Mai multe
| STIU o gramada de retete pt celulita, dar postez acest subiect in speranta de a alfla lucruri noi, daca aveti idei si retete spuneti-le va rog. | ||
|
kudika356809 Postat pe 16 Februarie 2011 17:25 |
||
|---|---|---|
De la: kudika356809, la data 2011-02-16 17:25:03STIU o gramada de retete pt celulita, dar postez acest subiect in speranta de a alfla lucruri noi, daca aveti idei si retete spuneti-le va rog. Cred ca ar fi o idee buna sa ne spui tu din ''gramada'' aia pe care o stii... |
||
|
pinguina Postat pe 16 Februarie 2011 17:27 |
||
| Pot sa spun pe pielea mea ca masajele pot trata celulita daca sunt facute de un profesionist. Cu ajutorul lor am reusit sa scap de o mare parte din celulita de pe picioare. Iti recomand masajele de la Egoist Wellness, sunt foarte relaxante si cu siguranta te vor ajuta sa scapi de celulita. | ||
|
|
||
|
andreeacodranu Postat pe 18 Martie 2011 16:25 |
||
|
cat timp am facut masaje am fost tare multumita. cum am renuntat la ele cum a reaparut :( |
||
|
IrregularMuse Postat pe 19 Martie 2011 13:08 |
||
| Am auzit despre crema anticelulitica de la "Herbagen" cu extract de melc. Mai stie cineva de ea? Vreau sa-mi cumpar si as vrea sa stiu daca merita. Va multumesc | ||
|
kudika356809 Postat pe 19 Martie 2011 18:49 |
||
De la: IrregularMuse, la data 2011-03-19 13:08:24cat timp am facut masaje am fost tare multumita. Spune mai bine ca n-a disparut...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 20 Martie 2011 04:27 |
||
| Intr-adevar conteaza cine face masajul. Intotdeauna este important sa mergi la un profesionist care lucreaza si cu produse calitative. Aceasta metoda de tratament trebuie imbinata si cu o crema foarte buna. Salonul unde merg eu la masaj utilizeaza un gel anticelulitic cu un amestec de ingrediente precum cafeina, alge marine, ginko biloba. Pot sa afirm ca dupa intreruperea masajului nu mi-a reaparut celulita. | ||
|
Kimberlita Postat pe 3 Aprilie 2011 15:02 |
||
Pai nici n-ai avut...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 4 Aprilie 2011 00:50 |
||
|
Hello, Si eu stiu si am incercat foarte multe creme si tratamente facute acasa, insa nu ma pot lauda cu rezultate vizibile. Am apelat la profesionisti si DA, am vazut rezultate. Nu sunt nici costisitoare pentru ca poti beneficia pachete de servicii cu preturi promo. Eu am facut electro, masaj si impachetari la un salon foarte foarte ok, va asigur ca veti intalni oameni super, adevarati profesionisti. Salonul se numeste Magic Andreea Beauty, este foarte aproape de Victoriei. |
||
|
kudika382973 Postat pe 12 Aprilie 2011 13:35 |
||
Eu am descoperit un produs nou de la Vichy,sau ma rog poate ca nu e chiar asa de nou - Celludestock, ideea e ca mi se pare destul de eficient si l-am recomandat si mamicilor si au fosr foarte multumite de rezultat, si eu lafel. l-am descoperit din greseala pe un site online (www.medicamente24.ro, recomand preturile)unde l-am primit cadou la o crema Vichy comandata. foarte tare....mai ales ca a fost si cadou.
|
||
|
meda18chi Postat pe 19 Aprilie 2011 11:43 |
||
La Sensiblu au reducerile reducerilor la produse anticelulitice...semn ca nu le ia nimeni...deci nu au efect...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 19 Aprilie 2011 19:37 |
||
| Fetelor am descoperit un tratament cu totul special si eficient impotriva celulitei. Untul de corp “Buffy” de la Lush…Este un unt solid, care se foloseste in timpul dusului, aplicandu-se pe pielea uda. Dar este pur si simplu senzational! Eu il folosesc de aproximativ doua luni,zilnic, dar va spun sincer ca am scapat de celulita. Chiar se vad clar rezultatele, dar ca orice tratament, nu de la prima aplicare. In schimb, senzatia de hidratare si catifelare se simte imediat! Ofera si o exfoliere usoara, dar iti face pielea pur si simplu ca de bebelus. Dupa ce iesi din dus, nu mai ai nevoie de nicio crema de corp. Este un produs pe care orice fata ar terbui sa il aiba in baie! | ||
|
Lya_Liliana_1 Postat pe 21 Aprilie 2011 16:03 |
||
|
eu inteleg ca tratati celulita dar stie careva ce e celulita? sau tratati de dragul de a trata?
