Setari Cookie-uri

La cafea. Loc de pripas si hoinareala!

De la: mimi_ca29, la data 2011-04-15 15:37:07Faceti loc sa ma asez si eu la o ceasca de vorba. Pot sa-mi aprind o tigara? Ca tot veni vorba de Paste, vroiam sa intreb fetele tinere( banuiesc ca sunteti cam de varsta mea) daca ati facut sau faceti cozonaci. Eu am facut de doua ori si nu prea mi-a iesit Dar nu ma las A treia oara sper sa-mi iasa si daca una dintre voi are reteta succesului , o rog sa mi-o spuna si mie.

pot sa iti dau eu reteta dupa care am facut acum 2 ani dar iti trebuie o dalata sa tai felii
ad__83
Postat pe 15 Aprilie 2011 16:01
De la: mimi_ca29, la data 2011-04-15 15:57:35Wowwwww, Vitaminuto...ce de invitati o sa ai Mi-e mila de tine. Cozonaci buni facea soacra mea, dar acum parca s-a prostit...eeee, batranetea Mama, nu am nici eu de vreo 8 ani

Cu privire la oua, am un ajutor de nadejde..Sebas.

Pufis, peste putin timp o sa ai si tu ajutor in bucatarie, pe pitica ta. Referitor la o intrebare de mai sus, pusa de tine, tin sa te anunt ca o sa respiri mai usurel cand va avea vreo 5-6 anisori; dar si atunci vor aparea alte probleme: teme, scoala si tot asa. Pt Jobul de mama nu se iese la pensie.

p.s.: imi pare tare rau de mmamicile voastre , eu inca o am pe a mea si sper sa o mai am si de acum incolo multi ani sanatosi!
pufis
Postat pe 15 Aprilie 2011 16:01
De la: mimi_ca29, la data 2011-04-15 16:00:41
De la: vitamina_c, la data 2011-04-15 15:59:06fetele va pup!!! gata munca si pe ziua asta!!! poate ne "auzim" pe seara, nu promit nimic pentru ca s-ar putea sa-si fi facut altii planuri si pentru mine!

Si noi te pupam si sa ai parte de o seara minunata alaturi de familie!

pupici si distractie placuta!
pufis
Postat pe 15 Aprilie 2011 16:02
De la: ad__83, la data 2011-04-15 16:01:23
De la: mimi_ca29, la data 2011-04-15 15:37:07Faceti loc sa ma asez si eu la o ceasca de vorba. Pot sa-mi aprind o tigara? Ca tot veni vorba de Paste, vroiam sa intreb fetele tinere( banuiesc ca sunteti cam de varsta mea) daca ati facut sau faceti cozonaci. Eu am facut de doua ori si nu prea mi-a iesit Dar nu ma las A treia oara sper sa-mi iasa si daca una dintre voi are reteta succesului , o rog sa mi-o spuna si mie.

pot sa iti dau eu reteta dupa care am facut acum 2 ani dar iti trebuie o dalata sa tai felii

zicea bine vitamina ce zicea de noi gospodinele...daca un cozonac nu suntem in stare sa facem...ia sa suflecam manecutele si sa indraznim sa ne bagam la un framantat corect
pufis
Postat pe 15 Aprilie 2011 16:05
De la: pufis, la data 2011-04-15 15:59:57

mimi ma asteptam la raspunsul asta speram doar ca o sa fie mai usor - macar cu grijile pe care mi le fac constant. Acum ma gandesc ca o sa fie mai usor cand o sa inceapa sa vorbeasca sa imi spuna daca o doare ceva pentru ca nu prea vrea sa vorbeasca momentan, ne intelegem ca maimutele prin semne

