Setari Cookie-uri

Conspiratie

Ne confruntam in intreaga lume cu o conspiratie monolitica si nemiloasa ale caror actiuni se bazeaza primordial pe juraminte secrete.
Se bazeaza pe:
-infiltrare in loc de invazie,
-subversiune in locul alegerilor democratice , -intimidare in locul libertatii de-a alege.

Si-a creat un sistem ce concentreaza vaste resurse umane si materiale in scopul infiintarii unei masinarii unitare deosebit de eficienta ce combina:
-armata
-mijloace diplomatice
-servicii de informatii
-mijloace economice
-mijloace stiintifice
-operatiuni politice

Actiunile ii sunt:
-ascunse , nu publicate
-greselile ii sunt ingropate nu dezbatute in ziare
-dizidentii ii sunt adusi la tacere

Nici o utilizare frauduloasa de fonduri nu ii este anchetata, nici un secret nu ii este dezvaluit.

Individul devine handicapat cand se confrunta cu o conspiratie atat de monstruoasa incat e tentat sa creada ca e imposibil ca ea sa existe.
rodi23
Postat pe 2 Octombrie 2010 18:46
Un copy paste reusit!!!!te-ai uitat la Zeitgeist????
anastasia_m
Postat pe 2 Octombrie 2010 18:58
E adevarat ca exista o conspiratie altfel dece se vorbeste de destine atata timp cat exista ONU (organizatie care a fost infiintata pentru afirmarea si apararea drepturilor omului) organizatie ale carei principii sunt in perfecta contradictie cu conceptul de destin.Deci vehicularea ideii ca oamenilor le este dat un destin (unora cica le este scris sa fie persecutati , altora cica le este scris sa fie exterminati) demonstreaza ca exista o conspiratie care este descrisa perfect in tolicul de fata.
Sper ca aceasta conspiratie va si nimicita cat mai curand astfel incat sa nu mai faca victime.
Felicitari celui sau celei care a deschis topicul.
rodica_maria
Postat pe 2 Octombrie 2010 19:39

frate....nu zici tu rau ce zici acolo....da, sunt franturi ....si da e o conspiratie si gestul tau.........deschizi doua conturi doar asa ca sa te convingi pe tine de ceea ce spui????

nu pe bune da asa tare te supara conspiratia asta???? si crezi ca o putem relolva pe Kudika????? no, hai sa te vad!!!!
anastasia_m
Postat pe 2 Octombrie 2010 19:49
smechera mica ,,care esti''....repede ti-ai schimbat si poza la cel de'al doilea cont!!!! tu leit ....ptiuu...ptiuuu....te-am vazut
anastasia_m
Postat pe 2 Octombrie 2010 19:51
De la: anastasia_m, la data 2010-10-02 19:49:39

frate....nu zici tu rau ce zici acolo....da, sunt franturi ....si da e o conspiratie si gestul tau.........deschizi doua conturi doar asa ca sa te convingi pe tine de ceea ce spui????

nu pe bune da asa tare te supara conspiratia asta???? si crezi ca o putem relolva pe Kudika????? no, hai sa te vad!!!!
teoria conspiratiei
bombonik_babardik
Postat pe 2 Octombrie 2010 19:52
De la: babyboomboom, la data 2010-10-02 19:52:18
De la: anastasia_m, la data 2010-10-02 19:49:39

teoria conspiratiei

stai sa vezi daca mai apare..... se joaca de'a va'ti ascunselea
anastasia_m
Postat pe 2 Octombrie 2010 19:55
NU EXISTA NIMIC
thadoogback
Postat pe 2 Octombrie 2010 19:55
De la: thadoogback, la data 2010-10-02 19:55:51NU EXISTA NIMIC

anastasia_m
Postat pe 2 Octombrie 2010 19:56
De la: anastasia_m, la data 2010-10-02 19:56:41
De la: thadoogback, la data 2010-10-02 19:55:51NU EXISTA NIMIC

NICI O CONSPIRATIE ADICA
thadoogback
Postat pe 2 Octombrie 2010 19:58
De la: rodi23, la data 2010-10-02 18:46:33Ne confruntam in intreaga lume cu o conspiratie monolitica si nemiloasa ale caror actiuni se bazeaza primordial pe juraminte secrete.
Se bazeaza pe:
-infiltrare in loc de invazie,
-subversiune in locul alegerilor democratice , -intimidare in locul libertatii de-a alege.

Si-a creat un sistem ce concentreaza vaste resurse umane si materiale in scopul infiintarii unei masinarii unitare deosebit de eficienta ce combina:
-armata
-mijloace diplomatice
-servicii de informatii
-mijloace economice
-mijloace stiintifice
-operatiuni politice

Actiunile ii sunt:
-ascunse , nu publicate
-greselile ii sunt ingropate nu dezbatute in ziare
-dizidentii ii sunt adusi la tacere

Nici o utilizare frauduloasa de fonduri nu ii este anchetata, nici un secret nu ii este dezvaluit.

