Setari Cookie-uri

cate femei isi doresc sa le tina barbatul 4 ore in actiune?

CE CUVANT AM SPUS URAT??????????P SAU CREIER???????????? AH VAI DA SANT UNI BARBATI CARE NU AU ASA CEVA SAU DACA IL AU SIGUR E IN CHILOTI
crifeli
Postat pe 9 Ianuarie 2011 16:39
De la: crifeli, la data 2011-01-09 16:25:55 SA ZIC ASA CAM LA 20-30 de minute

intr-adevar ca acum 20 de ani cand m-am insurat si nu stiam treaba credeam ca trebuie sa facem sex toata noaptea si asa si am facut vreo trei nopti dupe care nevasta-mea a mers la ginecolog si eu aveam lipsa piele pe penis
doctorul a intrebat daca eu sunt marinar sau cosmonaut pentru ca cica numai aia fac asa abuz
acum poate daca as avea o amanta sa mai zic ca asa face sex 4 ore daca ma i pot !!!
pickard
Postat pe 9 Ianuarie 2011 16:41
De la: crifeli, la data 2011-01-09 16:39:50CE CUVANT AM SPUS URAT??????????P SAU CREIER???????????? AH VAI DA SANT UNI BARBATI CARE NU AU ASA CEVA SAU DACA IL AU SIGUR E IN CHILOTI

nu cuvant ai zis urat ci idee!
pickard
Postat pe 9 Ianuarie 2011 16:42
ah idea de 20 de minute te ingrozeste asai?
crifeli
Postat pe 9 Ianuarie 2011 16:57
Ha ha ha ha.
Am mai auzit eu astfel de "ineptii" de la prietenul meu, dar sincera sa fiu am ajuns la concluzia ca barbatii nostri sunt cam naivi asa..
Faza cu 4 ore..hai sa fim seriosi..ori donsoara din poveste nu a avut parte de "actiune" de ceva timp, ori invers dar cert este ca astfel de cazuri exista poate la inceput, pe urma apele se linistesc...cand se obisnuiesc unul cu celalalt.Am mai auzit eu diverse replici in genul:"dar femeile se excita nu stiu cum, toate sunteti cam la fel" :))))asta este o mare tampenie ca multe din miturile legate de organismul femeilor. Cert este ca ei isi dau cu presupusul si daca merge la una, gata toate sunt la fel.
Sotul tau sa-si scoata din cap astfel de tampenii, si spune-i ca daca exista si femei nimfomane carora le place sa stea si sa "presteze" ore in sir, nu toate sunt facute dupa acelasi tipar....
love_strike
Postat pe 10 Ianuarie 2011 16:04
De la: pickard, la data 2011-01-09 16:41:11

intr-adevar ca acum 20 de ani cand m-am insurat si nu stiam treaba credeam ca trebuie sa facem sex toata noaptea si asa si am facut vreo trei nopti dupe care nevasta-mea a mers la ginecolog si eu aveam lipsa piele pe penis
doctorul a intrebat daca eu sunt marinar sau cosmonaut pentru ca cica numai aia fac asa abuz
acum poate daca as avea o amanta sa mai zic ca asa face sex 4 ore daca ma i pot !!!

pai asa te lauzi capitane... ce-i asa greu...4 ore ? tu o freci la cap...si pe mneaei de fapt o minca in alta parte... da tot secs se nu meste nu ?
BEL_AMY1
Postat pe 10 Ianuarie 2011 16:10
De la: BEL_AMY1, la data 2011-01-10 16:10:14

pai asa te lauzi capitane... ce-i asa greu...4 ore ? tu o freci la cap...si pe mneaei de fapt o minca in alta parte... da tot secs se nu meste nu ?

