Setari Cookie-uri

La cafea. Loc de pripas si hoinareala!

De la: pufis, la data 2011-05-03 13:51:43
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-03 13:48:03
De la: pufis, la data 2011-05-03 13:43:49
De la: pufis, la data 2011-05-03 13:42:59
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-03 13:40:13
De la: pufis, la data 2011-05-03 13:31:16
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-03 13:22:04buna ziua....la toata lumea....fetelor eu am lasat ceva pupicei dimineata...dar daca mai trebuie mai dau ca am la mine...am si cafeluta...am si putin timp de stal la un paharel de vorba cu voi...
vitamina mea cea mai iubita...multumesc pentru gandul tau frumos....

pufinas....ai avut un mare noroc...mare ca nu am avut timp sa mai trec prin "centru..."ca a dat nacazu peste mine...da luam toate locatiile la rand sa vazu unde e dazmatul promis de tine....
si nu mai fi asa de speriata ca pleci...primele luni e mai greu dupa aia e floare la ureche ai sa vezi...

ma bel...trebuia sa ne coordonam un pic - nu-ti spun ce dezmat...cata bautura...cata muzica...ce nebunie!!! Ce m-am mai distrat...un long island...un shot de tequila si o gura de bere...o surubelnita cu suc de portocale sa ma vitaminizez...si repetati va rog figura de cel putin 4-5 ori...iese fun va spun eu. Problema cu sambata a fost ca vineri am fost la rock-areala - din greseala am ajuns acolo si nah...am dat din cap pe rock cu simt de raspundere...astfel incat sambata seara ma uitam "ca calu'" ca nu puteam intoarce capul
sunt sigura ca o sa fie bine! atata vreme cat e familia reunita si suntem toti 3 impreuna...totul va fi bine

ahaaaaaa deci de aia cand am trecut io...prin centru...v...nu era nici o miscare...tu erai la rokam bole...acum am inteles...deci te-ai si matrafixat...cu simt de raspundere...si eu cu vitamina ...am ramas pe dinafara ...ca nu am avut unde sa ne distram...si a venit fata atata amar de drum....ooofffff

eu v-am mai spus Kultur Haus...ca acolo se petrecu seara de rock-areala...beutura ieftina - ca pentru studenti asa iar sambata el grand commandante si expirat...a fost intr
intr-un fel pe care nu-l pot descrie...ma scuzati tastatura e de vina

eu ma intreb cum de esti in forma azi...ca eu dupa o seara din asta ...nu sunt bun o saptamina....

ca sa citez din nemuritori senzatia e dura cand ma scufund in liniste pura...dupa o noapte ca asta
am eu tactica mea...dar e secret
si retine ca au fost doua seri ca astea la rand...sambata dimineata am ajuns la 7 acasa...iar duminica dimineata pe la 8 juma pentru ca am umblat in doo cluburi n-am mai facut de-astea de ceva vreme
ar trebui cel putin o data la 6 luni ca sa te mentii tanar

cam rar ...dar daca zici de club...ca din astea la domicil...sunt mai dese ...cel putin la subinsemnatul...si da te mentin in forma...
BEL_AMY1
Postat pe 3 Mai 2011 13:59
De la: vitamina_c, la data 2011-05-03 13:58:33
De la: pufis, la data 2011-05-03 13:54:17
De la: vitamina_c, la data 2011-05-03 13:51:09
De la: pufis, la data 2011-05-03 13:48:58
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-03 13:46:15
De la: pufis, la data 2011-05-03 13:38:04
De la: geo_refinantat, la data 2011-05-03 13:36:26bon jur popor.
o cafea care sa stea bat si o palnie cu gat lung, care tare mi-s ostoit.

pufis, trebuia sa ma chemi si pe mine. pe post de dansator din buric

hehehe...o cafea la domnu'!!
pai cum ma dansator din buric? pe rock?

da' ce "i want to break free" e disco?

eeeei pentru i want to break free te asteptam cu aspiratorul la tine...cu un maieu stramt si ceva cam mic pentru trupul tau bine lucrat si niste pantaloni de piele stramti rau sa se vada bagajul din dotare nu poti sa dai din buric neechipat

pufilinoooooooooo, tu vrei sa plec mai devreme azi de la munca?

