Setari Cookie-uri

hi

help!!! alaltaieri a fost ziua lu soramea a fost bine pana cand a venit si prietenu meu...mort de beat....nu l-am bagat in seama k nu ai ce vorbi cu oamenii beti nu? si o inceput sa vorbeasca cu mine k si cum nu as fi fost prietena lui...whatever...am trecut peste ...am vorbit cu el...si-a cerut scuze...ieri am facut un an cu el ...dar aziam auzit k el inainte sa vina la chef la soramea a fost la alt chef...unde "prietenele lui de cartier"sareau pe el sa "faca poze cand il pupau pe obraz"[asa am auzit]...si am mai auzit k tocmai de ziua noastra statea cu "prietenele lui in brate] ce sa fac...m-am saturat sincer sa ma cert cu el :( please!!:(
TheLadyDyva
Postat pe 12 Aprilie 2011 15:44
De la: TheLadyDyva, la data 2011-04-12 15:44:05help!!! alaltaieri a fost ziua lu soramea a fost bine pana cand a venit si prietenu meu...mort de beat....nu l-am bagat in seama k nu ai ce vorbi cu oamenii beti nu? si o inceput sa vorbeasca cu mine k si cum nu as fi fost prietena lui...whatever...am trecut peste ...am vorbit cu el...si-a cerut scuze...ieri am facut un an cu el ...dar aziam auzit k el inainte sa vina la chef la soramea a fost la alt chef...unde "prietenele lui de cartier"sareau pe el sa "faca poze cand il pupau pe obraz"[asa am auzit]...si am mai auzit k tocmai de ziua noastra statea cu "prietenele lui in brate] ce sa fac...m-am saturat sincer sa ma cert cu el :( please!!:(

Uuuuuu! You speak english better then romanian Whatever ....betiv, afemeiat, prost. Lasa-l!
mimi_ca29
Postat pe 12 Aprilie 2011 15:48
Next;)
fluturasmulticolor
Postat pe 12 Aprilie 2011 15:53
De la: TheLadyDyva, la data 2011-04-12 15:44:05help!!! alaltaieri a fost ziua lu soramea a fost bine pana cand a venit si prietenu meu...mort de beat....nu l-am bagat in seama k nu ai ce vorbi cu oamenii beti nu? si o inceput sa vorbeasca cu mine k si cum nu as fi fost prietena lui...whatever...am trecut peste ...am vorbit cu el...si-a cerut scuze...ieri am facut un an cu el ...dar aziam auzit k el inainte sa vina la chef la soramea a fost la alt chef...unde "prietenele lui de cartier"sareau pe el sa "faca poze cand il pupau pe obraz"[asa am auzit]...si am mai auzit k tocmai de ziua noastra statea cu "prietenele lui in brate] ce sa fac...m-am saturat sincer sa ma cert cu el :( please!!:(

Cati 12 ani ai? Asta ca sa-ti raspund pe limba ta...
Barbie30_
Postat pe 13 Aprilie 2011 03:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Topicul meu :D 128 De la: 20 Iunie 2012 17:07
nu e vremea costumelor de baie, dar.... 14 De la: greenie 16 Ianuarie 2009 13:31
Parfumuri originale la preturi decente ! Seriozitate&Vechime 1 De la: parfumuri247 5 Ianuarie 2012 20:32
Ajuta-l pe Mos Craciun !! 1 De la: kudika095867 20 Decembrie 2009 02:13
Ce sa facem sa scapam de gelozie? 48 De la: kudika017596 24 Martie 2013 12:26