Mai multe
|
Felelor, cu greu m-am hotarat sa imi vand rochia de mireasa, pentru ca a fost rochia pe care am visat-o, insa decat sa o ingalbeneasca timpul, mai bine sa faca fericita o alta mireasa, asa cum am fost si eu. Rochia este din colectia Paloma Blanca, cu aplicatii manuale, o singura piesa, culoare ivory, marime 10-14 (42-46) datorita corsetului ajustabil la spate, este in stare impecabila, fiind curatata imediat dupa nunta, are trena lunga cu sistem de prindere la spate. Pretul de achizitie a fost 1800 euro, iar eu o vand cu 800 euro negociabil. Ofer cadou tiara, cerceii si colierul. Pentru poze trimiteti mail la adresa [email protected]. Va transmit salutari si va doresc sa aveti o nunta la fel de frumoasa ca a mea (pentru mine a fost extraordinara). |
|
danyelavasilescu Postat pe 14 Septembrie 2010 15:22 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Bauturi si servicii de calitate | 1 | De la: 30 Ianuarie 2015 17:00 |
| Vreau o mireasa pentru tot restul vieti | 2 | De la: broscoiu 21 Noiembrie 2011 17:37 |
| sonorizare profesionala dynacord | 1 | De la: kudika359890 29 Ianuarie 2011 16:36 |
|
|
||
| Ne cautam nasi!!!!!! | 80 | De la: Galexia_kudika 28 Mai 2017 12:47 |
| cautam nasii | 1 | De la: myca25 1 Martie 2014 21:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.