Setari Cookie-uri

Cartea de vizita a unei femei...

De la: babyboomboom, la data 2010-09-23 11:08:21
De la: negrul_de_serviciu, la data 2010-09-23 11:03:12si eu care credeam ca frumusetea sufleteasca si caracterul fac parte din cartea de vizita aunei femei !!!
si eu credeam la fel, dar pe zi ce trece imi dau seama ca nu este asa..... oare cati mai valoreaza adevarata frumusete izvorata din sufletul unei femei oare cati mai apreciaza caracterul, personalitatea , gingasia ... oare....!?!?!

am o intrebare tu poti sa apreciezi sufletul unui aurolac, sau nespalat?
un om trebuie sa arate bine, mai ales o femeie in orice conditii
G1ul1a
Postat pe 28 Septembrie 2010 09:00
De la: G1ul1a, la data 2010-09-28 09:00:12
De la: negrul_de_serviciu, la data 2010-09-23 11:03:12si eu care credeam ca frumusetea sufleteasca si caracterul fac parte din cartea de vizita aunei femei !!!
si eu credeam la fel, dar pe zi ce trece imi dau seama ca nu este asa..... oare cati mai valoreaza adevarata frumusete izvorata din sufletul unei femei oare cati mai apreciaza caracterul, personalitatea , gingasia ... oare....!?!?!

eu nu am spus ca o persoana nu trebuie sa se ingrijeasca, dar oare in zilele noastre nu ne ingrijim prea mult de corp si uitam de suflet?!
bombonik_babardik
Postat pe 28 Septembrie 2010 10:43
Boomboom,ce profunda esti in dimineata asta!
Barbie30
Postat pe 28 Septembrie 2010 10:47
De la: Barbie30, la data 2010-09-28 10:47:20Boomboom,ce profunda esti in dimineata asta!
asa sunt mereu , , sa ma fac mai bine inteleasa , normal ca o persoana trebuie ingrijita ( spalat, parfumat, curat ) nu sunt de acord cu falsitatea, cu superficialitatea, femeile care stau toata ziua la salon, care se impopotoneaza ... imi place simplitatea , e doar parerea mea
bombonik_babardik
Postat pe 28 Septembrie 2010 10:52
De la: babyboomboom, la data 2010-09-28 10:52:58
De la: Barbie30, la data 2010-09-28 10:47:20Boomboom,ce profunda esti in dimineata asta!
asa sunt mereu , , sa ma fac mai bine inteleasa , normal ca o persoana trebuie ingrijita ( spalat, parfumat, curat ) nu sunt de acord cu falsitatea, cu superficialitatea, femeile care stau toata ziua la salon, care se impopotoneaza ... imi place simplitatea , e doar parerea mea

corect! Mie de exemplu mi se pare oribil sa vad o tipa cu unghii false si cu par pe maini.
Barbie30
Postat pe 28 Septembrie 2010 10:57
De la: Barbie30, la data 2010-09-28 10:57:19

corect! Mie de exemplu mi se pare oribil sa vad o tipa cu unghii false si cu par pe maini.
good point
bombonik_babardik
Postat pe 28 Septembrie 2010 10:58
De la: babyboomboom, la data 2010-09-28 10:58:32
De la: Barbie30, la data 2010-09-28 10:57:19

good point

da, si mie, sau sa vad ca are parul de pe spate neepilat. oricum daca prea se impopotioneaza s-ar putea sa o resping pe motiv ca e prea risipitoare. la fel si daca imi povesteste de sutele de concedii si excursii.
leo_
Postat pe 28 Septembrie 2010 14:09

...si cum aurolacul nu e si el un suflet facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu haideti s ail aruncam in Dimbovita nu? (Jiu, Olt, Siret in functie d elocul in care v-ati nascut sau locuiti)! E dusa la extrem comparatia totusi. A fi ingrihit/ a, curat/a tine d ebun simt. Dar de aici si pina la a spune ca doa runghiile reprezinta cartea d evizita a unei femei... Deci sa dam d epamint cu femeile de serviciu din scoli si instreprinderi, cu infirmierele care cara bolnavilor rahatul zi si nopate cu ploasca, celor caqre coc piinea si covrigii ca e clar ele nu sunt femei neavind uncghiile dreptr reper al unei carti de vizita onorabile !
negrul_de_serviciu
Postat pe 28 Septembrie 2010 16:21
Suntem o tara de siliconate,botoase,false,pitipoance de 2 lei juma.....Toate,incepind de la 14 ani se uita dupa barbati cu chelie,cu masini bengoase,cu camasi de firma,si cu cont in banca ....Scoala da-o dracu....la particulari...are ala bani.....si ea pitzi ....sa arate bine....atit .....nu conteaza fetele destepte,bune alea proaste,tacute,prefacute,care fac in pat ce spune "motanelul"(trebuie si alintat din cind in cind,ca de ..asa sunt ei,stiu care le este valoarea,adora insa sa fie mintiti,lingusiti)....conteaza tocul de 15,siliconul sa dea peste,unghiile mari si sclipicioase....false ,false si perverse....astea plac in ziua de azi.......femeia de acasa care calca,spala,face mincare si sta si 12 ore la servici n-are timp nici bani pentru unghii false.....in plus daca se aranjeaza si ea intr-o seara,zice barbatul ca o face pentru amant.....
kudika227120
Postat pe 29 Septembrie 2010 20:08
De la: babyboomboom, la data 2010-09-28 10:43:05

