Setari Cookie-uri

algele alimentul viitorului

De peste 3 miliarde de ani, microalgele sunt printre primele plante de pe pãmânt, au supravieþuit chiar ºi în cele mai vitrege condiþii meteo. Ei au fãcut faþã oscilaþiilor de temperaturã între erele glaciare ºi interglaciare datoritã substanþei naturale “astaxanthin”, care formeazã cel mai puternic scut de protecþie din lume.
Între timp astaxanthinul este cunoscut ca fiind cel mai eficient antioxidant de pe pãmânt. Pânã astãzi algele produc ºi depoziteazã o cantitate însemnatã de astaxanthin, acesta fiind rezultatul unei reacþii naturale ale algelor împotriva efectelor dãunãtoare din mediul înconjurãtor.
Datoritã factorului de protecþie oferit de astaxanthin, algele pot supravieþui într-un somn adânc fãrã hranã sau apã mai mult de 40 de ani. Astfel pot mai bine face faþã cãldurilor sau gerurilor extreme. Numai dupã ce clima se stabilizeazã ºi condiþiile de mediu sunt potrivite, deci stau la dispoziþie hranã ºi apã suficientã, algele devin din nou active ºi îºi recapãtã culoarea verde specificã.
UN ANTIOXIDANT UNIC ÎN NATURÃ.
UN SISTEM ULTIMATIV PENTRU FIECARE ZI.
Radicalii liberi reprezintã cel mai mare pericol pentru organismul nostru, deoarece ei atacã în organism celulele. Radicalii liberi atacã în primul rand peretele sensibil al celulelor. Dacã atacul radicalilor nu este opritã, aceºtia pot cauza boli periculoase ca cancer, reumatism, boala Alzheimer, artritã, artrozã sau cataractã.
Pentru neutralizarea radicalilor liberi ºi pentru a evita dãunarea celulelor, natura a creat antioxidanþii. În prezent vitamina A, C ºi beta-carotenul sunt cele mai cunoscute antioxidanþi. Un loc important ocupã aici astaxanthinul, care aparþine grupei carotinoidelor. Acesta se obþine din microalga haematococcus pluvialis. În anumite condiþii, ca de exemplu în timpul neutralizãrii radicalilor liberi, unele dintre cele mai bune antioxidanþi, ca de exemplu vitamina C, se pot transforma în atacatori agresivi de celule, adicã “pro-oxidativi”. Datoritã structurii moleculare deosebite ale astaxanthinului, aceastã transformare este exclusã.
ASTAXANTHINUL NATURAL ESTE
-De 20 de ori mai puternic decât astaxanthinul sintetic
-De 50 de ori mai putrnic decât beta-carotinul
-De 60 de ori mai puternic decât vitamina C
-De 550 de ori mai puternic decât vitamina E
Astfel astaxanthinul natural protejeazã foarte efectiv celulele. Acesta nu devine “pro-oxidativ” ºi se poate consuma fãrã îndoialã.
Accesati urmatorul link si veti afla mai multe http://greenlife-imune.webs.com/
mony79
Postat pe 8 Mai 2011 22:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu aven nasi 17 De la: kudika_8468 30 Mai 2012 08:39
De ce sunt speriati toti de cel de-al 7-lea an? 2 De la: emiliss 8 Februarie 2015 14:39
vesti mai noi despre tigara electronica 17 De la: marian_valeanu22 16 Decembrie 2010 13:18
http://pravaliadeacasa.ro/produse/ivapur-gel-spumant-purifiant-pentru-piele-mixta-sau-grasa 1 De la: kudika493431 2 Martie 2012 16:12
Il iubesc si el ma iubeste insa dragostea noastra nu este acceptata de parinti...ce sa fac? 11 De la: kudika_17329 21 Octombrie 2012 08:42