Setari Cookie-uri

buna tuturor

am si eu o poveste de spus...Sunt impreuna cu un musulman de 2 ani,timp in care nu am reusit sa-mi dau seama exact dak este ceea ce vreau cu adevarat,pt k sunt multe lucruri la care am renuntat si ink mai renunt ca sa ne intelegem bine.nu stie nimeni de relatia noastra(inafara de fam mea si 2 prietene,cele mai bune),nu iesim deloc in orash,la facultate suntem doar colegi.parintii lui nu ar fi de accord cu o relatie inainte de casatorie si spune k dupa ce terminam fac ne vom casatori.restrictii nu am,doar k nu am voie sa vb cu niciun baiat.intrebarea mea e: cine stie exact cum e viata pt o femeie romanca in tarile arabe?cine a trait sau ink isi mai traieste viata langa un musulman in tara lui?sincer din cate am citit pana acum nu a fost nimeni care sa spuna k e fericita si implinita...chiar nu exista nicio romanca fericita maritata cu un musulman?sau nu este nicio relatie cu happy end in care sa spui k ''au trait fericiti pana la batranete'' departe de Romania?
kudika13102008
Postat pe 5 Septembrie 2010 13:50
Buna, am citit povestea ta sincer nu te saftuiesc sa pleci cu el in tara lui vei fi ca o staina privita, tu esti crescuta cu alte viziuni despre viata, civilizatie ori in tarile musulmane femeia e un obiect in casa si o masina de facut copii.Eu am trait o frumoasa poveste de dragoste cu un musulman ce e drept cu ceva mai multi ani decat mine, cu toate ca era un om foarte invatat si plimbat la studii prin lume simteam uneori o frustrare faptul ca fratele lui era casatorit tot cu romanca si ea umbla impachetata iar eu nu si mereu aveau discutii pe tema asta, acest lucru se intampla in Romania, el nu mia cerut niciodata acest lucru. Din pacate eu nu am mai rezistat geloziei si banuielii lui si am ales despartirea dar in sufletul meu va ramane vesnic intr-un coltisor o urma de nostalgie din iubirea noastra. Musulmanii ca si barbati sunt deosebiti dar dragostea si o manifesta numai acasa in cuplu, pe strada la diverse reuniuni se comporta ca si cum esti si tu pe undeva pe acolo.Nu regret ca nu mai suntem impreuna pe atunci eram prea tanara si chiar as fi trecut la religia lui mai bine ca sa terminat asa. Toate cele bune iti doresc si nu face un pas gresit in viata pe care il vei regreta amarnic.
Cu drag iti doresc sa gandesti cu mintea si nu cu sufletul.
kudika141440
Postat pe 5 Septembrie 2010 18:50
"...chiar nu exista nicio romanca fericita maritata cu un musulman?"

Probabil ca exista daca fericirea inseamna sa accepti si alte sotii pe langa!
Barbie30
Postat pe 5 Septembrie 2010 19:22
multumesc tare mult pt sfaturi...chiar conteaza pt mn
...cat despre a accepta si alte sotii pe langa,nu-mi fac griji;la el in familie nu este niciun barbat cu mai multe sotii.asta stiu sigur...depinde mult de tara,si de educatia(viata) familiei
kudika13102008
Postat pe 6 Septembrie 2010 15:04
Apa nu se amesteca in ulei. Punct. Dragostea si sentimentele frumoase se bat cap in cap cu cultura lor. Acolo vei valora exact cat o capra.Si vei primi acelasi respect,iti vor fi implinite aceleasi nevoi si vei fi bagata in seama exact atat.Pt. ca asaa e cultura lor de familie.Tu nu vezi in ce lume traiesti? Nu te-ai interesat macar de pe internet despre viata de familie acolo,in special cand femeia e crestina? Desigur ca nu vei mai fi.Si desigur ca nu vei fi acceptata ca una de-a lor.Stai sa vezi cum fuge dragostea din tine dupa 24 de ore de viata in regim de familie musulman.Daca acum nu ai voie sa socializezi cu barbati si,vorba aia,nu ai practic nici un statut in aceasta relatie,daramite mai tarziu.Draga mea,revino-ti!
blue_domes
Postat pe 8 Septembrie 2010 20:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ea- manager, el- vanzator stradal 459 De la: CIBELA 7 Aprilie 2010 18:41
colanti leopard 9 De la: Al3xutzaa 16 Martie 2011 13:07
Nu il pot uita orice as face....solutia? 6 De la: jecuestela 8 Aprilie 2010 05:42
cine ma poate indruma... 13 De la: elagodess 27 Octombrie 2009 19:57
parintii lui nu sunt de acord cu mine... 6 De la: kudika_pudika 23 August 2011 17:57