Setari Cookie-uri

caffe frape

http://www.youtube.com/watch?v=rSOzN0eihsE&feature=relmfu odihna placuta
gabrielle_new
Postat pe 5 Noiembrie 2011 13:11
De la: steffy91, la data 2011-11-05 11:48:36http://www.youtube.com/watch?v=FadaqXeQlNg&feature=share
nasoasoo,,cf
thadoogback
Postat pe 5 Noiembrie 2011 13:12
Iar a inceput circul?
Fulg-de-nea
Postat pe 6 Noiembrie 2011 00:13
De la: Flowers, la data 2011-11-06 00:13:48 Iar a inceput circul?

... e bufonul ... excitat ... ca intotdeauna ... dupa ce sta o zi in gara degeaba ...
marco918
Postat pe 6 Noiembrie 2011 00:17
s-a terminat,noapte buna...Noapte buna si pentru Eminenta Maronie Poponara Paduchioasa de Buda din ambele conturi retarde marcoovidiu
Indiana_Jones
Postat pe 6 Noiembrie 2011 00:18
marco...mi-am dat seama ca...are ceva cu tine...(si poate nu numai)...insa ...ceea ce nu-nteleg yo este...ce vrea de la mine....
ma rog...nu ca nu l`as servi...da macar sa stiu si yo...ce ratinamente are la baza....cand mi se adreseaza cu astfel de exprimari!!!
pentru ca...o spun cu toata responsabilitatea...in afara de cateva persoane pe care chiar le stimez pe forumu` asta...chiar n-am de dus nici un fel de razboaie cu nimeni tocmai pt ca...n-am nici o motivatie sa fac asta...
insa...daca cineva vrea neaparat...dueluri cu mine...sa-mi zica...si...voi lua masurile de rigoare ...
sorry marco...n-as vrea sa se inteleaga ca am facut vreo coalitie...noi...si probabil mai sant si alte persoane banuite de oamenii astia bolnavi...deci n-am facut o coalitie...sa ne razboim cu cineva...dar...cand lighioane de tot soiu`...nu reusesc sa se faca remarcate prin vreo sclipire a inteligentei proprii...ci doar prin provocarea de animozitati...e fix pb lor...cu conditia ca atunci cand fac afirmatii sa le si argumenteze...

salutari...tuturor...si...inca odata ...sorry marco...dar cred ca trebuia facuta remarca...tocmai ca lumea sa inteleaga odata...si...sa nu ne insumam dusmanii amandoi... o seara frumoasa...
eu_ovidiu
Postat pe 6 Noiembrie 2011 00:20
De la: Indiana_Jones, la data 2011-11-06 00:18:24
s-a terminat,noapte buna...Noapte buna si pentru Eminenta Maronie Poponara Paduchioasa de Buda din ambele conturi retarde marcoovidiu

... imbecilule, spune-le sa iti mareasca doza ... ... ma mir cu m de nu le-a iesit retardul tau inca de la ecografie ...
marco918
Postat pe 6 Noiembrie 2011 00:20
De la: eu_ovidiu, la data 2011-11-06 00:20:05marco...mi-am dat seama ca...are ceva cu tine...(si poate nu numai)...insa ...ceea ce nu-nteleg yo este...ce vrea de la mine....
ma rog...nu ca nu l`as servi...da macar sa stiu si yo...ce ratinamente are la baza....cand mi se adreseaza cu astfel de exprimari!!!
pentru ca...o spun cu toata responsabilitatea...in afara de cateva persoane pe care chiar le stimez pe forumu` asta...chiar n-am de dus nici un fel de razboaie cu nimeni tocmai pt ca...n-am nici o motivatie sa fac asta...
insa...daca cineva vrea neaparat...dueluri cu mine...sa-mi zica...si...voi lua masurile de rigoare ...
sorry marco...n-as vrea sa se inteleaga ca am facut vreo coalitie...noi...si probabil mai sant si alte persoane banuite de oamenii astia bolnavi...deci n-am facut o coalitie...sa ne razboim cu cineva...dar...cand lighioane de tot soiu`...nu reusesc sa se faca remarcate prin vreo sclipire a inteligentei proprii...ci doar prin provocarea de animozitati...e fix pb lor...cu conditia ca atunci cand fac afirmatii sa le si argumenteze...

salutari...tuturor...si...inca odata ...sorry marco...dar cred ca trebuia facuta remarca...tocmai ca lumea sa inteleaga odata...si...sa nu ne insumam dusmanii amandoi... o seara frumoasa...