Nu stiu cat are papusica ta, dar copilul meu la doi ani nu vorbea. Am mers la medic si i-a dat o suspensie pt ....debili( stiu ca suna ciudat). Am facut tratamentul 3 luni si dupa aia, a inceput sa turuie. Iti jur ca de atunci nu stiu cum sa-l mai opresc din vorbit. Chiar radeam cu sotul si spuneam ca poate ar fi trebuit sa-i facem tratamentul doar doua luni Acum are 6 ani juma si ne innebuneste si pe noi si pe educatoare
mimi_ca29
Postat pe 15 Aprilie 2011 16:05
De la: ad__83, la data 2011-04-15 16:01:23

Eu anul trecut am facut un super cozonac, doar ca era prea mare pt acea tava si a dat pe afara si s-a lipit de peretii cuptorului si ...offfffff Dar de gustos, era gustos, d-le!
mimi_ca29
Postat pe 15 Aprilie 2011 16:09
De la: vitamina_c, la data 2011-04-15 15:59:06fetele va pup!!! gata munca si pe ziua asta!!! poate ne "auzim" pe seara, nu promit nimic pentru ca s-ar putea sa-si fi facut altii planuri si pentru mine!

Vitamina sa nu uiti de iahnia aia si ce ai promis ca aduci de la mama scoacra.... sau nu promisesei.....in fine tu adu ca vad mai tz care si cum era realitatea
ad__83
Postat pe 15 Aprilie 2011 16:12
De la: pufis, la data 2011-04-15 16:01:48

p.s.: imi pare tare rau de mmamicile voastre , eu inca o am pe a mea si sper sa o mai am si de acum incolo multi ani sanatosi!

Sa-ti traiasca multi multi ani de acum incolo. Nici nu-ti imaginezi cat de mult mi-a lipsit. Nu am avut sprijin, mi-am luat copilul cu mine peste tot in ham de la doua saptamani.
mimi_ca29
Postat pe 15 Aprilie 2011 16:13
De la: mimi_ca29, la data 2011-04-15 16:05:45
De la: pufis, la data 2011-04-15 15:59:57

mimi ma asteptam la raspunsul asta speram doar ca o sa fie mai usor - macar cu grijile pe care mi le fac constant. Acum ma gandesc ca o sa fie mai usor cand o sa inceapa sa vorbeasca sa imi spuna daca o doare ceva pentru ca nu prea vrea sa vorbeasca momentan, ne intelegem ca maimutele prin semne

Nu stiu cat are papusica ta, dar copilul meu la doi ani nu vorbea. Am mers la medic si i-a dat o suspensie pt ....debili( stiu ca suna ciudat). Am facut tratamentul 3 luni si dupa aia, a inceput sa turuie. Iti jur ca de atunci nu stiu cum sa-l mai opresc din vorbit. Chiar radeam cu sotul si spuneam ca poate ar fi trebuit sa-i facem tratamentul doar doua luni Acum are 6 ani juma si ne innebuneste si pe noi si pe educatoare

Sper sa nu se ajunga acolo. Are 1 an si jumatate. O tot incurajez sa vorbeasca - intelege tot ce ii spun si incearca sa imi spuna si ea la randul ei ceva...dar nu-i iese decat ga ga ga si ramane fara aer. Si mi-e teama ca o duc intr-o alta tara, alta limba si o sa vorbeasca si mai greu pentru ca o sa fie confuza de ce aude in jurul ei.
Oricum inainte sa plec o sa merg la pediatra sa vad ce spune si dansa...desi la un moment dat Ioana nu dormea bine, se tot trezea noaptea si la control dr mi-a spus ca are cosmaruri de fapt ei ii crestea o maseluta - dar cum mi-e prea frica sa bag mana in gura ei in fine...le cam fac pe toate din instinct ca nu ma pricep, n-am stat cu bebelusi pana sa o am pe Ioana
pufis
Postat pe 15 Aprilie 2011 16:15
De la: pufis, la data 2011-04-15 16:15:53

