Mai multe
|
Vrei s�-�i c�tigi singur� banii de buzunar? M-am g�ndit s�-�i fac o nou� ofert�. Te pot ajuta s� te �nscrii ca reprezentant �n campania Giada-Rome �i te asigur c� vei fi mul�umit� de toate condi�iile programului. Iat� c�teva detalii: 1. Comisionul se calculeaz� �n func�ie de valoarea comenzii, astfel: -pentru o comand� p�n� �n 150 de lei discountul este de 20% -�ntre 150 �i 300 lei discountul este de 25% -�ntre 301 �i 500 lei discountul este de 30% -la comenzile peste 500 lei discountul este de 35%. 2. Ai de ales dintr-o gam� divers� de produse, cum ar fi: -bijuterii placate cu argint -perle, bijuterii fantezie + bijuterii pentru copii -produse pentru machiaj, manichiur� �i pedichiur� -produse bio pentru �ngrijire personal� -accesorii pentru p�r -e�arfe �i gen�i 3. La fiecare num�r al campaniei vei primi c�te un cadou din partea Giada Rome pentru a-�i r�spl�ti fidelitatea ca reprezentant. 4. Comanda minim� este de 50 de lei, �ns� nu e�ti obligat� s� comanzi la fiecare campanie. Dac� e�ti interesat�, pentru mai multe detalii contacteaz�-m� pe adresa de e-mail [email protected] . Eu personal sunt foarte mul�umit�.
|
|
BlueBubble Postat pe 9 Februarie 2011 17:51 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| invatamant la distanta | 1 | De la: kudika_933188 3 Septembrie 2013 12:56 |
| ghicit in cafea | 29 | De la: ghicitcafea 13 Februarie 2021 22:43 |
| un venit in plus pentru noi | 1 | De la: kudika001423 7 Martie 2009 10:29 |
|
|
||
| un sfat va roggg!! | 5 | De la: juwairiyah 15 Februarie 2009 16:39 |
| Am nevoie de sfaturi urgent..nu mai stiu ce sa cred! | 168 | De la: kudika_34640 29 Aprilie 2014 02:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.