acum nu mai e cazul alfredo! si chiar daca o partida mai paote dura patru ore aceasta va fi cu pauze lungi si dese de la ovrsta femeile sunt excitate mai mult cu o vorba sau idee decat neaparat cu un sex salbatic
pickard
Postat pe 10 Ianuarie 2011 16:22
De la: pickard, la data 2011-01-10 16:22:11

acum nu mai e cazul alfredo! si chiar daca o partida mai paote dura patru ore aceasta va fi cu pauze lungi si dese de la ovrsta femeile sunt excitate mai mult cu o vorba sau idee decat neaparat cu un sex salbatic

mai ales cele din ardeal le faci din vorbe nu...de aia acolo sunt UDMR-u...glumesc sa nu sariti toate acum cu paru pe mine ca va stiu eu ...
BEL_AMY1
Postat pe 10 Ianuarie 2011 16:37
De la: love_strike, la data 2011-01-10 16:04:03Ha ha ha ha.
Am mai auzit eu astfel de "ineptii" de la prietenul meu, dar sincera sa fiu am ajuns la concluzia ca barbatii nostri sunt cam naivi asa..
Faza cu 4 ore..hai sa fim seriosi..ori donsoara din poveste nu a avut parte de "actiune" de ceva timp, ori invers dar cert este ca astfel de cazuri exista poate la inceput, pe urma apele se linistesc...cand se obisnuiesc unul cu celalalt.Am mai auzit eu diverse replici in genul:"dar femeile se excita nu stiu cum, toate sunteti cam la fel" :))))asta este o mare tampenie ca multe din miturile legate de organismul femeilor. Cert este ca ei isi dau cu presupusul si daca merge la una, gata toate sunt la fel.
Sotul tau sa-si scoata din cap astfel de tampenii, si spune-i ca daca exista si femei nimfomane carora le place sa stea si sa "presteze" ore in sir, nu toate sunt facute dupa acelasi tipar....

exact si pe mine tare ma mai enerveaza chestia asta ca suntem toate categorisite la fel. da ce sa le faci asa s barbatii nici ca ei nici fara ei , pana una alta noi sa fim sanatosi ca restu e poveste
elizasidavid
Postat pe 10 Ianuarie 2011 17:17
De la: BEL_AMY1, la data 2011-01-10 16:37:06

mai ales cele din ardeal le faci din vorbe nu...de aia acolo sunt UDMR-u...glumesc sa nu sariti toate acum cu paru pe mine ca va stiu eu ...

pfua!! asa a parut ca am zis?! nici vorba! promit 4 -5 ore fara o vorba
smurdu din tg mures sa fie pregatit
pickard
Postat pe 10 Ianuarie 2011 18:17
De la: pinguina, la data 2011-01-10 18:55:24
De la: elizasidavid, la data 2011-01-09 14:42:59
De la: pinguina, la data 2011-01-09 14:28:33
De la: elizasidavid, la data 2011-01-09 13:54:12
De la: miss_darine, la data 2011-01-09 13:46:14
De la: battleofwits, la data 2011-01-09 13:43:28
De la: miss_darine, la data 2011-01-09 13:33:01 da' ce frate sunt la maraton?...sau am omorat pe cineva, sa stau incotzopenita 4 ore?

daca vrei performanta ..trebui sa induri

nu mi-am propus sa castig medalia de aur

ei bine eu acum astept un bebe mai am 2 luni si apare asa ca am alergat si eu la maraton acum 7 luni ,,,si inca cum dar atunci am alergat cu un scop,,,dupa bebe nu stiu cat voi mai alerga de mult

Ce imi place gandirea asta bai frate...
Atunci o sa alerge el dupa alte femei...

ee hai sa nu mai facem copii ca ne fug barbatii ,,,acum nu stiu cum sa ti zic dar curve sunt peste tot si de cand lumea si pamantul ,,nu cred ca are vreo treaba copilu sau ca nu mai stai 4 ore cracita sa si faca el mendrele, cu momentul cand iti fuge el dupa alta asta e o gandire putin aiurea ca daca te iubeste sta si te place si cracita si necracita,cu copii sau fara copii,grasa sau slaba urata sau mai putin urata ca doar de aia te ia,,iar eu nu sunt genul care mi'' dau viata'' pt o p..a,,sti ceva p..a gasesti pe toate drumurile asa ca duca se daca are chef si nu sunt de acord nici cu induratul ca vai barbatul e barbat si tre sa sti sa tii de el ,,ba ma lasi el de ce nu tine de mine ...