Individul devine handicapat cand se confrunta cu o conspiratie atat de monstruoasa incat e tentat sa creada ca e imposibil ca ea sa existe.
Ce faci papusa,te lauzi singura?
Valy90
Postat pe 2 Octombrie 2010 19:59
Mai fetelor,ati speriat fata si acum se incurca in conturi
Barbie30
Postat pe 2 Octombrie 2010 20:11
Da, sigur voi sunteti cei mai destepti. Toata smecheria cu ideologiile confesionale precum si filosofiile cu reancarnarea si bagatela numita destin sunt folosite si in zilele noastre in scopul de a se conspira si de a tiraniza indivizii umani. Dupa ce au facut atatea atrocitati de-a lungul istoriei folosindu-se de aceste ideologii pe care le-au impus cu o deosebita violenta eu cred ca trebuie sa vina si vremea cand vor fi stopate practicile asasine proliferate de sus amintitele ideologii. Ceea ce este foarte grav e ca folosesc si tehnologii inteligente de cea mai recenta aparitie in scopuri mistice sprijinind interesele asasine ale acestor ideologii care nu mai pot fi considerate alteceva decat mituri ,in zilele noastre.
E grav ca sunteti simpatizanti ai acestor tipuri de culturi grotesti.
rodica_maria
Postat pe 2 Octombrie 2010 20:57
De la: rodica_maria, la data 2010-10-02 20:57:58Da, sigur voi sunteti cei mai destepti. Toata smecheria cu ideologiile confesionale precum si filosofiile cu reancarnarea si bagatela numita destin sunt folosite si in zilele noastre in scopul de a se conspira si de a tiraniza indivizii umani. Dupa ce au facut atatea atrocitati de-a lungul istoriei folosindu-se de aceste ideologii pe care le-au impus cu o deosebita violenta eu cred ca trebuie sa vina si vremea cand vor fi stopate practicile asasine proliferate de sus amintitele ideologii. Ceea ce este foarte grav e ca folosesc si tehnologii inteligente de cea mai recenta aparitie in scopuri mistice sprijinind interesele asasine ale acestor ideologii care nu mai pot fi considerate alteceva decat mituri ,in zilele noastre.

auzi, de unde si pana unde sti tu cu cine simpatizam?????????????? si cum crezi tu ca poti sa stopezi practicile astea??????
deocamndata ai cam dat-o in bara ...o sa fio usor deconspirata Rodicuta !!!!!!!!!
anastasia_m
Postat pe 2 Octombrie 2010 21:02
"

auzi, de unde si pana unde sti tu cu cine simpatizam?????????????? si cum crezi tu ca poti sa stopezi practicile astea??????
deocamndata ai cam dat-o in bara ...o sa fio usor deconspirata Rodicuta !!!!!!!!!

"

Oare chiar mai grav e sa vorbesti despre asa ceva acuma in plina democratie decat sa se fi vorbit urat de ceausescu pe vremea comunismului?!
In fond, n-am facut nimic altceva decat am postat parerea mea despre subiect.
rodica_maria
Postat pe 2 Octombrie 2010 21:14
De la: rodica_maria, la data 2010-10-02 21:14:14"

"

Oare chiar mai grav e sa vorbesti despre asa ceva acuma in plina democratie decat sa se fi vorbit urat de ceausescu pe vremea comunismului?!
In fond, n-am facut nimic altceva decat am postat parerea mea despre subiect.

oofffff....nu ma fa sa cred si altceva despre tine!!! tac! ....nu asta era ideea !!! poate te prinzi pana la urma !!!!
anastasia_m
Postat pe 2 Octombrie 2010 21:17

"

oofffff....nu ma fa sa cred si altceva despre tine!!! tac! ....nu asta era ideea !!! poate te prinzi pana la urma !!!!

"

Lasa , eu iau ce spui tu la sensul propriu, nu de alta dar la vehementa ta nu se stie niciodata ce-ti trece prin capul tau stapanit de ganduri violente.
rodica_maria
Postat pe 2 Octombrie 2010 21:48
De la: rodica_maria, la data 2010-10-02 21:48:46

"

"