Sper sa nu se ajunga acolo. Are 1 an si jumatate. O tot incurajez sa vorbeasca - intelege tot ce ii spun si incearca sa imi spuna si ea la randul ei ceva...dar nu-i iese decat ga ga ga si ramane fara aer. Si mi-e teama ca o duc intr-o alta tara, alta limba si o sa vorbeasca si mai greu pentru ca o sa fie confuza de ce aude in jurul ei.
Oricum inainte sa plec o sa merg la pediatra sa vad ce spune si dansa...desi la un moment dat Ioana nu dormea bine, se tot trezea noaptea si la control dr mi-a spus ca are cosmaruri de fapt ei ii crestea o maseluta - dar cum mi-e prea frica sa bag mana in gura ei in fine...le cam fac pe toate din instinct ca nu ma pricep, n-am stat cu bebelusi pana sa o am pe Ioana

Stai linistita, cu rabdare si dragoste totul se rezolva. Nici eu nu stiam nimic. Aveam 22-23 de ani cand am devenit mama. Nu aveam nici un sprijin. Nici macar medicul de familie nu m-a ajutat. Nu i-a dat calciu si nici medicamente pt colici. Am incercat o multime de siropuri pana am aflat de la o prietena de Debridat. E foarte important sa ai un pediatru bun.

Pot sa-ti fac o recomandare in ceea ce priveste pedepsitul. Cand face ceva rau sau face crize de isterie, aseaza-te jos si pune-o intre picioarele tale, tinandu-i bratele imobilizate timp de un minut juma. Desi te doare inima, ignor-o cand tipa si plange de mama mama.
mimi_ca29
Postat pe 15 Aprilie 2011 16:28
De la: mimi_ca29, la data 2011-04-15 16:28:38
De la: pufis, la data 2011-04-15 16:15:53

Stai linistita, cu rabdare si dragoste totul se rezolva. Nici eu nu stiam nimic. Aveam 22-23 de ani cand am devenit mama. Nu aveam nici un sprijin. Nici macar medicul de familie nu m-a ajutat. Nu i-a dat calciu si nici medicamente pt colici. Am incercat o multime de siropuri pana am aflat de la o prietena de Debridat. E foarte important sa ai un pediatru bun.

Pot sa-ti fac o recomandare in ceea ce priveste pedepsitul. Cand face ceva rau sau face crize de isterie, aseaza-te jos si pune-o intre picioarele tale, tinandu-i bratele imobilizate timp de un minut juma. Desi te doare inima, ignor-o cand tipa si plange de mama mama.

Din fericire crize de isterie nu-mi face...la modul ca daca nu ii convine ceva se da cu fundul de pamant si incepe sa urle aiurea in tramvai. Am observat ca atunci cand plange are si motiv, dintii, burta si le-am rezolvat pe astea la timpul lor astfel incat sa nu planga foooarte mult. Dar si daca o apuca cumva pandaliile de acum in colo...n-are decat sa se dea cu ce vrea ea de pamant. Eu nu reactionez la de-astea - pe mine sa ma roage frumos ca fac orrriiiiice
Doctora asta mi-a fost recomandata si femeia a venit acasa la inceput sa o vada pe asta mica. Acum mergem noi la ea la cabinet. Cu Ioana am avut niste probleme la inceput dupa ce s-a nascut si avea nevoie de mai multa atentie medicala decat un copil obisnuit. Dar nici acum dupa atata timp de cand ne cunoastem femeia aia nu e in stare sa-mi dea un sfat luand in considerare istoricul copilului pentru ca nu-si aminteste. In fine. M-am descurcat singura...am avut nevoie de ea sa ii faca vaccinurile si cam atat. Eu inca nu sunt extrem de ingrijorata de faptul ca nu vorbeste...ca in loc sa spuna papa ea spune iamiam la mancare o mai las un pic pana la 2 ani chiar nu o sa ma ingrijorez si apoi o pun pe sor'mea sa faca terapie cu pitica - deci solutii sunt.
Dar asta cu tratamentul o tin minte...in cazul in care va fi nevoie macar sa aduc in discutie posibilitatea cu un doctor - MULTUMESC!!
pufis
Postat pe 15 Aprilie 2011 16:39
Asta cu tratamentul pt vorbit nu o stie oricine. Sotia medicului meu era psihiatru. Cand am mers la medicul de familie si i-am spus de acest tratament, mi-a raspuns ironic ca nu exista asa ceva. Un pic mai aveam sa ii raspund pe masura.

