AAA21
1 mesaj
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 00:46
Problema .....avem celulita si dorim sa scapam de ea .....Cate sedinte de masaj anticelulitic ar trebui facute sistematic pentru a vedea o ameliorare ?......minim 10 ?....sedinta sa fie de cel putin o ora ?.......cate asemenea sedinte pe saptamana sunt necesare ?......2 , 3 ?.....in fiecare zi ?.........sunt sigura ca intervin mai multe aspecte aici , sa nu vorbesc asa la general ......ma refer aici la o celulita nu superficiala ci una deja instalata de ceva timp , vizibila ......stiu ca depinde mult si de cremele folosite, de regimul alimentar si nu numai ......as fi incantata daca as citi aici despre diverse opinii legate de acest subiect ....daca ati facut as fi incantata sa aflu si ce rezultate ati avut .....as vrea sa fac si eu masaj anticelulitic si tocmai de aceea astept sa scrieti cat mai mult , sa-mi fac o idee ....multumesc !
kudika226898
4550 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 11:06
De la: AAA21, la data 2010-09-23 00:46:55Problema .....avem celulita si dorim sa scapam de ea .....Cate sedinte de masaj anticelulitic ar trebui facute sistematic pentru a vedea o ameliorare ?......minim 10 ?....sedinta sa fie de cel putin o ora ?.......cate asemenea sedinte pe saptamana sunt necesare ?......2 , 3 ?.....in fiecare zi ?.........sunt sigura ca intervin mai multe aspecte aici , sa nu vorbesc asa la general ......ma refer aici la o celulita nu superficiala ci una deja instalata de ceva timp , vizibila ......stiu ca depinde mult si de cremele folosite, de regimul alimentar si nu numai ......as fi incantata daca as citi aici despre diverse opinii legate de acest subiect ....daca ati facut as fi incantata sa aflu si ce rezultate ati avut .....as vrea sa fac si eu masaj anticelulitic si tocmai de aceea astept sa scrieti cat mai mult , sa-mi fac o idee ....multumesc !
Daca e instalata deja, nu mai scapi nici cu masaj, nici cu mama cremelor...bani aruncati degeaba....
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 11:08
....... ...... ...... .....
"Mi-a luat toata viata sa inteleg ca nu trebuie sa inteleg totul"-Rene Coty
bombonik_babardik
2513 mesaje
Oras: bucuresti
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 11:11
Ascut cutzitu
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 11:13
"Mi-a luat toata viata sa inteleg ca nu trebuie sa inteleg totul"-Rene Coty
bombonik_babardik
2513 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 11:15
Ascut cutzitu
kudika_978099
3 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2015, ora 15:00
Masaj ajuta la eliminarea celulitei, insa evident ca nu vei observa rezultate dupa prima sedinta. Achizitioneaza un abonament de 10 sedinte si crede-ma ca vei vedea rezultate. Depinde foarte mult si de maseur, cum face masajul pentru a nu fi prea dur si sa te trezesti cu vanatai.
Eu am fost la Salon Vistiffany ( zona timpuri noi, Calea Vacaresti nr 252-254) si au acolo niste oameni super profesionisti.
kudika226898
4550 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 17:54
StefBella
43 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2015, ora 17:07
nu zic k nu sunt persoane care fac reclama pe forumuri, dar mai sunt si persoane care chiar au incercat toate metodele posibile de remodelare.
si fiecare are propriul "cocktail" de tratamente in urma caruia vede rezultate.
la mine a functionat velashape-ul si sala, evident am mancat mai sanatos, adik la ore normale, si rezultatele au inceput sa apara, dar ink mai am d putin lucru, gen vreo 3 kg in minus :) ...plus k treb s m si mentin.
multa bafta!
kudika226898
4550 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2015, ora 17:12
De la: StefBella, la data 2015-03-29 17:07:24nu zic k nu sunt persoane care fac reclama pe forumuri, dar mai sunt si persoane care chiar au incercat toate metodele posibile de remodelare.
si fiecare are propriul "cocktail" de tratamente in urma caruia vede rezultate.
la mine a functionat velashape-ul si sala, evident am mancat mai sanatos, adik la ore normale, si rezultatele au inceput sa apara, dar ink mai am d putin lucru, gen vreo 3 kg in minus :) ...plus k treb s m si mentin.
multa bafta!
La cat bati apa in piua pe chestia cu velashape-ul, nici ca ma gndesc ca ai face reclama...
Frumusete_La_Superlat...
35 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2016, ora 03:21
Recomand cu mare drag Le Corps Celluli Ultra Performance ngrijire Corector Celulitic. Este super bun! Ajut reducerea depozitelor de grsime, amplific elasticitatea pielii, rduce aspectul celulitei, vergeturilor, pielii cu aspect de coaj de portocal!