daca te duci acum acasa...mi-am atins obiectivul

l-am sunat si nu-i inca acasa..............vai di el deseara!!!

ei incepi tu mai devreme si cand vine esti gata pregatita cu aspiratorul
pufis
Postat pe 3 Mai 2011 13:59
vitaminoooooo...ce ai fata ...vrei sa-ti faci probleme si nu stii cum ?
BEL_AMY1
Postat pe 3 Mai 2011 14:01

Pai e vb de organizare. Nu toti prietenii mei sunt prieteni intre ei apoi nu se chinuie nimeni cu playlist-ul (si de obicei eu sunt aia ) nu se streseaza nimeni cu bautura...ca ce bea unul poate altul nu vrea...si uite asa o dai in tot felul de planuri...mai simplu e sa ne strangem cu totii intr-un spatiu neutru...bea fiecare ce vrea ca e din belsug...muzica de obicei e pe gustul tuturor
pufis
Postat pe 3 Mai 2011 14:05
De la: pufis, la data 2011-05-03 14:05:10

Pai e vb de organizare. Nu toti prietenii mei sunt prieteni intre ei apoi nu se chinuie nimeni cu playlist-ul (si de obicei eu sunt aia ) nu se streseaza nimeni cu bautura...ca ce bea unul poate altul nu vrea...si uite asa o dai in tot felul de planuri...mai simplu e sa ne strangem cu totii intr-un spatiu neutru...bea fiecare ce vrea ca e din belsug...muzica de obicei e pe gustul tuturor

normal ca e mai bine...nu-ti spun cum ramane in urma dupa o distractie de genul asta...si crezi ca cine se ocupa cu...debarasatu...si curatenia...?cica daca vreau distracti sa pun mana sa fac curat...asa ca fac...
BEL_AMY1
Postat pe 3 Mai 2011 14:08
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-03 14:01:54vitaminoooooo...ce ai fata ...vrei sa-ti faci probleme si nu stii cum ?

sa-mi fac probleme????...................eu????..............placere este numele meu!!!
vitamina_c
Postat pe 3 Mai 2011 14:10
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-03 14:08:48

normal ca e mai bine...nu-ti spun cum ramane in urma dupa o distractie de genul asta...si crezi ca cine se ocupa cu...debarasatu...si curatenia...?cica daca vreau distracti sa pun mana sa fac curat...asa ca fac...

eeeeeeei...deja m-ai lovit...daca incepi cu treaba si curatenie!!! nici nu ma mai gandesc la petreceri date acasa
plus ca mai vad si eu o fata noua...mai calculez recolta de generatie
pufis
Postat pe 3 Mai 2011 14:12
De la: vitamina_c, la data 2011-05-03 14:10:51
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-03 14:01:54vitaminoooooo...ce ai fata ...vrei sa-ti faci probleme si nu stii cum ?

sa-mi fac probleme????...................eu????..............placere este numele meu!!!
deci nu iti e frica de ce o sa gasesti acasa...?...atunci pot sa te insotesc ?...iti car io ...bagajele...vrei?
BEL_AMY1
Postat pe 3 Mai 2011 14:14
De la: pufis, la data 2011-05-03 14:12:12

eeeeeeei...deja m-ai lovit...daca incepi cu treaba si curatenie!!! nici nu ma mai gandesc la petreceri date acasa

sigur ca da ...la un local...mai ai posibilitatea sa diversifici...unele chestii...si sa fii mai la curent cu noile tendinte ...in domeniu...
BEL_AMY1
Postat pe 3 Mai 2011 14:16
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-03 14:14:32
De la: vitamina_c, la data 2011-05-03 14:10:51

deci nu iti e frica de ce o sa gasesti acasa...?...atunci pot sa te insotesc ?...iti car io ...bagajele...vrei?

nope!!............am vreo 3 balcoane(la casa desigur)!...........eu intru pe usa "ele" pot sari de la balcon ..........vrei tu sa-mi cari bagajele? ............ia stai putin!!! si ce vrei la schimb?
vitamina_c
Postat pe 3 Mai 2011 14:24
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-03 14:16:44
De la: pufis, la data 2011-05-03 14:12:12

sigur ca da ...la un local...mai ai posibilitatea sa diversifici...unele chestii...si sa fii mai la curent cu noile tendinte ...in domeniu...

