bursa HMC Anglia

Buna tuturor!
Sunt eleva in clasa a 10a la un liceu prestigios din orasul meu, sunt eminenta si ma implic foarte mult in activitatile scolare si extrascolare si in general ma inteleg foarte bine atat cu profesorii cat si cu toti cunoscutii. Imi place foarte mult engleza si in general toate materiile, acuma ca nu ma pricep eu la toate e alta chestie
Zilele trecute diriga mi-a trimis un mail despre bursa HMC in Anglia, oferita elevilor de clasa a 10a si sunt foarte, foarte interesata, simplul gand ca as putea avea parte de o asemenea experienta ma incanta enorm!
In general corespund profilului, am si un mare atu-diplomele de Cambridge, nivelele B2 si C1.
Problema este alta: parintii mei sunt plecati la lucru in Spania de 3 ani (avem o legatura stransa in continuare) si bunica mea este tutore legal. Una dintre cerinte este ca venitul anual mediu brut sa nu depaseasca 25000 de lire. Parintii mei au cartile de munca depuse la Casa de Pensii pentru a le merge in continuare vechimea, deci practic nu au niciun venit. Cand am sunat la nr de contact pentru informatii, doamna mi-a spus ca e in regula ca bunica mea sa semneze toate actele , dar am nevoie de declaratia de venit a parintilor deoarece ei inca au drepturi asupra mea si trebuie mentionata, dar ce documente am nevoie, nu a spus; punand problema ca daca voi veni cu o hartie de la Asociatia Fortei de Munca (sau cum se numeste) care sa dovedeasca ne-venitul parintilor mei si ei nu o vor accepta, ce voi face? iar doamna mi-a raspuns iritata "eu nu ma ocup cu asa ceva" asa ca am ajuns si la motivul pentru care am apelat la voi, stiind ca sunt unii care au cunostinte mai vaste in legatura cu problema mea si sunt chiar dornici sa ajute cu un sfat, pentru ca e nevoie! Si v-as intreba ce acte as putea trimite, ce alte probleme ar aparea, daca aveti cunostinte in domeniu, orice informatie e binevenita!

Va multumesc anticipat si scuze pentru post-ul -compunere !
lollydelia
Postat pe 5 Noiembrie 2010 22:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Agentii dubioase de modelling 2 De la: pink_angel_Aura 4 Iunie 2011 03:25
Ala bala portocala 57 De la: Lalyly 21 Iulie 2012 20:16
Ajutor!! 12 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 12 Septembrie 2010 19:24
am nevoie de un sfat... 2 De la: agoldfish 10 Aprilie 2009 17:41
Buna. Am nevoie de ajutor AZI, ACUM 2 De la: kudika_971754 30 Iulie 2014 19:57
Setari Cookie-uri