:31
De la: healthy017415__oliver, la data 2010-08-22 18:55:15 Daca cineva cunoaste in ce forma se gaseste acest acid,
si la ce te ajuta in realitate? poate ca
cineva dintre voi la folosit si poate cu adevarat sa-mi raspunda.

Va imbratisez pe toti
Multumesc :
Dupã colagenul de origine animalã sau umanã, au apãrut pe piaþã diferite preparate de acid hialuronic cu origine non-animalã, care nu necesitã testare în prealabil. Acidul hialurónic se aflã în corpul nostru , dar cu trecerea timpului scade sinteza lui ºi pielea îºi pierde elasticitatea ºi vitalitatea.Acidul hialurónic de origine non-animalã este folosit atât pentru reîntinerirea pielii, cât ºi pentru augmentare facialã. În funcþie de ce dorim sã corectãm vom alege tipul macromolecular.Când este injectat imediat sub piele, acidul hialurónic întinde pielea, o tonificã ºi creazã o imagine proaspãtã, cu un aspect mai tânãr ºi mai sãnãtos.
Beneficiile injectãrii acidului hialurónic dureazã în general câteva luni, deci nu sunt permanente. Ca atare, tratamentul se repetã la interval de 6-12 luni în funcþie de dorinþele pacienþilor. Ca efecte secundare sunt descrise: eritemul la locul injectãrii( dispare în 2-3 zile), prurit, edem, urticarie( rar).

Aºadar avem o nouã armã contra ceasului biologic. Brigitte Bardot spunea: “Este trist sã îmbãtrâneºti, dar e frumos sã te împlineºti”. Depinde de fiecare din noi cum alegem sã ne împlinim: cu trup ºi suflet sau doar cu sufletul?





kudika330764
Postat pe 2 Decembrie 2010 09:45
Uite ce am gasit pe net:


Acidul hialuronic (HA) este o proteinã care apare in mod natural in întreg corpul uman ºi este concentrat în fluidele sinoviale, in valvele inimii si ochi, ºi este o componentã cheie a cartilajului.
In forma extrasa HA (acidul hyaluronic) este o pulbere inodora de culoare albã, fiind cunoscut si sub numele de hyaluronan, hialuronat de sodiu sau HA.

Ce efecte are acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o componenta organica foarte versatila, regasindu-se în fiecare þesut. In mod primar HA este o componentã importanta a cartilajului. Cu acest rol, acidul hialuronic (HA) amortizeaza socurile in articulaþii dar are si efect de lubrifiere si protectie a articulaþiilor in fata inflamaþiilor cronice (ex: artrita). Vindeca cu suces si intinderile de ligamente.

HA este un ingredient comun în preparatele anti-osteoartrita ºi este frecvent injectat în articulaþii, fiind un tratament foarte eficient.
HA ajuta sistemul imunitar, acþionând ca antioxidant, creste retentia de apã în tesuturi, creste lubrifierea valvelor cardiace, si are rol de adjuvant in tratamentul anti-infecþios. În anii 1990, preparatele cu acid hialuronic au început sã fie utilizate ºi în oftalmologie, la tratarea sechelelor de leziuni pe cornee.

Pe langa faptul ca mentine articulatiile lubrifiate, acidul hialuronic ajuta la retinerea apei si in alte tesuturi ale corpului, el asigurand hidratarea fibrelor de colagen si elastina. Acest lucru inseamna articulatii sanatoase, iar daca vorbim de tegument, o piele mai fina, mai elastica, cu un aspect tineresc.

Datorita structurii sale, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent si elastic, actionand in acelasi timp in profunzime, la nivelul tesuturilor. Rolul sau este de a mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere si sanatoase: supletea, elasticitatea si tonicitatea.

Interesul pentru folosirea acidului hialuronic ca ingredient bioactiv în produsele de îngrijire a pielii a apãrut odatã cu descoperirea cã volumul de acid hialuronic din epidermã scade cu vârsta. De aceea, acidul hialuronic este folosit deja de ceva timp in industria cosmetica, fiind poreclit “cheia de la fântâna tineretii” – efectele sale extraordinare de umplere a ridurilor si de netezire au fost demonstrate clinic. Tot studiile clinice au aratat ca acidul hialuronic ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor si la estomparea cicatricilor vechi sau noi.
kudika_hermione
Postat pe 3 Decembrie 2010 12:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
IMPORTANT!!! 2 De la: guru_ion 21 Noiembrie 2011 08:26
Va roog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa ma mai fac. 4 De la: i_deiutsa 28 Iunie 2012 22:42
Marire buze 8 De la: Stomatologie_Moderna_1 16 Iulie 2012 20:28
cosmetice de calitate 3 De la: seductiv 3 Decembrie 2010 22:42
testul papanicolau 12 De la: karmen27 11 Februarie 2015 20:04