am vazut ca cel putin in expirat la moda sunt spaniolii care servesc castraveti murati si fac semne obscene...dar na ce sa ma astept de la un barbat care imi ofera un castravete murat?
in el grand commandate...mmm...alta poveste - multi corporatisti...dar si cativa mai tinerei cu tupeu
pufis
Postat pe 3 Mai 2011 14:30
ce de elicoptere militare
pufis
Postat pe 3 Mai 2011 16:56
neata!!! isi face cineva mila de mine cu o cafea!!offfff, ma omoara vremea asta as dormi tot timpul!!!
vitamina_c
Postat pe 4 Mai 2011 09:01
De la: pufis, la data 2011-05-03 16:56:15ce de elicoptere militare

stii tu ca e militaure...au si militauri in ele ?
si cum ziceai aia mai tinerei sunt indrazneti...si nu va place deloc...of of of ...mai mai...
am plecat ieri deoarece am probleme cu calculatorul. cred...ca" unii"...preteni au incercat sa umble un pic prin el.... numai ca nu prea au reusit....
BEL_AMY1
Postat pe 4 Mai 2011 09:15
De la: vitamina_c, la data 2011-05-04 09:01:25 neata!!! isi face cineva mila de mine cu o cafea!!offfff, ma omoara vremea asta as dormi tot timpul!!!

Neata iti dau eu o cafea offf si eu asa m am saturat de ploaie... o zi usoara
ad__83
Postat pe 4 Mai 2011 09:16
De la: vitamina_c, la data 2011-05-04 09:01:25 neata!!! isi face cineva mila de mine cu o cafea!!offfff, ma omoara vremea asta as dormi tot timpul!!!

doamne ce-mi place cand esti somnoroasa...ce te-as mai chinui eu acum...doar asa cat sa te fac sa simti toate cele...placute si apetisante...sa te vad cum te intinzi ca o felina la soare...si ce te-as mai zmotoci...uite asa pentru inceput... ia si cafeluta cu scortisoara...si un pic de coinac...cu rom...
BEL_AMY1
Postat pe 4 Mai 2011 09:19
De la: ad__83, la data 2011-05-04 09:16:08

Neata iti dau eu o cafea offf si eu asa m am saturat de ploaie... o zi usoara

Adule! in plus anunta astia ca se raceste vremea!brrrrrrrrrr
vitamina_c
Postat pe 4 Mai 2011 09:31
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-04 09:19:34

doamne ce-mi place cand esti somnoroasa...ce te-as mai chinui eu acum...doar asa cat sa te fac sa simti toate cele...placute si apetisante...sa te vad cum te intinzi ca o felina la soare...si ce te-as mai zmotoci...uite asa pentru inceput... ia si cafeluta cu scortisoara...si un pic de coinac...cu rom...

ce-ti mai place sa "profiti"! .......nu-i cam devreme pentru coniac, rom?
vitamina_c
Postat pe 4 Mai 2011 09:34
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-04 09:15:36

si cum ziceai aia mai tinerei sunt indrazneti...si nu va place deloc...of of of ...mai mai...
am plecat ieri deoarece am probleme cu calculatorul. cred...ca" unii"...preteni au incercat sa umble un pic prin el.... numai ca nu prea au reusit....

da ma ca erau cu camouflaj pe ele de militauri nush ce sa zic si daca erau...ca de jos nu i-am vazut
ma io am zis ceva de castraveti murati..si spanioli sexosi care faceau semne obscene..si tu zici de astia mai tinerei cu un pic de tupeu care chiar mi-au placut - dar fetele n-au observat faza cu SPANIOLII SEXOSI care serveau multimea cu CASTRAVETI MURATI? Oriiiiicum recolta de anul acesta - DOAMNELOR - este slaaabaaa!!!nu stiu daca peste 10 ani ne mai inmultim...ca daca noi nu mai putem...pe astia noi de acum nu o sa ii mai lase cineva
bel fa-ma te rog sa inteleg. Prietenii tai intra mereu la tine in casa si incearca sa iti deschida calculatorul? Ai vreun pisic mai d'astept care s-aprins care e faza cu opposable thumb ?
buna dimineata oaminilor si va invit la o cafeluta cu aroma de ploaie ce mai rau te trage la somn si visare. Azi o am pe pitica acasa
pufis
Postat pe 4 Mai 2011 09:51
De la: vitamina_c, la data 2011-05-04 09:34:51
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-04 09:19:34

ce-ti mai place sa "profiti"! .......nu-i cam devreme pentru coniac, rom?

