Setari Cookie-uri

Tratamente corporale

Parafango

Este cel mai popular tratament impotriva celulitei.
Parafango este un amestec special, compus din namol marin (alge si apa de mare care previn retentia de apa), parafina (retine caldura), oligoelemente (saruri minerale care redau elasticitatea pielii) si cafeina (stimuleaza circulatia venoasa si limfatica).
Tratamentul cu parafango, se adreseaza celulitei , precum si depunerilor de grasime localizate. Este recomandat in tratarea lipsei de fermitate a tesutului cutanat, imbogatirea cu colagen si elastina a pielii, hidratare pielii dar mai ales in diminuarea tuturor tipurilor de vergeturi. Este bun si datorita efectele sale curative in diferite afectiuni osteo-articulare, musculare.
Impachetarea cu parafango detoxifica, exfoliaza, hraneste si relaxeaza pielea. Dupa eliminarea toxinelor din piele aceasta ramane cu un aspect moale si catifelat.

Etapele procedurii:
Se incepe cu un peeling corporal care are rolul de a indeparta celulele moarte, de a stimula circulatia si a pregati tesuturile pentru impachetare, deschizand porii in asa fel incat pielea sa fie receptiva si sa absoarba tratamentul ce urmeaza a fi aplicat. Urmeaza apoi, aplicarea serului activ reducator, aplicarea mastii de parafango in functie de zone, infolierea in film osmotic, infasurarea in cearceaf de plastic si introducerea in termocuverta la aproximativ 75º C timp de 50 minute.
Dupa desfoliere se aplica prin masaj crema anticelulitica .Aceasta crema va continua sa lucreze cateva ore dupa aplicare datorita proprietatii termoactive si a ingredientilor pe care ii contine.
Rezultate:chiar dupa prima sedinta se observa o diminuare a celulitei,pielea devine mai ferma si mai fina.Dupa 10-12 sedinte se poate constata o scadere pana la 5-8cm in circumferinta.
Contraindicatii:boli de piele,boli respiratorii,hipertensiune,epilepsie,sarcina,varice pronuntate,boli cardiace.

www.tratamente-cosmetice.com
kudika325085
Postat pe 19 Octombrie 2010 18:26
Scrieti pe Google "Galvanic Body Trio" si veti gasi ultima tehnologie in domeniul anticelulitic (si nu numai). Pentru detalii scrieti la adresa pop_cornelk@zahoo.com. Cu stima, Cornel Pop
kudika_8896
Postat pe 17 Iunie 2012 15:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
se asorteaza catifeaua cu satinul? 6 De la: mytzzy2008 13 Mai 2011 22:47
colagenul marin,alternativa naturala a implantului cu botox 3 De la: valy_cy 25 Octombrie 2009 10:20
Concurs Bruno Vassari 1 De la: Amalia06 27 Februarie 2012 14:35
Creatina ingrasa? 3 De la: bazOoka 3 August 2010 10:23
Miss Boboc 2 De la: stem_29 18 Noiembrie 2010 21:31