... nu-ti bate capul ... din pacate natura mai face si greseli ... sper totushi ca romania sa nu ajunga vreodata sa se bazeze pe astfel de handicapati ... toate cele bune ...
marco918
Postat pe 6 Noiembrie 2011 00:22
o cocina ai facut din forumul asta,paduchiosule,si ma-ta mare ti-a spus ca esti porc si-a castigat respectele mele daca mai traieste,daca nu,a murit convinsa ca esti un porc...
Indiana_Jones
Postat pe 6 Noiembrie 2011 00:24
De la: Indiana_Jones, la data 2011-11-06 00:18:24

Nu iti inteleg comportamentul tau si limbajul obscen adresat aiurea ..iti garantez ca gresesti total prin ce afirmi aici si te-as ruga sa nu se mai intample..nu permit..noapte buna!
Fulg-de-nea
Postat pe 6 Noiembrie 2011 00:26
Incetati..odata.. ...lua-ti loc discutati civilizat la masa serviti o cafea si nu vreau sa mai aud vorbe urate in acest loc..okkkkkkkkkk!
Fulg-de-nea
Postat pe 6 Noiembrie 2011 00:29
De la: Indiana_Jones, la data 2011-11-06 00:24:09o cocina ai facut din forumul asta,paduchiosule,si ma-ta mare ti-a spus ca esti porc si-a castigat respectele mele daca mai traieste,daca nu,a murit convinsa ca esti un porc...

... handicapatule ... iar nu si-au facut efectul socurile azi ? ... s-a ars trasnformatorul ? ...
marco918
Postat pe 6 Noiembrie 2011 00:32
De la: Flowers, la data 2011-11-06 00:29:38 Incetati..odata.. ...lua-ti loc discutati civilizat la masa serviti o cafea si nu vreau sa mai aud vorbe urate in acest loc..okkkkkkkkkk!

... mersi frumos ... nu le am cu cafeaua ... imi pare rau ca vinatoarea de zombi cu creier lichefiat ia impins si pe aici ...
marco918
Postat pe 6 Noiembrie 2011 00:34
De la: marco918, la data 2011-11-06 00:34:57
De la: Flowers, la data 2011-11-06 00:29:38 Incetati..odata.. ...lua-ti loc discutati civilizat la masa serviti o cafea si nu vreau sa mai aud vorbe urate in acest loc..okkkkkkkkkk!

... mersi frumos ... nu le am cu cafeaua ... imi pare rau ca vinatoarea de zombi cu creier lichefiat ia impins si pe aici ...

Ma intreb din ce motiv?Dar ...important e sa incetati nu inteleg ce aveti de impartit?
Sper sa nu se mai repete...noapte buna!
Fulg-de-nea
Postat pe 6 Noiembrie 2011 00:46
De la: Flowers, la data 2011-11-06 00:46:10

Ma intreb din ce motiv?Dar ...important e sa incetati nu inteleg ce aveti de impartit?

... individul e o ''personalitate'' ... multipla (la propriu si la figurat) ... care si-a luat-o peste bot acum 3 luni ... pe acelasi motiv ... exprimare de cocalar ... a crezut ca e datoria lui sa revina, dupa ce si-a reglat cit a putut neuronul, si sa se ... razbune ... acum crede ca IP-ul nu il mai tradeaza ... si iarasi se inseala ... degeaba ii explici ... e tare rau de cap ...

... oricum imi pare rau de deranj ... nu e topicul meu preferat ...
marco918
Postat pe 6 Noiembrie 2011 00:51
De la: marco918, la data 2011-11-06 00:51:39
De la: Flowers, la data 2011-11-06 00:46:10

... individul e o ''personalitate'' ... multipla (la propriu si la figurat) ... care si-a luat-o peste bot acum 3 luni ... pe acelasi motiv ... exprimare de cocalar ... a crezut ca e datoria lui sa revina, dupa ce si-a reglat cit a putut neuronul, si sa se ... razbune ... acum crede ca IP-ul nu il mai tradeaza ... si iarasi se inseala ... degeaba ii explici ... e tare rau de cap ...

... oricum imi pare rau de deranj ... nu e topicul meu preferat ...

Nici nu vreau sa aud ..e strict problema voastra e ok scuzele sint acceptate!
Fulg-de-nea
Postat pe 6 Noiembrie 2011 01:00
... de fapt e problema ... siteului KUDIKA ... e imposibil sa faci test psihologic userilor pina nu isi dau in petec ... din pacate ...
marco918
Postat pe 6 Noiembrie 2011 01:05
De la: eu_ovidiu, la data 2011-11-06 00:20:05marco...mi-am dat seama ca...are ceva cu tine...(si poate nu numai)...insa ...ceea ce nu-nteleg yo este...ce vrea de la mine....

