Setari Cookie-uri

bursa HMC Anglia

Buna tuturor!
Sunt eleva in clasa a 10a la un liceu prestigios din orasul meu, sunt eminenta si ma implic foarte mult in activitatile scolare si extrascolare si in general ma inteleg foarte bine atat cu profesorii cat si cu toti cunoscutii. Imi place foarte mult engleza si in general toate materiile, acuma ca nu ma pricep eu la toate e alta chestie
Zilele trecute diriga mi-a trimis un mail despre bursa HMC in Anglia, oferita elevilor de clasa a 10a si sunt foarte, foarte interesata, simplul gand ca as putea avea parte de o asemenea experienta ma incanta enorm!
In general corespund profilului, am si un mare atu-diplomele de Cambridge, nivelele B2 si C1.
Problema este alta: parintii mei sunt plecati la lucru in Spania de 3 ani (avem o legatura stransa in continuare) si bunica mea este tutore legal. Una dintre cerinte este ca venitul anual mediu brut sa nu depaseasca 25000 de lire. Parintii mei au cartile de munca depuse la Casa de Pensii pentru a le merge in continuare vechimea, deci practic nu au niciun venit. Cand am sunat la nr de contact pentru informatii, doamna mi-a spus ca e in regula ca bunica mea sa semneze toate actele , dar am nevoie de declaratia de venit a parintilor deoarece ei inca au drepturi asupra mea si trebuie mentionata, dar ce documente am nevoie, nu a spus; punand problema ca daca voi veni cu o hartie de la Asociatia Fortei de Munca (sau cum se numeste) care sa dovedeasca ne-venitul parintilor mei si ei nu o vor accepta, ce voi face? iar doamna mi-a raspuns iritata "eu nu ma ocup cu asa ceva" asa ca am ajuns si la motivul pentru care am apelat la voi, stiind ca sunt unii care au cunostinte mai vaste in legatura cu problema mea si sunt chiar dornici sa ajute cu un sfat, pentru ca e nevoie! Si v-as intreba ce acte as putea trimite, ce alte probleme ar aparea, daca aveti cunostinte in domeniu, orice informatie e binevenita!

Va multumesc anticipat si scuze pentru post-ul -compunere !
lollydelia
Postat pe 5 Noiembrie 2010 22:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Agent imobiliar?! 3 De la: kudika330764 22 Noiembrie 2010 07:20
Atestat informatica, recunoastere sa 1 De la: pinkoana 25 Octombrie 2011 14:06
mercedes e270 nu mai porneste la cheie 3 De la: PICCKARD 18 Octombrie 2011 06:31
Beam MLM ( job la domiciliu ) 1 De la: Knifey 23 Decembrie 2010 16:24
Plotter ieftin pentru rola si rigid 2 De la: minooo 14 Februarie 2012 17:27