|
||
|
battleofwits Postat pe 21 Aprilie 2011 16:05 |
||
|
||
|
kudika226898 Postat pe 22 Aprilie 2011 08:23 |
||
|
Dragele mele, nu stiu daca ati aflat de un aparat grozav de bun de infrumusetare. Acesta este cu curent galvanic (ceea ce se foloseste si in sedintele de la saloanele de infrumusetare, doar ca pentru acelea scoateti banuti multi multi din buzunar, fie si pt o singura sedinta) si are 4 capete interschimbabile: - pt toata fata (pt riduri) - pt focalizare (pentru zona din jurul gurii si al ochilor) - pt riduri - ptscalp (cei care au probleme cu parul care cade sau este prea putin, este foarte bun) - pt corp: pt zonele cu celulita. REZULTATELE SUNT VIZIBILE INCA DE LA PRIMA UTILIZARE!! Compania care are aceasta tehnologie este nr 1 mondial in tratamentele antiimbatranire si toate produsele sunt NATURALE. Chiar daca nu va permiteti sa mergeti constant la cabinete de infrumusetare, va puteti bucura singurele, facandu-va frumoase pentru iubitul voastru acasa. Aparatul se numeste Galvanic Spa II. Daca mai aveti nevoie de lamuriri, va pot da mai multe info fie pe mess (id: amihur), fie pe mail: amihur@yahoo.com. |
||
|
mohoreaalina Postat pe 13 Mai 2011 18:38 |
||
Lasa vrajeala...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 14 Mai 2011 21:04 |
||
| DE AZI INCEP CU MASAJELE ANTICELULITICE.........PFOAIIII SPER SA MA SI TIN DE ELE ,IMI RECOMANDATI VRE-O CREMA CARE DA REZULTATE ...O ZI BUNA VA UREZ LA TOATE | ||
|
addac Postat pe 19 Mai 2011 17:21 |
||
|
Incearca uleiurile solide de masaj, sun naturale si trateaza mai bine pielea...dau o mai buna fermitate, o intind mai bine....eu folosesc masaje solide de la Lush, au multe uleiuri esentiale, si stiu ca si maseurii sunt multumiti de ele...spor cu masajele!:* |
||
|
Lya_Liliana_1 Postat pe 23 Mai 2011 13:21 |
||
De la: kudika356809, la data 2011-02-16 17:25:03STIU o gramada de retete pt celulita, dar postez acest subiect in speranta de a alfla lucruri noi, daca aveti idei si retete spuneti-le va rog. Ce lucruri noi... cand tu stii o "gramada de retete" ? Iti spun eu ceva vechi... Apa plata , sport 30 min zilnic si un regim alimentar sanatos! Si putina rabdare. Rezultatele nu apar instantaneu.
|
||
|
_vio_ Postat pe 23 Mai 2011 13:31 |
||
De la: Lya_Liliana_1, la data 2011-05-23 13:21:06Incearca uleiurile solide de masaj, sun naturale si trateaza mai bine pielea...dau o mai buna fermitate, o intind mai bine....eu folosesc masaje solide de la Lush, au multe uleiuri esentiale, si stiu ca si maseurii sunt multumiti de ele...spor cu masajele!:* Daaaa...sunt naturaleeee....contin acolo 2-3 parabeni, dar sunt naturaleee....
|
||
|
kudika226898 Postat pe 24 Mai 2011 23:44 |
||
De la: _vio_, la data 2011-05-23 13:31:41De la: kudika356809, la data 2011-02-16 17:25:03STIU o gramada de retete pt celulita, dar postez acest subiect in speranta de a alfla lucruri noi, daca aveti idei si retete spuneti-le va rog.
|
||
|
kudika226898 Postat pe 24 Mai 2011 23:44 |
||
|
Un ajtor impotriva celulitei este ventuza clasica care o poti folosi cu usurinta acasa, ea este folosita foarte des in saloane de catre maseuri pt un mai bun rezultat in tratarea celulitei. O puteti gasi pe sit-ul http://magazinulmeu.blogspot.com/2011/06/ventuza-ventuze-pentru-masaj.html Eu am cumparat si ajuta mult pe langa exercitiile fizice care le fac. Ventuza are garantie 3 ani si e creata dintr-un material medicinal. Va scuteste de banii care ii dati la maseur. |
||
|
Georgya7 Postat pe 8 Iunie 2011 10:55 |
||
Cel mai bun mi se pare zatul de cafea e prea bun. Il folosesc in fiekre sapt si da rezultate incredibile..nu ezitati sa incercati si voi Un alt remediu este malaiul . il puteti folosi ca atare dar si cu miere sau ulei de masline. |
||
|
bya93 Postat pe 10 Iunie 2011 18:43 |
||
|
Cel mai ok ar fi sa incerci sa tratezi cauzele celulitei. Parerea mea este ca masajul anticelulitic nu trateaza tot timpul cauza, ci se concentreaza foarte mult pe efect, de aceea cat timp faci acele masaje este ok, iar apoi reapare. In mare cred ca o dieta alimentare combinata cu sport, si cu putin masaj folosind uleiuri esentiale (eterice) vor combate celulita nu doar pe termen scurt. |
||
|
Cristian_Lay_Bijuterii_1 Postat pe 12 Iulie 2012 00:11 |
||
| Eu stiu un produs ce se numeste Cellinea, dar nu stiu daca functioneaza. Puteti sa va informati si de aici http://cellinea.ro. Mai sunt si alte produse dar momentan nu mile aduc aminte:) | ||
|
kudika_26434 Postat pe 1 Februarie 2013 12:29 |
||
|
Bineinteles ca nu doar folosirea gelurilor si lotiunilor anticelulita ajuta la AMELIORAREA celulitei ci si stilul de viata, miscarea, masaje specifice, etc. oricum, eu iti recomand aceste doua produse de la CATTIER. Sunt produse cosmetice BIO, asa ca rau nu au cum sa-ti faca. Doar iti poate face "rau la buzunar", dar eu zic ca merita sa incerci : http://mereunatural.ro/cosmetice-bio-pentru-corp/produse-bio-anticelulita/ |
||
|
kudika_22104 Postat pe 8 Februarie 2013 02:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| inscriu reprezentanti cosmetice si parfumuri | 2 | De la: Barbie30 4 Septembrie 2010 21:30 |
| Dermatocosmetice ieftine | 1 | De la: kudika409327 25 Iulie 2011 11:54 |
| Oferte beauty Funky | 1 | De la: ionica4 28 Ianuarie 2011 12:53 |
|
|
||
| important!! ajuta! | 4 | De la: rebela22 30 August 2011 11:07 |
| par nedorit | 22 | De la: anaxor01 12 Aprilie 2010 19:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.