Medicul meu mi-a explicat in felul urmator: D-na, imaginati-va ca in creier sunt 3 flori si doar la doua din ele ajunge " apa". Una din ele, nu este udata corespunzator. Asta o vom face noi cu acest medicament. Ajutam acea floare sa fie udata si sa creasca la fel ca celelalte.

Sunt sigura ca nu o sa ai probleme cu fetita; abia are 1 an jumate. Stiai ca la varsta asta nu trebuie sa mai faca in pampers? NU-i schimba scutecul imediat. Lasa-l sa se umple, bine, bine pana ce observi ca o deranjeaza. Probeaza olita si distrage-i atentia cu jucarii cat timp face treaba. Laud-o cand a reusit sa "produca"ceva . Pune-o la olita regulat.
mimi_ca29
Postat pe 15 Aprilie 2011 16:54
De la: mimi_ca29, la data 2011-04-15 16:54:49Asta cu tratamentul pt vorbit nu o stie oricine. Sotia medicului meu era psihiatru. Cand am mers la medicul de familie si i-am spus de acest tratament, mi-a raspuns ironic ca nu exista asa ceva. Un pic mai aveam sa ii raspund pe masura.

Medicul meu mi-a explicat in felul urmator: D-na, imaginati-va ca in creier sunt 3 flori si doar la doua din ele ajunge " apa". Una din ele, nu este udata corespunzator. Asta o vom face noi cu acest medicament. Ajutam acea floare sa fie udata si sa creasca la fel ca celelalte.

Sunt sigura ca nu o sa ai probleme cu fetita; abia are 1 an jumate. Stiai ca la varsta asta nu trebuie sa mai faca in pampers? NU-i schimba scutecul imediat. Lasa-l sa se umple, bine, bine pana ce observi ca o deranjeaza. Probeaza olita si distrage-i atentia cu jucarii cat timp face treaba. Laud-o cand a reusit sa "produca"ceva . Pune-o la olita regulat.

pa feteleee va pup love you ne videm luni aveti grija de voi sanatate la Piticoti...
ad__83
Postat pe 15 Aprilie 2011 16:56
De la: mimi_ca29, la data 2011-04-15 16:54:49Asta cu tratamentul pt vorbit nu o stie oricine. Sotia medicului meu era psihiatru. Cand am mers la medicul de familie si i-am spus de acest tratament, mi-a raspuns ironic ca nu exista asa ceva. Un pic mai aveam sa ii raspund pe masura.

la olita ma tot gandesc sa o introduc...chiar vorbeam azi pe forum si ziceam ca o sa i-o introduc peste vreo 2 luni dupa ce ne stabilim cum trebuie in olanda. Dar de tehnica chiar ca nu stiam cum ce cand MULTUMESC!
Acum o tai si eu afara cu asta mica
va pup si ne auzim mai tarziu
pufis
Postat pe 15 Aprilie 2011 17:16
buna spre seara musterii dragi!
imi pare rau ca n-am fost cu voi azi, mai mult decat mi-as fi dorit. dar a fost una din zilele alea
bun venit musteriilor noi, lucia iti urez un bun venit traditional.

sa aveti un uichend asa cum va doriti!
geo_refinantat
Postat pe 15 Aprilie 2011 18:12
aici e nevoie de legimatie pentru a bea o apa plata cu lamaie! ?
pickard
Postat pe 15 Aprilie 2011 18:20
De la: pickard, la data 2011-04-15 18:20:09 aici e nevoie de legimatie pentru a bea o apa plata cu lamaie! ?