Nu a zis nimeni sa nu mai faci copii...
Mie insa imi place sa cred ca am evoluat putin si ca am depasit momentul in care femeile erau maritate de familie (ca le placea sau nu viitorul sot), si stiau doar sa fie sclave (spalat, calcat, mancare)...si bomboana de pe coliva (ca doar de asta s-au maritat ce mama naibii) sa faca copiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Imi place sa cred ca noi, oamenii facem dragoste, sex, sau cum vrei sa-i zici, din placere...
Eu nu am ajuns sa o consider o corvoada...o fac din placere.
Tu probabil esti inca la gandirea ca tu te-ai maritat sa faci copil si dupa ce ti-ai atins scopul, barbatul daca te iubeste sta cu tine in continuare, daca nu sa se duca unde o vedea cu ochii.
Da-mi voie sa nu fiu de acord cu aceasta gandire...
Aaaa!!! si mai am o problema cu gandirea: m-am maritat! ce mai conteaza cum arat!!! Adica noi trebuie sa aratam bine pana prostim pe unu, dupa care gata ce mai conteaza (zici ca maritatul asta e pe vecie si nu poate fi desfacut in niciun caz)...
Oricum fiecare are dreptul la o opinie (macar atat ne-a mai ramas, nu?) si fiecare isi face viata cum vrea, conform proverbului ''cum iti asterni asa dormi'', iti doresc o viata frumoasa fara prea multe ''devieri'' de la normal.

da abea acum mi am dat seama ca de fapt ce ai zis tu ca se duce omu dupa alta ai zis o din cauza celor 4 ore, pai lasa ma sa ti spun ca astea 4 ore pe mine m ar enerva ca iubesti ca nu iubesti crede ma nu sunt impotriva sexului dragostei etc,,imi place si mie sa fac dar 4 ore mi se pare putin mult asta a fost toata ideea si chiar nu asi accepta pe cineva sa ma tina atat adica a nesimtire sa faci ce...in privinta celorlalte lucruri care le ai zis te inseli nu sunt o femeie de moda veche,nu m am maritat ca sa fac copii ,,,de fapt nici nunta nu am apucat sa o fac asa ca sunt inca domnisoara sa zic, o sa o fac la anul , nici acasa nu stau sa mi aduca barbatul pentru ca am o firma de curatenie si imi ocupa ceva timp,, nici cu negreala sub unghii nu stau si nu am stat ,ador sa merg la salon sa mi fac diverse, nici viitorul meu sot nu e genul sa i placa femeia ingalata si ii place sa ma vada cu diverse haine care sa ma puna in valoare si eu i am zis de la inceput ca nu voi fi niciodata o femeie genul de casa pentru ca nu sunt eu asa,,,,doar ca sti sunt unele momente in viata cand parca nu ti mai iese sa fi la fel de sexi de uoau de exemplu acum,,nu prea pot fi la fel de sexi cum eram inainte ca na am 10 kg in plus burta ca balonul mai sunt si scunda ,,.fara tocuri ce sa mai, asta este, dureaza 9 luni dupa care incepem sa ne refacem si sa revenim cum am fost poate mai bine ca na te maturizezi dupa o sarcina .iar sotul meu ma intelege ca mi e greu si ciuda ca mi am pierdut din forme si crede ma imi zice zilnic ca sunt frumoasa si ca ma iubeste si de aia l am ales pe el pentru ca nu e unul care sa se duca dupa altele. asa ca deviata de la normal cum zici tu sunt doar la faza cu 4 ore,,, da se pare ca nu sunt singura ci majoritatea gandesc asa.
elizasidavid
Postat pe 11 Ianuarie 2011 18:38
De la: pickard, la data 2011-01-10 18:17:36
De la: BEL_AMY1, la data 2011-01-10 16:37:06

