Dezvoltare personala

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Sic_Cogito Avatarul lui Sic_Cogito

27 mesaje
Membru din: 11/11/2010

CURS INTERACTIV COMPORTAMENTUL ASERTIV

18-19 Decembrie 2010

Am introdus in campania de reduceri Winter Goodies a Institutului Roman Sic cogito si cursul interactiv Comportamentul asertiv ce va beneficia in perioada iernii de o reducere de la 400 RON la 130RON!

Prezentarea cursului

Asertivitatea, ca stil si strategie de comunicare, permite individului sa isi exprime opiniile si sa se manifeste intr-o maniera non-agresiva, non-submisiva si non-manipulatorie, avand ca avantaj de lunga durata mentinerea unor relatii sociale solide si a unui stil de viata echilibrat.
O persoana asertiva isi cunoaste drepturile si responsabilitatile si totodata recunoaste si respecta drepturile celorlalti.

Desi ne nastem asertivi, contextul in care crestem si ne dezvoltam, precum si tipurile de relatii in care participam si pe care le percepem drept modele, conduc uneori la impamantenirea unor comportamente non-adaptative, ce tind sa saboteze construirea unor relatii puternice si durabile.
Pentru a combate efectele acestora, re-educarea deliberata in sfera asertivitatii devine solutia optima, activatoare a resurselor interioare menite sa revigoreze contactele sociale, precum si relatia individului cu sine.

Echipa Institutului Roman Sic cogito incurajeaza si sustine dezvoltarea personala invitandu-va in weekend-ul 18-19 Decembrie 2010 la un curs interactiv menit sa ghideze participantii catre redescoperirea propriilor atribute asertive, imbinand abordarea teoretica si exercitiile practice.

Din structura cursului:
Definirea asertivitatii si a contextelor de utilizare
Intelegerea diferitelor tipuri de comportament (asertiv, agresiv, pasiv, manipulator)
Drepturi si responsabilitati
Importanta increderii in sine
Tehnici de asertivitate
Dezvoltarea planului personal de activitate pentru a actiona in viitor
Invatarea si exersarea asertivitatii intr-un context de grup reprezinta un avantaj, deoarece este simulat astfel contextul social, iar feedback-ul este imediat, facilitand rafinarea raspunsurilor inainte de punerea lor in practica in viata de zi cu zi.

Moderatori: Psiholog M.A. Lucia Grosaru, Psiholog Adina Preda
Taxa curs: 130 RON/participant
Studentii beneficiaza de reducere de 10%.
*La finalul cursului se elibereaza diplome de participare.
Inscrierile se anunta prin e-mail la adresa sic_cogito@contactoffice.com si se considera finale in momentul atasarii OP scanat.
Cont IBAN (RON): RO52BTRL04101205U45560XX
Banca Transilvania, Sucursala Coposu
Descriere tranzactie: TAXA CURS 02

Se declara numele participantului, nu al persoanei care depune banii.
Numarul maxim de participanti: 10.
Data limita pentru inscrieri este 12 Decembrie 2010.

Pentru informatii suplimentare despre eveniment ne puteti vizita aici: siccogito.wordpress.com/
Raporteaza abuz de limbaj