Mai multe
mai sunt cam 2 saptamani pana la majoratul meu:Dinsa nu am idee,ce muzica sa pun si ce meniu sa pun pe masa.....dak ma puteti ajuta cu cateva melodii,si exemple de meniu...avand in vedere k il fac aksa,am spatiu destul...si e si craciunul:))taiem porcu:)))
|
||
|
dudu1992 Postat pe 8 Decembrie 2010 18:21 |
||
|---|---|---|
De la: bursuka, la data 2010-12-08 18:21:08mai sunt cam 2 saptamani pana la majoratul meu:Dinsa nu am idee,ce muzica sa pun si ce meniu sa pun pe masa.....dak ma puteti ajuta cu cateva melodii,si exemple de meniu...avand in vedere k il fac aksa,am spatiu destul...si e si craciunul:))taiem porcu:)))atunci pune porcu pe masa pune si tu ce gen de melod le place prietenilor tai si tie
|
||
|
Valy90 Postat pe 8 Decembrie 2010 18:46 |
||
De la: bursuka, la data 2010-12-08 18:21:08mai sunt cam 2 saptamani pana la majoratul meu:Dinsa nu am idee,ce muzica sa pun si ce meniu sa pun pe masa.....dak ma puteti ajuta cu cateva melodii,si exemple de meniu...avand in vedere k il fac aksa,am spatiu destul...si e si craciunul:))taiem porcu:))) Pai cred ca ar trebui sa ai in calculator (banuiesc ca la el se va asculta muzica) o lista intreaga...mai multe melodii din fiecare gen de muzica (chiar daca nu asculti tu neaparat, dar poate sunt alti doritori). Cat despre meniu...nu cred ca e foarte greu...fa ceva gen bufet suedez...intr-o parte a camerei, pune o masa cu multa mancare pe ea...incepe cu aperitive (salam, sunca, muschi file, pastrama, branzeturi, cascaval, si legume: rosii, castraveti, masline, ardei). Toate astea pot fi puse pe paine direct sau separat si isi vor lua ei ce vor sa manance cu painea pusa separat in cos (poate sunt domnite care nu vor sa manance paine...si sa nu fie penibil ca trebuie sa o lase in farfurie). Apoi poti sa pui ceva cald...fripturi de mai multe feluri (ciocanele pui, aripi pui, piept la gratar, cotlete sau ceafa de porc, carnati, etc.) si aici trebuie sa ai ceva garnituri (cartofi natur, sau prajiti, orez). Depinde cat vrei sa te complici, cat de in ''fitze'' vrei sa fie tot sau simplu, si cine te ajuta (daca nu e nimeni acasa pe care sa te bazezi...varianta cu cartofi prajiti pica clar). Dupa, niste deserturi...prajituri, apoi TORTUL. aaa poti sa iei farfurii de unica folosinta, eviti sa speli si sa se produca accidente...acum ti-am zis tu hotarasti cat de pretentios va fi totul... La multi ani! |
||
|
|
||
|
pinguina Postat pe 8 Decembrie 2010 20:22 |
||
| multumesc mult,nu stiu farfuriile de unica folosinta mi se par cam aiurea...nuj... | ||
|
dudu1992 Postat pe 10 Decembrie 2010 17:25 |
||
da super va fiª==
|
||
|
dudu1992 Postat pe 10 Decembrie 2010 17:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce atrage in afara de Oraselul lenes | 8 | De la: fluturas_ 5 Februarie 2010 17:15 |
| APEL CATRE TOTI MEMBRII KUDIKA !!!!!!!!!!!!! | 17 | De la: kudika320782 20 Iulie 2011 23:42 |
| La multi ani | 2 | De la: anita_ro2007 11 Ianuarie 2009 14:08 |
|
|
||
| votati va rog revin cu voturi | 1 | De la: iulia069834 18 Decembrie 2009 23:02 |
| buna | 9 | De la: bestdevilinside 31 Decembrie 2008 15:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.