Mai multe
Buna fetelor....Eu sunt noua pe aici ....mi.am facut cont pt ca am vazut comm.urile voastre...sh stiu k e foarte important sa primesti sfaturi...Am si eu probleme cu parul de pe corp sh cu kg in plus....iar din cauza asta am ajuns sa ma urasc:( sa nu mai vreau sa am de a face cu nici un baiat sh m.am inchis in mn pt k prietenele mele nu au probleme astea sh ....:(Ma epilez cu ceara singura pe unde pot kaci nu are cn sa ma epileze:(..am par pe sani sh intre...mi.e foarte frica sa.l epilez :( ce sa fac? dak vb cu mama tipa la mn sh imi zice k nu am par!! e puf!! sh ca sunt obsedata..dar nu e deloc asa:( e foarte nasspa....am incercat cu decolorant ...dar tot se vede:-s...Ast sfaturile voastre!! multumesc!!
|
|
kudika405829 Postat pe 1 Iunie 2011 16:18 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| dumnezeu a luat un suflet bun | 2 | De la: mikela_my 25 Februarie 2009 12:46 |
| cura de slabit 309 | 62 | De la: kudika382230 8 Aprilie 2011 18:48 |
| Bioptron - Sanatate si Frumusete | 2 | De la: madworld 26 Ianuarie 2010 07:14 |
|
|
||
| Deodorante Naturale 100% | 4 | De la: deo_stone 10 Octombrie 2010 18:02 |
| solduri inguste,fund mare :))) | 23 | De la: kudika_956391 21 Martie 2014 15:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.