Setari Cookie-uri

Castiga o invitatie la “Tips & Tricks de Design Interior”, produse de la Biocarpet si multe alte surprize!

Covorul este ca CIREASA DE PE TORT! Dupa parerea mea ,covorul trebuie asortat ori cu zugraveala ori cu draperiile.Eu am un covor portocaliu,oval ,in acelasi ton cu draperia.Imi place mult cum arata combinatia.
ani79
Postat pe 5 Mai 2011 22:42
DIn punctul meu de vedere, covorul isi are rolul lui intr-o incapere.Optez pentru un model vedel colorat, de o forma asimetrica functie de designul camerei.
clemy17
Postat pe 6 Mai 2011 11:09
alegerea unui covor este o operațiune destul de complicata și ridica câteva probleme pt k acesta trebuie sa fie și funcțional, și estetic... trebuie sa ținem cont de încãperea unde va fi amplasat covorul și de dimensiunile camerei, de culoarea pereților și a mobilei, de stilul și de natura activitãții camerei... textura, fibra și culoarea covorului trebuie sa se potriveascã cu toate!...
se pare k suntem într-o perioada în care covoarele au intrat în dizgrație , toata lumea preferând sa etaleze diferite modele de parket , gresie de toate felurile , linoleum ...
nu sunt pt revenirea covoarelor tradiționale sau persane , dar uneori este necesara introducerea unui covor în skemele de design...
bebeschtrumff
Postat pe 6 Mai 2011 12:10
Alegerea covorului este importanta in functie de anotimp si utilitatea incaperii. Astfel vom alege un covor mai subtire vara si unul mai pufos iarna, vom alege un covor care se curata usor in bucatarie, unul in nuante relaxante in dormitor si unul mai interesant in sufragerie pentru a-ti impresiona musafirii.
angyciobanu
Postat pe 6 Mai 2011 12:29
este foarte important pentru ca ne completeaza camera si alegandul ne va defini caracterul personal.
basca
Postat pe 6 Mai 2011 14:42
Covorul are rol functional (izolator termic) si decorativ. In ultimii ani rolul decorativ este atuul principal al unui covor. Incaperea poate fi innobilata prin prezenta unui covor bine ales.
Astfel, daca dorim sa avem o incapere mai mica vom aseza mai multe covoare mici, daca dorim ca incaperea sa fie mai mare vom pune un singur covor mare.
Daca mobila este clasica, vom amplasa un covor clasic, daca mobilerul este modern, vom aseza un covor de plus cu marimi diferite ale plusului.
Culoarea covorului este de asemenea importanta - poate inveseli incaperea sau o poate “calma”. In incapere nu trebuie sa existe mai mult de trei culori, incluzand culoarea covorului.
kudika399154
Postat pe 6 Mai 2011 14:43
cororul este una dintre piesele de rezistenta dintr-o casa, imaginati-va ca intrati intr-o incapere foarte frumos aranjata, purtati tocuri si pe jos nu este covor, nu e asa ca va simtit ca intr-un birou plictisitor unde va achitati ratele ?!?!?
ACASA TREBUIE SA NE CREEM CEL MAI CALD MEDIU!Totul trebue sa fie armonios!
sandita
Postat pe 6 Mai 2011 16:07
Covorul este, in opinia mea, una dintre etichetele camerei!
mira87
Postat pe 6 Mai 2011 16:15
extrem de importanta! in functie de culoarea, textura si forma covorului, camera capata o anumita personalitate si emana anumite sentimente celor care patrund in ea.
hazeleyesk
Postat pe 7 Mai 2011 01:41
Când alegem un covor pentru casã trebuie sã ne gândim cã acesta trebuie sã îndeplineascã doua roluri: unul practic - funcþional, iar celãlalt decorativ. covorul joaca un rol important; astfel, am renuntat la mocheta care acopera suprafata intregii incaperi in favoarea celor de dimensiuni reduse, existand o gama larga de modele.
Prin calitatile sale, covorul prezinta avantajele de a putea reda spatiului un accent individual si de a ascunde defectele existente Textura covorului este importanta, fiecare tip de textura fiind recomandat unui anumit tip de interior. Un criteriu important in alegerea covorului este dimensiunea camerei careia ii este destinat: o camera mica va fi decorata cu un covor de dimensiuni mari, cu aspectul uniform si in culori cat mai pale, pentru ca aceasta sa para mai mare, iar pardoseala sa nu fie segmentata. Spatiile mari ofera o arie generoasa de optiuni, atat in ceea ce priveste dimensiunea si textura covorului, cat si a paletei cromatice.
iuliaiulia
Postat pe 7 Mai 2011 13:16
Covorul ca si alte accesorii este un lucru esential intr`o incapere....conteaza foarte mult marimea modelul si culoarea ...dar in special si calitatea...un covor frumos scoate in evidenta in primul rand curatenia si frumusetea camerei respective...Covorul este un lucru esential pentru casa si trebuie ingrijit ca atare.
AlexandraB
Postat pe 7 Mai 2011 17:33
Din partea producãtorilor ºi a designerilor se manifesta, in permanenta, o tendinta inovatoare în domeniul amenajarii interioare, si, implicit, în sectorul „acoperirilor". Este un motiv, pentru care, achiziþionarea unui covor potrivit (funcþional ºi estetic) se poate dovedi o operaþiune dificilã.
Ce trebuie sã avem in vedere pentru o alegere optima?
În primul rând, „caracteristicile" încãperii, în care va fi amplasat covorul, culoarea tapetului/tamplariei ºi a mobilei, stilul interiorului, pe de o parte, ºi, pe de altã parte, culoarea, textura covorului, ca atare ºi nu în ultimul rând, modalitatea de intreþinere a sa .
Un alt important aspect de luat în considerare este reprezentat de locul, unde va fi amplasat covorul, ºi de activitatea, susceptibilã de a se desfãºura în acea încãpere.
Aspectul si textura unui covor reprezinta o componenta importanta a personalitatii caminului propriu. Astfel, trebuie sa se tina cont de modul in care covorul se incadreaza in contextul cromatic al acestuia. Esential este sa existe un echilibru in dozarea culorilor, fara a se incarca atmosfera.
De asemenea, conteaza foarte mult si gradul de circulatie al zonei de amplasare a covorului. Spre exemplu, cu cat este mai aproape de intrarea in casa, cu atat tesatura trebuie sa fie mai densa.
Covoarele difera in functie de material si de tesatura. Cele mai folosite materiale sunt lana si fibra sintetica, sau o combinatie a celor doua. Covoarele din lana au, desigur, un pret mai ridicat.
Un covor creaza senzatie de confort intr-o incapere, completeaza un stil de amenajare, denota o atmosfera romantica, eleganta, rustica sau de lux, izoleaza foarte bine si reduce zgomotele, in special in incaperile cu pardoseli dure, sau compartimenteaza un „open space”, pe scurt…este greu sa ne lipsim de el.
Exista covoare manuale, personalizate, la comanda, covoare unicat, realizate in conformitate cu specificatiile clientului, covoare din lana, concepute pe gustul clientului in orice forma sau elemente de design…sau...sau c’est à nous de décider!
bdoinana
Postat pe 9 Mai 2011 17:19
Un covor nu il poti alege decit daca stii sigur ca il si poti ingriji. Covorul dupa mine ar trebui sa dea un plus de culoare camerei sau putin sarm.
Mocanu_ely
Postat pe 10 Mai 2011 12:09
Cand alegem un covor pentru casa trebuie sa ne gandim ca acesta trebuie sa indeplineasca doua roluri: unul practic - functional, iar celalalt decorativ. Un alt important aspect de luat în considerare este reprezentat de locul, unde va fi amplasat covorul, ºi de activitatea, susceptibilã de a se desfãºura în acea încãpere.Textura covorului este importanta, fiecare tip de textura fiind recomandat unui anumit tip de interior. .Covorul este un lucru esential pentru casa
iepurash27
Postat pe 11 Mai 2011 10:22
Când alegem un covor pentru amenajarea locuintei trebuie sã ne gândim cã acesta trebuie sã îndeplineascã doua roluri: unul practic - funcþional, iar celãlalt decorativ.
Covorul este unul din principalele elemente care confera stil unei camere. Numai daca ne gandim ca prima data cand intram intr-o incapere suntem atenti pe ce pasim si apoi ridicam privirea catre pereti si tavan. Astfel intelegem de ce atentia acordata covorului este importanta.
Dar mai mult decat atat, modelul, culoarea, textura si marimea covorului conduc la o perceptie de ansamblu a esteticii unei incaperi.
Elementele decorative si culorile preluate din modelul covorului in celelalte textile ale camerei pot conferi acesteia un stil unitar.
Ideal ar fi ca in functie de covor sa fie alese perdelele, corpurile de iluminat (model, culoare, textura) si decoratiunile textile (perne, cuverturi ... )