pfua!! asa a parut ca am zis?! nici vorba! promit 4 -5 ore fara o vorba
smurdu din tg mures sa fie pregatit
hei hei ce aveti cu Ardealul si cu UDMR-istele ca iau foc pt ca cele din ardeal nu le faci cu vobe sa inteles?????????? dava dai peste una din ardeal vai si amar de organu tau ...................si daca nu faci treba risti sa bataie..............
crifeli
Postat pe 11 Ianuarie 2011 18:58
sa iei bataie ...... scuz
crifeli
Postat pe 11 Ianuarie 2011 18:59
www.cosmeticbox.ro Primesti cadou un rimel REVLON de alungire la o comanda cu valoare mai mare de 90 ron si transport gratuit la o comanda cu valoare mai mare de 50 ron.
cosmeticbox
Postat pe 14 Ianuarie 2011 09:23
nu stiu cum o sa sune dar eu si iubitul meu am stat 3 zile in dormitor.Am iesit doar de 2 ori sa mancam , restul am comandat in camera-au fost cele mai frumoase zile din viata mea.Faceam dragoste aprope non-stop.
Am scris asta in ideia ca se poate mai mult de 4 ore.E drept ca acest lcuru s-a intamplat la inceput si daca imi amintesc bine, dupa , o saptamana pauza totala :))
PS: cred ca am slabit amandoi cateva kg dupa cele 3 zile :))
eveline17
Postat pe 3 Februarie 2011 09:37
probabil sotul tau vrea sa-ti reproseze ceva in mod discret!
kattia
Postat pe 3 Februarie 2011 16:14
De la: elizasidavid, la data 2011-01-09 13:03:51special pentru femei,intrebarea urmatoare va fi sub forma unui sondaj de opinie, deci: va place ca actul sexual sa dureze 4 ore? vi se pare normal? barbatii discuta intre ei si isi dau pumni in piept ca asta e ideal sa o ti pana moare ca asta isi doreste femeia ,ei bine eu sunt curioasa cate femei isi doresc asta ca sa stiu oi fi eu defecta din nastere de nu mi doresc sa fiu ..frecata.. 4 ore scuza ma ce sa faci atata?????? si daca mi s ar intampla asta cu siguranta asi devenii agresiva ncicidecum extaziata la maxim. merci astept raspuns sa i dau cu el in cap sotului meu care isi lauda prietenul ca a tinut pe una 4 ore si era aia in limba dupa el ......hai ma lasi??(bag seama ca si lui i ar placea la fel de e asa mandru cand imi spune ).

4 ore incontinuu???????????????????? nu multumesc!
greierash_is_back
Postat pe 3 Februarie 2011 16:18
Eliza...lasa-l pe barbata-tu care e un egoist notoriu si da-mi mie sa maninc...ciorbita de vacuta cu smintina si friptura de porc ca am ramas fara servici si n-am mai mincat de 3 zile si-ti promit ca te tin 5 ore in dezmat ca sa crape de ciuda prietenii vostri de familie! Mentionez ca simbata seara...daca faci si crema de zahar ars te tin si 6 ore. Dupa ce te zapacesc de cap am sa te pun sa-mi promiti ca daca vine iar sotul la tine si-ti spune ca prietenul lui a tinut-o pe nevasta-sa 7 ore in strigaturi n-o sa vrei sa bati si recordul asta. Pentru ca pentru o ciorba, o friptura si o crema de zahar ars nu ma combin la chestii de astea. Mai sari cu ceva... Dar ce? S-a terminat Narcisa salbatica de te pasioneaza cursele de formula unu cu una?
The_Saxon
Postat pe 3 Februarie 2011 17:22
De la: The_Saxon, la data 2011-02-03 17:22:54Eliza...lasa-l pe barbata-tu care e un egoist notoriu si da-mi mie sa maninc...ciorbita de vacuta cu smintina si friptura de porc ca am ramas fara servici si n-am mai mincat de 3 zile si-ti promit ca te tin 5 ore in dezmat ca sa crape de ciuda prietenii vostri de familie! Mentionez ca simbata seara...daca faci si crema de zahar ars te tin si 6 ore. Dupa ce te zapacesc de cap am sa te pun sa-mi promiti ca daca vine iar sotul la tine si-ti spune ca prietenul lui a tinut-o pe nevasta-sa 7 ore in strigaturi n-o sa vrei sa bati si recordul asta. Pentru ca pentru o ciorba, o friptura si o crema de zahar ars nu ma combin la chestii de astea. Mai sari cu ceva... Dar ce? S-a terminat Narcisa salbatica de te pasioneaza cursele de formula unu cu una?

