Setari Cookie-uri

cancerul de stomac/gastric si complicatii

As dori cateva sfaturi de tratamente alopate si naturistepentru mama mea, grav bolnava
teo_healthy
Postat pe 14 Septembrie 2010 04:50
Buna ziua!

Leacuri si retete naturiste:

Bolile digestive; mặrarul verde are darul de a neferi de indigestie, hipoaciditate sau balonare, este folositor ºi în colite întrucât substanþele aromate împiedicặ dezvoltarea bacteriilor în intestin. Se va consuma mâncare condimentatặ cu mult mặrar sau salatặ de mặrar, cu ulei de mặsline ºi suc de lặmâie, iar vara se adaugặ ºi roºii.

Bolile de stomac: se pot trata cu ºroturi de legume, pentru lecuirea tractului gastro – intestinal ºi în mod special al stomacului. ªrotul de legume ºi fructe – partea care rặmâne dupặ stoarcerea legumelor.

Digestie dificilã; din coji de parã se face o infuzie, se poate bea dupã mese.

Durere stomac; Almagel ºi Antacid tablete, au reglat pH - ul stomacului

Gastrita; - Gastrovit - hiperaciditate, ulcer gastric ºi duodenal
Calmyplant - hiperaciditate, ulcer Ulcoveg - idem
Prodigest plus - digestie normala, hiperaciditate, insuficienþã pancreatica.
Sau, macerat de seminþe de in (vezi obezitate) se adaugã 1 linguriþã pulbere din frunze de mentã. Se consumã 1 litru în loc de apã.
Macerat de isop ( 1 linguriþã de plantã într-un pahar cu apã, la temperatura camerei, se la sã de seara pânã dimineaþa), 2 – 3 pahare pe parcursul unei zile, înainte de mese ºi dupã ele.

Ulcer gastroduodenal sau hiperaciditate ; flori de salcâm uscate se macereazã 3 linguri într-un litru de apã jumãtate de zi. Se bea o canã pe zi

Ulcer; cure de 3 sãptãmâni în perioada de crizã , toamna si primãvara, pulbere de muguri plop negru, 1 linguriþã de 3 ori/zi, pe stomacul gol.
Ceai din scaiul mãgãresc, o linguriþã fiartã în 250 ml. Apã
Coada calului, vezi hiperaciditatea.
Medicamentul Pepstat 380 healthy stomach formula, se gặseºte pe internet ºi costa în jur de 20$ 90 pastile, care ajung pentru o lunặ. Produsul este natural, dintr-o planta sud – americanặ, nu are contraindicaþii. Conþine enzime care ajutặ digestia, tranzitul intestinal, arsurile, hipo ºi hiperaciditatea.
Extract din muguri de smochini, de 3 ori/zi timp de 2 luni, împreunặ cu apilarnil 2 capsule /zi ºi ulei de cặtinặ - 20 pic de 2 ori/zi, toate pe stomacul gol....

Muta sanatate!...

kudika275616
Postat pe 27 Septembrie 2010 12:05
Trebuie investigata cauza (inf. Helicob, hipoclorhidrie) si aplicat tratament adecvat
In plus, pentru tratamentul cancerului de stomac se recomanda:
- apigenin din propolis, patrunjel uscat, menta, hrisca etc (Wu, K., et al. Inhibitory effects of apigenin on the growth of gastric carcinoma SGC-7901 cells. World J Gastroenterol, . 11(29):4464-4464, 2005)
- nobiletin din tangerine (Yoshimizu, N., et al. Anti-tumour effects of nobiletin, a citrus flavonoid, on gastric cancer include: antiproliferative effects, induction of apoptosis and cell cycle deregulation. Aliment Pharmacol Ther. 20(Supplement 1):95-101, 2004.
- EGCG din ceai verde, quercitina, sfecla rosie, ardei iute etc si, neaparat, ciuperci KARAWATAKE (Turkey Tail; Yun-zhi) - numai ACEST tip de ciuperci si-a dem eficacitatea in prelungirea duratei de viata a bolnavoilor de C la stomac cu peste 5 ani
Mancaruri recomandate: broccoli, morcovi, rosii, castraveti, ceapa, praz etc
Un alt tratament pentru C stomac ar fi ceaiul din semintele de ridiche - tratament descris de Perry, L. J. Medicinal Plants of East and Southeast Asia. Massachusetts Institute of Technology Press, Cambridge.
Multa sanatate !







dusa
Postat pe 28 Septembrie 2010 07:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fibroadenom 3 De la: Sasha_Criss 9 Septembrie 2015 16:28
indemnizatie 11 De la: Vizitiu_Catalina_1 23 Octombrie 2014 09:22
ANTIDEPRESIVE 3 De la: andrea_m 10 Ianuarie 2013 10:56
intrebare 4 De la: kudika_24694 19 Ianuarie 2013 09:52
PARCURI PT CATEI 6 De la: NEGRUTTTT 29 Martie 2015 13:27