vitamino...eu ma conduc...dupa ..."poti sa faci de toate-n viata..."am prins momentul profit de el ...maine nu se stie cum stam ...asa ca ...traiesc azi si pentru...
si eu am zis ca de ...daca tot esti adormita...sa-si faca efectul cafeaua...deci nu e prea dimineata pentru rom si coinac...
BEL_AMY1
Postat pe 4 Mai 2011 10:01
De la: pufis, la data 2011-05-04 09:51:39

da ma ca erau cu camouflaj pe ele de militauri nush ce sa zic si daca erau...ca de jos nu i-am vazut
ma io am zis ceva de castraveti murati..si spanioli sexosi care faceau semne obscene..si tu zici de astia mai tinerei cu un pic de tupeu care chiar mi-au placut - dar fetele n-au observat faza cu SPANIOLII SEXOSI care serveau multimea cu CASTRAVETI MURATI? Oriiiiicum recolta de anul acesta - DOAMNELOR - este slaaabaaa!!!nu stiu daca peste 10 ani ne mai inmultim...ca daca noi nu mai putem...pe astia noi de acum
bel fa-ma te rog sa inteleg. Prietenii tai intra mereu la tine in casa si incearca sa iti deschida calculatorul? Ai vreun pisic mai d'astept care s-aprins care e faza cu opposable thumb ?
buna dimineata oaminilor si va invit la o cafeluta cu aroma de ploaie ce mai rau te trage la somn si visare. Azi o am pe pitica acasa [/quote
pufinas.... ai fi buna de agent...ai spirit de observatie...
cat despre calculator...e" unii mai curioasi..."asa ca de ...ce poti sa le faci decat sa iti iei masuri sa nu poata vedea sau gasi ce cauta...
probabil voiau sa vada daca nu am io poza cu teroristul "noambar oan..."pe care cica l-au ...babardit...agentii unchiului Sam...
deci la CASTRAVETI...slaba speranta...anul asta...si pronosticul tau e penurie...in viitor.
sa ai o zi faina ...si sa creasca pitica mare...
BEL_AMY1
Postat pe 4 Mai 2011 10:13
De la: BEL_AMY1, la data 2011-05-04 10:13:26
De la: pufis, la data 2011-05-04 09:51:39

ma io am zis ceva de castraveti murati..si spanioli sexosi care faceau semne obscene..si tu zici de astia mai tinerei cu un pic de tupeu care chiar mi-au placut - dar fetele n-au observat faza cu SPANIOLII SEXOSI care serveau multimea cu CASTRAVETI MURATI? Oriiiiicum recolta de anul acesta - DOAMNELOR - este slaaabaaa!!!nu stiu daca peste 10 ani ne mai inmultim...ca daca noi nu mai putem...pe astia noi de acum
buna dimineata oaminilor si va invit la o cafeluta cu aroma de ploaie ce mai rau te trage la somn si visare. Azi o am pe pitica acasa [/quote
pufinas.... ai fi buna de agent...ai spirit de observatie...
cat despre calculator...e" unii mai curioasi..."asa ca de ...ce poti sa le faci decat sa iti iei masuri sa nu poata vedea sau gasi ce cauta...
probabil voiau sa vada daca nu am io poza cu teroristul "noambar oan..."pe care cica l-au ...babardit...agentii unchiului Sam...
deci la CASTRAVETI...slaba speranta...anul asta...si pronosticul tau e penurie...in viitor.
sa ai o zi faina ...si sa creasca pitica mare...

agent de circulatie de asta as fi eu buna si ai poza aia? sau cautau baietii veseli degeaba? si daca eu spun ca am...vin si la mine sa se caute si sa se uite? beeel mi-e frica...tine-ma strans ca mi-e frica tare
la castraveti sper eu sa nu fie penurie in viitor...ca astia ma scot din rahao dupa o noapte de dezmat...castravetii murati...dar prognosticul nu este altceva decat sumbru trebuie sa recunosc
pufis
Postat pe 4 Mai 2011 10:30
yupiiiiiiiiiiiii, a aparut soarele!!
neata, pufilinooooooooo!!!
vitamina_c
Postat pe 4 Mai 2011 10:43
De la: vitamina_c, la data 2011-05-04 10:43:30 yupiiiiiiiiiiiii, a aparut soarele!!

