Mai multe
|
Fotografiez nunta GRATIS fara nici un cost ascuns sau suplimentar. Numar nelimitat de fotografii (intre 400-1000 pentru cununia civila + religioasa + petrecere). Livrare pe DVD (doar acela il cumparati dumneavoastra). La toate pozele se asigura post procesare (contrast, luminozitate, incadrare). La cele mai reusite (20-40) post procesare completa. Pasionata de fotografie, cu echipament profesional (nikon d700 si obiective de top), experienta in fotografia de portret, doresc sa-mi dezvolt un portofoliu cu fotografie de nunta (un site va fi gata cand consider ca am imaginile necesare). Pentru a beneficia de serviciile mele GRATUITE va rog sa ma contactati si sa imi trimiteti pe e-mail 1-2 poze cu viitorii miri. Ii voi alege pe cei care mi se par expresivi (nu neaparat frumosi dupa standarde actuale). Oferta valabila pana la sfarsitul lui iulie 2011. Email: [email protected] Daca doriti sa vedeti cateva poze facute de mine, intrati pe profilul meu. Am acolo o mica selectie. |
|
kiya Postat pe 31 Mai 2011 00:36 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Decoratiuni | 5 | De la: cj25har 9 Iunie 2010 10:46 |
| hairstylist | 1 | De la: kudika334634 12 Ianuarie 2011 13:44 |
| Bijuteriiile fotoluminiscente | 17 | De la: cj25har 4 Iunie 2010 12:55 |
|
|
||
| Imi recomanda si mie cineva un restaurant bun in Bucuresti? | 18 | De la: gyo85 20 Martie 2013 22:43 |
| FORMATIE PENTRU NUNTA | 1 | De la: nicol_eta2008 26 Iulie 2010 19:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.