Mai multe
|
Fetelor intrati pe noul blog al surorii mele si comandati-va costume de baie crosetate. Veti arata super! http://iuliacollection.blogspot.com/ Sora mea e fashion designer si are deja multe comenzi pt diverse ocazii si cu diverse materiale, fiind cunoscuta pe baza originalitatii si creativitatii ei. Dar va garnatez cu costumele ei de baie veti fi cele mai frumoase vara asta. |
||
|
MillaXo Postat pe 12 Februarie 2011 17:23 |
||
|---|---|---|
De la: MillaXo, la data 2011-02-12 17:23:00Fetelor intrati pe noul blog al surorii mele si comandati-va costume de baie crosetate. Veti arata super! astea s costume de baie, nu batistutele alea ale lu sor`ta |
||
|
rockk Postat pe 12 Februarie 2011 18:04 |
||
| Fetele din ziua de azi sunt frumoase,destepte,elegante.Desigur ca printre ele mai sunt si ,,uscaturi,, dar acest lucru se intampla la toate categoriile de varsta in societatea de azi.Ceea ce le as sugera eu ar fi faptul ca ar trebui sa acorde mai multa atentie limbajului folosit si nu in ultimul rand sfaturilor primite de la parinti. | ||
|
|
||
|
kudika138362 Postat pe 12 Februarie 2011 18:56 |
||
| Fetele din ziua de azi sunt frumoase,destepte,elegante.Desigur ca printre ele mai sunt si ,,uscaturi,, dar acest lucru se intampla la toate categoriile de varsta in societatea de azi.Ceea ce le as sugera eu ar fi faptul ca ar trebui sa acorde mai multa atentie limbajului folosit si nu in ultimul rand sfaturilor primite de la parinti. | ||
|
kudika138362 Postat pe 12 Februarie 2011 18:56 |
||
|
Aplic extensii unghii cu gel diverse modele, french, strasuri, desene pe unghii, model in relief, culori deosebite, orice model, la domiciliul meu sau al clientei, prefefrabil zona Militari. Aplicare tips + gel...............................80 ron Aplicare tips+gel+model permanent ................90 ron Intretinere unghii gel+inlocuire model perm.......50 ron Protectie gel pe unghii naturale..................40 ron Gel pe unghii nat.+french permanent...............50 ron Aplicare gel cu tipsuri french....................90 ron Constructie din gel+ french permanent.............90 ron Constructie unghii din gel model natural..........80 ron Inlocuire o unghie.................................8 ron Nail Art (pictura sau model unghie) 1 bUC..........3 ron Pictura unghii din oja sau culori pe baza de apa..10 ron Strasuri,flori uscate,paiete 1 buc.................3 ron Realizare french din glitter,flitter,paiete etc...15 ron ID mess: moldoveanu.mirella Programari la tel: 0748.029.078 |
||
|
sm1r3 Postat pe 12 Februarie 2011 19:02 |
||
vine varaaaaa :X :X
|
||
|
Al3xutzaa Postat pe 12 Februarie 2011 22:46 |
||
| te rog mult intra pe site'ul asta: http://concurs.eza.ro/concurent-kara47.html apoi apasa butonul "voteaza" .. raman datoare. ms mult de tot. | ||
|
baby_r Postat pe 13 Februarie 2011 22:06 |
||
De la: kudika138362, la data 2011-02-12 18:56:30 Fetele din ziua de azi sunt frumoase,destepte,elegante.Desigur ca printre ele mai sunt si ,,uscaturi,, dar acest lucru se intampla la toate categoriile de varsta in societatea de azi.Ceea ce le as sugera eu ar fi faptul ca ar trebui sa acorde mai multa atentie limbajului folosit si nu in ultimul rand sfaturilor primite de la parinti. ai scris de doua ori ca sa fii sigura ca ne intra bine-n cap?
|
||
|
puiut_77 Postat pe 22 Februarie 2011 11:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Rinoplastie | 121 | De la: everybodyelse 14 Martie 2021 09:35 |
| As putea fi insarcinata??? | 6 | De la: Bianca_N_Andreea_1 4 Ianuarie 2016 09:26 |
| Ajutor | 2 | De la: gabisimari 22 Iunie 2011 09:41 |
|
|
||
| poti ramane insarcinata fara relaxii sexuale? | 133 | De la: kudika_9924 9 Iulie 2012 22:01 |
| Relatii | 4 | De la: kudicafex81 29 Iulie 2016 19:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.