Salutare Ovidiu. ..eu nu am cum sa te confund .ai gasit surpriza? Asta sper si eu..sa nu te mai confunde cu Marco..sa inceteze cu ..aberatiile!
Fulg-de-nea
Postat pe 6 Noiembrie 2011 01:23
marco...ms de intelegere...si...sa lasam topicurile linistite...(nu conteaza cine le-a deschis...sau ce trateaza)...iar pe cei de teapa astora...fii sigur ca-i ard...pe unde-i prind...
o seara buna...si-o bere rece...

eu_ovidiu
Postat pe 6 Noiembrie 2011 01:27
De la: Flowers, la data 2011-11-06 01:23:45

Salutare Ovidiu. ..eu nu am cum sa te confund .ai gasit surpriza? Asta sper si eu..sa nu te mai confunde cu Marco..sa inceteze cu ..aberatiile!

sa inteleg ca...mi-ai umplut frigideru`...cu ceva?
eu_ovidiu
Postat pe 6 Noiembrie 2011 01:29
De la: eu_ovidiu, la data 2011-11-06 01:27:26marco...ms de intelegere...si...sa lasam topicurile linistite...(nu conteaza cine le-a deschis...sau ce trateaza)...iar pe cei de teapa astora...fii sigur ca-i ard...pe unde-i prind...

... cu toata stima ...
marco918
Postat pe 6 Noiembrie 2011 01:30
De la: eu_ovidiu, la data 2011-11-06 01:29:43
De la: Flowers, la data 2011-11-06 01:23:45

sa inteleg ca...mi-ai umplut frigideru`...cu ceva?

hmmmmm se vede ca nu ti-ai baut cafeaua i-a vezi cei bun acolo
Fulg-de-nea
Postat pe 6 Noiembrie 2011 01:38
http://www.youtube.com/watch?v=fZUs5ltgqZI
Fulg-de-nea
Postat pe 6 Noiembrie 2011 01:46
De la: marco918, la data 2011-11-06 01:30:47
De la: eu_ovidiu, la data 2011-11-06 01:27:26marco...ms de intelegere...si...sa lasam topicurile linistite...(nu conteaza cine le-a deschis...sau ce trateaza)...iar pe cei de teapa astora...fii sigur ca-i ard...pe unde-i prind...

... cu toata stima ...

Seara frumoasa..alaturi de cei dragi tie!
Fulg-de-nea
Postat pe 6 Noiembrie 2011 01:54
http://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo
Fulg-de-nea
Postat pe 6 Noiembrie 2011 01:56
Ovidiu cafea pentru tine scumpule cu nebunia de aici am uitat se te servesc ...sper ca ti-a placut surpriza ..ai papat tot? ..vezi ca e si sampanie acolo...

http://www.youtube.com/watch?v=UAOxCqSxRD0&feature=fvwrel
Fulg-de-nea
Postat pe 6 Noiembrie 2011 02:36
http://www.youtube.com/watch?v=bvd3qCnsAaY&feature=relmfu
Fulg-de-nea
Postat pe 6 Noiembrie 2011 02:45
De la: Flowers, la data 2011-11-06 02:36:17Ovidiu cafea pentru tine scumpule cu nebunia de aici am uitat se te servesc ...sper ca ti-a placut surpriza ..ai papat tot? ..vezi ca e si sampanie acolo...

multumesc frumos...am gasit ...pana la urma...si ma bucur ca te-ai gandit si la mine... ....
cat priveste...nebunia asta de aici...nu-i nici o nebunie...ci doar niste minti bolnave...care nu stiu sa se remarce altfel... ...asa ca...poti sa nici nu-i vezi...
eu_ovidiu
Postat pe 6 Noiembrie 2011 02:57
De la: eu_ovidiu, la data 2011-11-06 02:57:42
De la: Flowers, la data 2011-11-06 02:36:17Ovidiu cafea pentru tine scumpule cu nebunia de aici am uitat se te servesc ...sper ca ti-a placut surpriza ..ai papat tot? ..vezi ca e si sampanie acolo...

multumesc frumos...am gasit ...pana la urma...si ma bucur ca te-ai gandit si la mine... ....
cat priveste...nebunia asta de aici...nu-i nici o nebunie...ci doar niste minti bolnave...care nu stiu sa se remarce altfel... ...asa ca...poti sa nici nu-i vezi...

Normal ca m-am gandit doar sti ca te iubesc nu ma intereseaza ce spun frustratii..doar sti ca eu ignor astfel de personaje pe viitor la fel sa faci si tu ...i-a mergi tu fuguta si adu sampania aia din frigider sa ciocnim ca doar e weekend!
http://www.youtube.com/watch?v=jipyOXupnCs&feature=player_embedded
Fulg-de-nea
Postat pe 6 Noiembrie 2011 03:08
http://www.youtube.com/watch?v=_g78ONkfTnE&feature=related
Fulg-de-nea
Postat pe 6 Noiembrie 2011 04:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
in caz de accident de masina minor, ce trebuie facut dk firma de asigurari nu vrea sa plateasca daunele?? 4 De la: TIGRA 16 Noiembrie 2010 11:16
am nevoie de un sfat 17 De la: kinki1 10 Decembrie 2010 11:04
Mi-a m�rturisit c� m-a �nșelat! 81 De la: 19 Martie 2015 16:02
Buna 7 De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:39
cum sa nu cadem in ridicol 18 De la: Balerinna 18 Octombrie 2010 23:22