Mastita plasmocitara

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
mishulina Avatarul lui mishulina

1 mesaj
Membru din: 8/05/2011
Oras: iasi

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca a mai intalnit cineva termenul (boala) mastita plasmocitara si care este tratamentul adecvat.
In luna ianuarie surorii mele i s-a inflamat un san. Stiind ca nu e de glumit cu asa ceva a mers imediat la doctor (pacat ca nu a fost si unul bun). Tratamentul a fost gentamicita injectabil si......comprese cu spirt . Rezultatul a fost dezastruos.......un san ars de la spirt si inflamatia se transformase intr-un chist. Doctorul respectiv i-a facut si 4 punctii fara sa faca in prealabil macar o ecografie. Asta a durat 2 saptamani cat a fost spitalizata acolo.
Imediat ce am vazut-o am adus-o in Iasi la Prof. Diaconu, spitalul Sf. Spiridon. Nu mai vazuse nici el un san atat de ars (sanii fiind destui de mari). I s-a facut ecografie, in schimb nu i se putea face incizie din cauza arsurii de la san. A mai trecut o saptamana, fara antibiotic, in care lucrurile s-au agravat. A avut niste dureri ingrozitoare de cap iar leucocitele au sarit la 17900 pe 1mmc. S-a facut incizia (2 incizii) si s-a curatat sanul. Durerile de cap au continuat. Dupa inca o saptamana de antibiotic leucocitele erau 18000 pe 1mmc. S-a schimbat antibioticul......surpriza.....leucocitele au luat-o razna....28000 pe 1mmc. Si prof. era foarte surprins de evolutia bolii. La inca o ecografie s-a constatat ca sanul mai colectase in alte locuri.....de data aceasta s-a facut anestezie generala si......5 incizii. Iar s-a aschimbat antibioticul.....leucocitele au scazut doar pana la 20000. Sanul colecta in continuare.....s-au mai facut inca 2 incizii la 3 zile diferenta.
Am uitat sa precizez....in momentul cand au inceput durerile de cap la genunchi a aparut un fel de eczema care s-a extins....apoi s-a facut ca o arsura...apoi a inceput si acolo spectacolul. Genunchii se umflau si isi schimbau culoarea destul de rapid..de la galbui, rosiatici, vinetii...pana la negri.
Diagnosticul dat de medic este : mastita plasmocitara iar pentru genunchi - eritem nodos.
Problema este ca dupa 5 saptamani de spitalizare si inca 4 -5 dupa...sanul colecteaza in continuare. Nu reuseste sa se refaca. Este adevarat ca un san mare se reface mai greu...dar cat poate sa dureze aceasta regenerare?
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Raporteaza abuz de limbaj