Setari Cookie-uri

SLim n lift

Buna tuturor!!

Cine doreste Slim n lift marime M? Pret 80 lei, nou nout. Pot trimite prin posta. Este excelent sub o rochie de seara, sau in ocazii spaciale. Eu am 2 si imi trebuie doar 1. Date de contact: 0741940424, mail:[email protected]
dullll
Postat pe 3 Decembrie 2010 11:41
Dragi prieteni
�n primul r�nd, Pls accepta cele mai bune ur�ri pentru tine!
http://www.supplysexylingerie.com este un produc�tor de frunte interna�ional �i comerciant de sexy costume �i Lenjerie sexy din 2002 �n China. Supplysexylingerie are atelier de lucru standard �i linia de produc�ie, designeri profesionisti si muncitori cu experienta. Dup� ani de dezvoltare ", ne-am capacitatea de puternic� pe produc�ie, cercetare �i tehnologie. Acest site lenjerie �i costume de gros este apt pentru mediu - activit��i de distribu�ie angro �i mici, de cump�rare de la noi la fel de sigure �i mai simple posibil, pute�i plasa comanda direct de pe acest site. OEM sunt binevenite.
vom nav� de pachete International / DHL / UPS / TNT / EMS, general este nevoie de 5 zile lucr�toare de la peste tot �n lume.
Pl��ile noastre sunt mod Western Union, Bookers bani, Money Gram �i paypal, alege�i doar de plat� dori�i.
Scopul principal al Supplysexylingerie este de a oferi clientilor cu products.We cele mai bune �i cele mai valoroase sincer cu ner�bdare s� posibilitatea de a cooperat cu tine pe baza avantajului reciproc.
MSN & Email: [email protected]
V� vom r�spunde f�r� nici o �nt�rziere!
V� rug�m s� nu ezita�i s� ne contacta�i dac� ave�i nevoie de asisten�� suplimentar� sau dac� ave�i �ntreb�ri.
Ceea ce prive�te cele mai bune,
Wang
sexylingerie
Postat pe 28 Decembrie 2010 05:08
Laura Baldini recomanda dresuri modelatoare pentru cele care sunt constiente ca isi pot modela corpul fara sa apeleze la chirurgie estetica (http://bit.ly/htAKCs).
Laura_Baldini
Postat pe 19 Ianuarie 2011 17:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
inot 3 De la: taby_srb 17 Februarie 2012 14:07
Caut dvd cu exercitii leg magic 1 De la: kudika511281 23 Februarie 2012 09:40
Cursuri de Tai Chi martial si de Qi Gong pentru autovindecare in Bucuresti 2 De la: Armain 18 Septembrie 2011 18:10
Ce parere aveti despre centurile electrice de slabit? 2 De la: kudika337202 7 Decembrie 2010 13:16
Sala de fitness Drumul Taberei 4 De la: kudika_30417 22 Martie 2013 16:45