grace009421
Postat pe 11 Mai 2011 10:51
Dragele si dragii nostri,

Concursul se prelungeste cu inca o zi, asa ca va puteti inscrie si astazi!
Castigatorii vor fi anuntati maine - 12 mai 2011.

Nu uitati, premiul consta in invitatia la evenimentul Tips & Tricks de Design Interior ce va avea loc in Bucuresti plus produse si alte surprize din partea Biocarpet, asa ca asigurati-va ca, daca veti fi desemnati castigatoare/ castigatori, veti putea sa participati la eveniment!

Mult succes in continuare!
concursKudika
Postat pe 11 Mai 2011 10:57
este piesa de baza, el da rafimanent si eleganta
cocosel
Postat pe 11 Mai 2011 13:00
Covorul trebuie sa se asorteze cu incaperea, cu perdeaua dar si mobila.Covorul provine din spatiul asiatic, unde servea ca si tapet sau obiect pentru decorarea peretilor. Abia mai tarziu, dupa ce au fost aduse in Europa, covoarele au fost asezate pe jos devenind un simbol.
kiki78
Postat pe 12 Mai 2011 10:54
Castigatorii au fost extrasi. Acestia sunt:

kiki78
bdoinana
hazeleyesk
bebeschtrumff
MIHAELA34
atiana
tdj31
ancamoisa
2read
angyciobanu
ani79
georgicka
da_nu
politista
tisha934
xerox22
tranddafiras
cristina_andra
alina22buc
grace009421

Va vom contacta pe email pentru confirmare si toate detaliile necesare.

Va multumim tuturor pentru participare, felicitari castigatorilor!
concursKudika
Postat pe 12 Mai 2011 13:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Magielle.ro 2637 De la: Luluk_g 9 Martie 2010 10:21
Castiga doua invitatii duble la concertul Antarctica in Club Control! 4 De la: grace009421 20 Decembrie 2011 14:20
Castiga una dintre cele 21 de bratari Diva Universal! - saptamana 2 243 De la: kudika169140 18 Octombrie 2013 16:53
Castiga o surpriza dulce de la Heidi: o tableta de ciocolata personalizata! 26 De la: concursKudika 13 Martie 2014 21:46
Beleza.ro te premiaza cu cele mai luxoase produse de ingrijire corporala! 503 De la: concursKudika 11 Iunie 2013 21:18