La tine chiar trece dragostea prin stomac!
kudika176534
Postat pe 3 Februarie 2011 17:32
De la: elizasidavid, la data 2011-01-09 13:03:51special pentru femei,intrebarea urmatoare va fi sub forma unui sondaj de opinie, deci: va place ca actul sexual sa dureze 4 ore? vi se pare normal? barbatii discuta intre ei si isi dau pumni in piept ca asta e ideal sa o ti pana moare ca asta isi doreste femeia ,ei bine eu sunt curioasa cate femei isi doresc asta ca sa stiu oi fi eu defecta din nastere de nu mi doresc sa fiu ..frecata.. 4 ore scuza ma ce sa faci atata?????? si daca mi s ar intampla asta cu siguranta asi devenii agresiva ncicidecum extaziata la maxim. merci astept raspuns sa i dau cu el in cap sotului meu care isi lauda prietenul ca a tinut pe una 4 ore si era aia in limba dupa el ......hai ma lasi??(bag seama ca si lui i ar placea la fel de e asa mandru cand imi spune ).

Mereu am crezut ca e de preferat calitatea si nu cantitatea...
Si apoi, alta treaba nu am in timp ce......, decat sa cronometrez?....Am mai citit de unele care-si numara orgasmele, sau mai stiu ce, poate crapaturile din tavan....

E chiar amuzant....
contesina
Postat pe 3 Februarie 2011 17:51

Ce urat sa-ti discuti intimitatea dormitorului....Asta-i parerea mea...
Asa cum nu ma intereseaza picanteriile iatacurilor altora, asa nu cred ca ar trebui sa-i intereseze pe altii dormitorul meu.
contesina
Postat pe 3 Februarie 2011 17:56
daca e MULT si BINE nu cred ca strica daca e MULT si PROST mai bine DELOC
gb_byenkutza
Postat pe 3 Februarie 2011 19:21
Am doar 21 de ani si nu as sta 4 ore nici....
Ce naiba dupa juma de ora il pun sa se rezolve singur, sorry puisor dar nu sunt robotel de facut S E X
adyna2905
Postat pe 3 Februarie 2011 19:25
De la: adyna2905, la data 2011-02-03 19:25:56...dupa juma de ora il pun sa se rezolve singur, sorry puisor dar nu sunt robotel de facut S E X

ati inebunit,
ca barbat, sa-mi rezolv propriile "cugetari" nu cred ca imi ia mai mult de 5 minute ...
diferenta de timp e doar pentru impresie artistica si sa ma bucur de ranjetul partenerei