Lasa , eu iau ce spui tu la sensul propriu, nu de alta dar la vehementa ta nu se stie niciodata ce-ti trece prin capul tau stapanit de ganduri violente.
Ce-ai mai,esti dusa? De unde stii tu ca ea are capul stapanit de violenta? Mai termino cu atata conspiratie ca ai sa te constupi
Valy90
Postat pe 2 Octombrie 2010 21:53

phuiii....tre sa-mi pun casca....am intrat in razboi
anastasia_m
Postat pe 2 Octombrie 2010 22:05
De la: rodica_maria, la data 2010-10-02 20:57:58Da, sigur voi sunteti cei mai destepti. Toata smecheria cu ideologiile confesionale precum si filosofiile cu reancarnarea si bagatela numita destin sunt folosite si in zilele noastre in scopul de a se conspira si de a tiraniza indivizii umani. Dupa ce au facut atatea atrocitati de-a lungul istoriei folosindu-se de aceste ideologii pe care le-au impus cu o deosebita violenta eu cred ca trebuie sa vina si vremea cand vor fi stopate practicile asasine proliferate de sus amintitele ideologii. Ceea ce este foarte grav e ca folosesc si tehnologii inteligente de cea mai recenta aparitie in scopuri mistice sprijinind interesele asasine ale acestor ideologii care nu mai pot fi considerate alteceva decat mituri ,in zilele noastre.

rodicuta, teoria costipatie de care pomenesti, este efectul incontrolabil al incercarii de control a omenirii.
sub impresia ca suntem controlati, ni se lasa libertatea de a alege.

..
fac, daca inteleg ce-am scris!!

apropo, doamna anastasia, desconspira incercarea ta, dealtfel reusita, de a posta de pe doua conturi.
geo_reincarcat_iara
Postat pe 2 Octombrie 2010 22:38
http://www.youtube.com/watch?v=xhZk8ronces

La link-ul de mai sus puteti viziona un videoclip care va vor confirma existenta acestei conspiratii monstruase.
rodica_maria
Postat pe 3 Octombrie 2010 12:08
si marmota invelea ciocolata ! ma laaasiii cu tampeniile !? conspiratia e in capul tau !
coldwind
Postat pe 3 Octombrie 2010 13:07

Discutia despre conspiratie este destul de la moda. Aproape toti conspira, intr-un fel sau altul......... lumea asta este condusa acum mai mult decat oricand de BANI si banii stim cu totii ai cui ochi sunt
Stiu ca sunt multi oameni care au citit carti si materiale scrise pe aceasta tema si sunt convinsi ca inteleg cum stau lucrurile, dar parerea mea este ca a intelege "conspiratia" este dificil!!!
anastasia_m
Postat pe 3 Octombrie 2010 13:09

"

"

Fata tu esti cazuta in cap?cine e sectant?a si spre mirarea ta sa stii ca sunt fata.Nu-mi mai da msje ca ma enervezi
Valy90
Postat pe 3 Octombrie 2010 18:53
De la: valy90, la data 2010-10-03 18:53:20

"

"

Fata tu esti cazuta in cap?cine e sectant?a si spre mirarea ta sa stii ca sunt fata.Nu-mi mai da msje ca ma enervezi

valyyy.....ce ai patit fata?????
anastasia_m
Postat pe 3 Octombrie 2010 18:59
De la: anastasia_m, la data 2010-10-03 18:59:08
De la: valy90, la data 2010-10-03 18:53:20

"

"

valyyy.....ce ai patit fata?????
M-am trezit cu msj de la tanti ,,constupata" cica,vezi-ti de treaba ta,sectantule.
Valy90
Postat pe 3 Octombrie 2010 19:11

e o conspiratie
anastasia_m
Postat pe 3 Octombrie 2010 19:12
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-02 22:38:56

rodicuta, teoria costipatie de care pomenesti, este efectul incontrolabil al incercarii de control a omenirii.

..

apropo, doamna anastasia, desconspira incercarea ta, dealtfel reusita, de a posta de pe doua conturi.

batman, batman, e tot rozmaria ma uimesc pe mine cum pot sa fiu eu atata lume
yumy
Postat pe 3 Octombrie 2010 19:14
De la: anastasia_m, la data 2010-10-03 19:12:41

e o conspiratie

anas imi pare rau ca te uzurpez dar siti mai nou asta sunt eu o uzurpatoare, ma gandesc cine pana mea o sa mai fiu pana data viitoare la naiba ce conspiratie
yumy
Postat pe 3 Octombrie 2010 19:15
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-02 22:38:56

..

Unii-s de-a dreptul constipati.
stem_29
Postat pe 3 Octombrie 2010 19:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un cadou perfect ? 13 De la: kudika421339 2 Octombrie 2011 18:50
wc-ul de la locul de munca 32 De la: mitura 18 August 2009 23:33
vreau si eu un vot...pe cine lasa inimioara 1 De la: baltaruclaudia 23 Noiembrie 2009 23:21
despre penisul perfect 87 De la: kudika375475 10 Martie 2011 20:33
Mens sana in corpore sano 3 De la: Full_Metal_Jacket 16 Iunie 2009 22:53