Mai multe
|
Buna tuturor!! Cine doreste Slim n lift marime M? Pret 80 lei, nou nout. Pot trimite prin posta. Este excelent sub o rochie de seara, sau in ocazii spaciale. Eu am 2 si imi trebuie doar 1. Date de contact: 0741940424, mail:[email protected]
|
||
|
dullll Postat pe 3 Decembrie 2010 11:41 |
||
|---|---|---|
|
Dragi prieteni �n primul r�nd, Pls accepta cele mai bune ur�ri pentru tine! http://www.supplysexylingerie.com este un produc�tor de frunte interna�ional �i comerciant de sexy costume �i Lenjerie sexy din 2002 �n China. Supplysexylingerie are atelier de lucru standard �i linia de produc�ie, designeri profesionisti si muncitori cu experienta. Dup� ani de dezvoltare ", ne-am capacitatea de puternic� pe produc�ie, cercetare �i tehnologie. Acest site lenjerie �i costume de gros este apt pentru mediu - activit��i de distribu�ie angro �i mici, de cump�rare de la noi la fel de sigure �i mai simple posibil, pute�i plasa comanda direct de pe acest site. OEM sunt binevenite. vom nav� de pachete International / DHL / UPS / TNT / EMS, general este nevoie de 5 zile lucr�toare de la peste tot �n lume. Pl��ile noastre sunt mod Western Union, Bookers bani, Money Gram �i paypal, alege�i doar de plat� dori�i. Scopul principal al Supplysexylingerie este de a oferi clientilor cu products.We cele mai bune �i cele mai valoroase sincer cu ner�bdare s� posibilitatea de a cooperat cu tine pe baza avantajului reciproc. MSN & Email: [email protected] V� vom r�spunde f�r� nici o �nt�rziere! V� rug�m s� nu ezita�i s� ne contacta�i dac� ave�i nevoie de asisten�� suplimentar� sau dac� ave�i �ntreb�ri. Ceea ce prive�te cele mai bune, Wang |
||
|
sexylingerie Postat pe 28 Decembrie 2010 05:08 |
||
| Laura Baldini recomanda dresuri modelatoare pentru cele care sunt constiente ca isi pot modela corpul fara sa apeleze la chirurgie estetica (http://bit.ly/htAKCs). | ||
|
|
||
|
Laura_Baldini Postat pe 19 Ianuarie 2011 17:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| inot | 3 | De la: taby_srb 17 Februarie 2012 14:07 |
| Caut dvd cu exercitii leg magic | 1 | De la: kudika511281 23 Februarie 2012 09:40 |
| Cursuri de Tai Chi martial si de Qi Gong pentru autovindecare in Bucuresti | 2 | De la: Armain 18 Septembrie 2011 18:10 |
|
|
||
| Ce parere aveti despre centurile electrice de slabit? | 2 | De la: kudika337202 7 Decembrie 2010 13:16 |
| Sala de fitness Drumul Taberei | 4 | De la: kudika_30417 22 Martie 2013 16:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.