eu mereu am zis ca femeia ravneste mai mult la sex decat barbatul ... acum ma refer la un sex de calitate in care femeia sa zambeasca cu gura pana la urechi
battleofwits
Postat pe 3 Februarie 2011 19:44
De la: pinguina, la data 2011-01-09 13:15:29
De la: kudika123568, la data 2011-01-09 13:03:51special pentru femei,intrebarea urmatoare va fi sub forma unui sondaj de opinie, deci: va place ca actul sexual sa dureze 4 ore? vi se pare normal? barbatii discuta intre ei si isi dau pumni in piept ca asta e ideal sa o ti pana moare ca asta isi doreste femeia ,ei bine eu sunt curioasa cate femei isi doresc asta ca sa stiu oi fi eu defecta din nastere de nu mi doresc sa fiu ..frecata.. 4 ore scuza ma ce sa faci atata?????? si daca mi s ar intampla asta cu siguranta asi devenii agresiva ncicidecum extaziata la maxim. merci astept raspuns sa i dau cu el in cap sotului meu care isi lauda prietenul ca a tinut pe una 4 ore si era aia in limba dupa el ......hai ma lasi??(bag seama ca si lui i ar placea la fel de e asa mandru cand imi spune ).

Pai asa cum bine ai subliniat: ''isi lauda prietenul''...deci pana una alta prietenul a tinut-o pe domnita 4 ore...nu invers...deci nu ar trebui sa iti reproseze tie ceva. Intai si intai sotul tau trebuie sa fie capabil sa te tina si pe tine 4 ore si apoi sa fii tu cea care rezista.
De asemenea asta cu 4 ore este mult mai des intalnita la inceputul relatiei cand cei doi abia se cunosc si se doresc unul pe altul foarte mult. Nu cred ca exista cuplu care dupa 10 ani de casnicie sa mai faca sex de cateva ori pe saptamana cate 4 ore. Sa fim seriosi.
Cat despre: ce sa faci in alea 4 ore?!? Pai el sa iti produca placere din nou si din nou...normal...asta e si ideea, ca doar nu crezi ca domnita a avut un orgasm pe la inceput si apoi unu dupa cele patru ore, sau nu a mai avut deloc.
Deci spune-i sotului tau ca de el depind cele 4 ore...atat sa reziste cat si sa te faca sa nu te plictisesti si sa-ti ofere orgasm dupa orgasm.

Subscriu...
ocs
Postat pe 3 Februarie 2011 20:21
De la: battleofwits, la data 2011-02-03 19:44:27
eu mereu am zis ca femeia ravneste mai mult la sex decat barbatul ... acum ma refer la un sex de calitate in care femeia sa zambeasca cu gura pana la urechi

adica hormonu' versus neuronu'
miss_darine
Postat pe 3 Februarie 2011 20:25
De la: battleofwits, la data 2011-01-09 13:21:00[quote name='pinguina' date='2011-01-09 13:15:29'... sa-ti ofere orgasm dupa orgasm.

dupa 4 ore de orgasm....doua saptamani trebuie internata la tratamente cu gerovital [/quote]
noroc cu ana aslan!
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 20:26

io sunt curioasa daca o fi tinut-o doar asa in p.enis sau a avut si intrari si iesiri...si la ce interval de timp sau produs ele!
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 20:31
De la: ironia, la data 2011-02-03 20:31:17

io sunt curioasa daca o fi tinut-o doar asa in p.enis sau a avut si intrari si iesiri...si la ce interval de timp sau produs ele!

da...timp de doua ore s-au relaxat in movieplex
miss_darine
Postat pe 3 Februarie 2011 20:36
De la: miss_darine, la data 2011-02-03 20:36:37
De la: ironia, la data 2011-02-03 20:31:17

da...timp de doua ore s-au relaxat in movieplex

miss iu!
ironia
Postat pe 3 Februarie 2011 20:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:sml-happy0065: operatiile estetice new 25 De la: rubya 30 Aprilie 2010 01:54
Naturaletea exotica si femeile paroase...revin la moda ?!... 22 De la: alfredodecurtofreco 7 Decembrie 2010 09:37
Sprancene tatuate? 14 De la: kudika479740 3 Decembrie 2011 12:46
Tatuaje Iasi 2 De la: ktaLINE 24 Octombrie 2012 15:32
Dati-mi niste sfaturi !! 11 De la: kudika226898 24 Octombrie 2011 08:01