eu nu am spus ca o persoana nu trebuie sa se ingrijeasca, dar oare in zilele noastre nu ne ingrijim prea mult de corp si uitam de suflet?!

bine dar a machia cu stil nu inseamna sa te impopotionezi cu toate culorile, sa stii sa te acesorizezi inseamna bun gust, cat despre epilat eu cred ca trebuie facut cu limite, cunosc o tipa care isi epileaza si sprancenele si apoi si le face cu creionul
cu sufletul te nasti si oricat de rau ai fii nu poti sa devii mai bun pentru ca asa iti este natura
G1ul1a
Postat pe 29 Septembrie 2010 20:11
De la: negrul_de_serviciu, la data 2010-09-28 16:21:14

...si cum aurolacul nu e si el un suflet facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu haideti s ail aruncam in Dimbovita nu? (Jiu, Olt, Siret in functie d elocul in care v-ati nascut sau locuiti)! E dusa la extrem comparatia totusi. A fi ingrihit/ a, curat/a tine d ebun simt. Dar de aici si pina la a spune ca doa runghiile reprezinta cartea d evizita a unei femei... Deci sa dam d epamint cu femeile de serviciu din scoli si instreprinderi, cu infirmierele care cara bolnavilor rahatul zi si nopate cu ploasca, celor caqre coc piinea si covrigii ca e clar ele nu sunt femei neavind uncghiile dreptr reper al unei carti de vizita onorabile !

nu, dar ma refer ca nu ai suporta langa tine pe cineva care pur si simplu PUTE
G1ul1a
Postat pe 29 Septembrie 2010 20:13
De la: kudika227120, la data 2010-09-29 20:08:18Suntem o tara de siliconate,botoase,false,pitipoance de 2 lei juma.....Toate,incepind de la 14 ani se uita dupa barbati cu chelie,cu masini bengoase,cu camasi de firma,si cu cont in banca ....Scoala da-o dracu....la particulari...are ala bani.....si ea pitzi ....sa arate bine....atit .....nu conteaza fetele destepte,bune alea proaste,tacute,prefacute,care fac in pat ce spune "motanelul"(trebuie si alintat din cind in cind,ca de ..asa sunt ei,stiu care le este valoarea,adora insa sa fie mintiti,lingusiti)....conteaza tocul de 15,siliconul sa dea peste,unghiile mari si sclipicioase....false ,false si perverse....astea plac in ziua de azi.......femeia de acasa care calca,spala,face mincare si sta si 12 ore la servici n-are timp nici bani pentru unghii false.....in plus daca se aranjeaza si ea intr-o seara,zice barbatul ca o face pentru amant.....

cred ca te-a dezamagit barbatul, de ex si eu muncesc destul de mult de dimineatza de la 7 pana seara la 6 si uneori stau si peste program si daca ma aranjez sotul nu-mi reproseaza ca as face-o pt altcineva, niciodata nu mi-a interzis nimic sis tie ca ma fac frumoasa pentru noi si mai ales pt familia noastra, are incredere in mine stie cine sunt si ce vreau de la viata
G1ul1a
Postat pe 29 Septembrie 2010 20:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum ne bronzam? 24 De la: office_salinasusesi_ro 27 Februarie 2010 09:17
Ma mai intrece cineva? 24 De la: nicolagrozava 20 Iunie 2016 23:35
eurovita pentru par si unghii 9 De la: ihair 28 Aprilie 2011 10:53
Hormonal Acnee 4 De la: Plantvita 18 Decembrie 2013 05:35
Cartea de vizita a unei femei... 1 De la: Lavini_Unghii_False 23 August 2010 15:13