Vitamino in primul rand si in al doilea rand: nu ma mai pacali cu soarele ca ploua de numa numa si Ioana are atata energie...alerg prin casa de dis de dimineata si asta mica nu oboseste
si in al treilea rand eu mi-s ingeras dar trebuia sa ii vezi pe spanioli cu tava de castraveti murati....miam miam miam
pufis
Postat pe 4 Mai 2011 10:48
De la: pufis, la data 2011-05-04 10:48:06
De la: vitamina_c, la data 2011-05-04 10:43:30 yupiiiiiiiiiiiii, a aparut soarele!!

Vitamino in primul rand si in al doilea rand: nu ma mai pacali cu soarele ca ploua de numa numa si Ioana are atata energie...alerg prin casa de dis de dimineata si asta mica nu oboseste
si in al treilea rand eu mi-s ingeras dar trebuia sa ii vezi pe spanioli cu tava de castraveti murati....miam miam miam

te-as minti eu pe tine?! chiar este soare si asa o pofta de plimbare mi se facu!!! mie nu-mi plac spaniolii mult prea parasi pentru gusturile mele!!
vitamina_c
Postat pe 4 Mai 2011 11:06
De la: vitamina_c, la data 2011-05-04 11:06:30

te-as minti eu pe tine?! chiar este soare si asa o pofta de plimbare mi se facu!!! mie nu-mi plac spaniolii mult prea parasi pentru gusturile mele!!

astia erau d'aia de stau la plaja toata ziua si oricum prea tineri sa fie foarte parosi
pufis
Postat pe 4 Mai 2011 11:10

data tot iesi la plimbare ia-mi si mie nazdravana la o tura...poate asa doarme si ea mai incolo
pufis
Postat pe 4 Mai 2011 11:11
buna dimineata de la Cluj!!!!
va pe toti cei care misunati pe-aici si ma gandesc cu drag la soarele vostru.
la Cluj e toamna...
Lucia38
Postat pe 4 Mai 2011 11:12
De la: Lucia38, la data 2011-05-04 11:12:12buna dimineata de la Cluj!!!!
va pe toti cei care misunati pe-aici si ma gandesc cu drag la soarele vostru.
la Cluj e toamna...

helau Lucia si la Bucuresti tot asa e...iar ieri am vazut efectele grindinei...crengi cazute...plin de frunze verzi peste tot...si bobocei de tei
si eu ma gandesc tot cu drag la soarele lor
pufis
Postat pe 4 Mai 2011 11:17
De la: pufis, la data 2011-05-04 11:10:28

astia erau d'aia de stau la plaja toata ziua si oricum prea tineri sa fie foarte parosi

experientele mele in cee ce priveste spaniolii au fost numai neplacute!!! cand mergeam la plaja si ii vedeam constatam cu placere ca al meu ii un mic adonis pe langa ei! plus parul ala peste tot, chiar peste tot!!!
vitamina_c
Postat pe 4 Mai 2011 11:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
masca argila rosie anti ride clalrins si dior 1 De la: ocaziebuna 28 Octombrie 2010 13:54
BLOGURI 4 De la: bestdevilinside 19 Noiembrie 2008 17:29
O mana de ajutor pt mine si una pt tine ! 8 De la: Dontyyy 8 Aprilie 2010 15:36
Cum credeti ca ar trebui sa fie o fata(femeie) ca sa fie considerata 'buna'? 2 De la: Full_Metal_Jacket 19 Mai 2009 19:48
M-a contactat Mos Craciun pe forum 22 De la: roz5blue6lila7 23 Decembrie 2010 11:02