Mai multe
|
Lista anti-depresie a lui Stash 1. Plimbati-va cu masina. Parcati la marginea drumului, puneti-va ochelarii de soare si scoateti pe geam uscatorul de par. �ndreptati-l catre masinile care vin din fata. Acum numarati c�ti soferi franeaza brusc �n fata voastra! 2. Re�ncarcati automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizata timp de trei saptamani. C�nd toata lumea va fi depasit dependenta de cafea, schimbati-le cafeaua cu ESPRESSO. 3. Daca scoateti bani la ghiseul bancii la rubrica � scopul folosirii banilor � scrieti � pentru marijuana �. 4. C�nd s�nteti pe un coridor, sariti �n loc sa mergeti. Apoi �ncercati sa numarati c�te persoane se uita la voi crucis! 5. Daca s�nteti la restaurant si vreti sa comandati ceva, cereti � apa plata dietetica �. 6. Sunati-va prietenii cu cinci zile �nainte sa mergeti la o petrecere si spuneti-le ca nu veti putea fi prezent din cauza unei dureri de cap. 7. C�nd scoateti bani de la ATM, apucati-va de strigat din toti rarunchii � Am castigat! Am castigat! � 8. Daca va aflati �ntr-o gradina zoologica, luati-o brusc la fuga catre parcare strigand �ngrozit � Salvati-va! Au scapat toate animalele! � 9. Daca aveti copii, la masa de seara spuneti-le ca din cauza recesiunii va trebui sa renuntati la ei! 10. La farmacie, cumparati o cutie de prezervative si dupa aia �ntrebati farmacistul unde este cabina de proba! Va garantez ca dupa ce veti fi �ncercat toate cele zece puncte din aceasta lista, veti suferi de orice mai putin de depresie! |
||
|
visan_georgiana Postat pe 13 Decembrie 2010 14:14 |
||
|---|---|---|
Bestial!!! Deja m-am scapat de stres pe ziua de azi [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url]
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 13 Decembrie 2010 14:20 |
||
|
||
|
|
||
|
Valy90 Postat pe 13 Decembrie 2010 14:31 |
||
1...a oprit politia.... 2....in sfarsit cafea in automat...s-au adunat toti sefii la noi 3...mi-au raspuns ca nu imi ajung 4...nimeni....doar sefa urla sa batai mai repede.... 5...doar la fast food....am primit apa de la robinet.... 6...nu am prieteni...ma ia durerea de cap... 7...m-au inconjurat boschetarii 8...am fost impuscata cu tranchilizant pt maimute... 9...inca sper sa vina careva acasa macar la cina 10...am plecat la farmacie ....m-am distrat ....tigra |
||
|
_oktober_ Postat pe 13 Decembrie 2010 14:40 |
||
si eu am ras
|
||
|
visan_georgiana Postat pe 13 Decembrie 2010 15:13 |
||
buna treaba.. trebuia sa citesc asta azi dimineata
|
||
|
carla10 Postat pe 13 Decembrie 2010 16:06 |
||
TIGRESA...daca vrei sa ai frigiderul plin...purcede la executat astea si sa vezi stres dupa aia...
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 13 Decembrie 2010 16:23 |
||
treaba cu zoo, nu toate (ca nu se poate) numai tigrul
|
||
|
Histria Postat pe 13 Decembrie 2010 17:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| tratament inmpotriva caderii parului | 14 | De la: oana_s 4 Ianuarie 2010 10:00 |
| fetelor, ajutor! de cand e in trend vreau si eu sapun natural si sampon natural etc.... | 5 | De la: ellabella 28 Februarie 2012 17:13 |
| Cum definim femeia si activitatile ei zilnice? | 71 | De la: Summer_ 22 Februarie 2011 00:16 |
|
|
||
| Cosmetice TRIA-MARA | 1 | De la: rosevital 26 Ianuarie 2012 16:58 |
| Fara menstruatie | 12 | De la: maria_popescu2011 23 Aprilie 2012 00:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.