pocki si peste tine dau aici
geo mama mai esti suparat?
yumy
Postat pe 15 Aprilie 2011 18:21
De la: yumy, la data 2011-04-15 18:21:37
De la: pickard, la data 2011-04-15 18:20:09 aici e nevoie de legimatie pentru a bea o apa plata cu lamaie! ?

helau yumy!
eu am memorie de peste! nu tin minte un lucru decat 8 secunde au spus la discovery
am sa-mi fac abonament si aici
pickard
Postat pe 15 Aprilie 2011 18:26
De la: pickard, la data 2011-04-15 18:26:03

helau yumy!
eu am memorie de peste! nu tin minte un lucru decat 8 secunde au spus la discovery

aha.... hai ca te-am kisat in freza ne auzim mai incolo
yumy
Postat pe 15 Aprilie 2011 18:28
De la: yumy, la data 2011-04-15 18:28:01
De la: pickard, la data 2011-04-15 18:26:03

helau yumy!

aha.... hai ca te-am kisat in freza ne auzim mai incolo

da!? ai drepatate ! e aproape ora mesei!
pickard
Postat pe 15 Aprilie 2011 18:29
pentru cei ce vor sa-si veseleasca minunatiile!

http://www.youtube.com/watch?v=8aB7hCI0paM&NR=1
geo_refinantat
Postat pe 15 Aprilie 2011 18:55
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-15 18:55:46pentru cei ce vor sa-si veseleasca minunatiile!

http://www.youtube.com/watch?v=8aB7hCI0paM&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=NQ7CQzJdaSs&feature=related
geo_refinantat
Postat pe 15 Aprilie 2011 19:00
buna seara! ce bine ca este vineri!
bemm
Postat pe 15 Aprilie 2011 19:19
De la: bemm, la data 2011-04-15 19:19:07buna seara! ce bine ca este vineri!

e zi de post ! sa nu uiti!
pickard
Postat pe 15 Aprilie 2011 19:21

uicheeeeend!!
cateodata am orgasm vineri!
bon soar bemm!
geo_refinantat
Postat pe 15 Aprilie 2011 19:23
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-15 19:23:37

uicheeeeend!!
bon soar bemm!

am o presimtire ca de azi vei avea in fiecare vineri orgasm!
bemm
Postat pe 15 Aprilie 2011 19:26
De la: bemm, la data 2011-04-15 19:26:17

uicheeeeend!!
bon soar bemm!

vinera viitoare nu, ca-i saptamana mare
geo_refinantat
Postat pe 15 Aprilie 2011 19:29
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-15 19:29:04

uicheeeeend!!
bon soar bemm!

sa nu meri la biserica la slujba ca se fac multe matanii si faci pacate!
bemm
Postat pe 15 Aprilie 2011 19:33
hai geo ti-e asa greu sa zici daca mai esti suparat sau nu?
yumy
Postat pe 15 Aprilie 2011 19:45
De la: bemm, la data 2011-04-15 19:33:48
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-15 19:29:04

uicheeeeend!!
bon soar bemm!

sa nu meri la biserica la slujba ca se fac multe matanii si faci pacate!

Hello geo, bemm, pick, yum
ce se bea pe aici? ca vad ca de altele v-ati ocupat voi singurei
pufis
Postat pe 15 Aprilie 2011 19:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
radiomedeea 1 De la: radiomedeea 27 Octombrie 2009 13:57
Haideti sa vorbim despre OSHO, astept pareri ;) 200 De la: DreamHunter 9 Aprilie 2016 11:46
Buna la toata lumea! 23 De la: Donty0807 9 Iulie 2009 13:54
Buna 2 De la: yrtdssdd 8 Iulie 2009 01:12
SALINA TIMISOARA, Salina Jurca Timisoara 1 De la: kudika376531 15 Martie 2011 00:18