Setari Cookie-uri

cafe form

De la: DarkMAGIC, la data 2011-07-07 12:30:00Uof, uof, ce rele sunteti! :))
Pacat ca nu cauta coleg...
Un colegut, dragut.
E adevarat ca am terminat scoala in promotie cu Avram Iancu, da' eram decis sa-i fac o reducere substantiala.
62 de euroi, daca ma lasa sa dorm 4 nopti pe saptamana cu ea. (cinci, in anii bisecti)

si ai fost coleg de facultate cu mihai viteazu?
yumy
Postat pe 7 Iulie 2011 12:33
Da.
Fara rezultate
Doar reclama de ea
Cazul tipei de pe site-ul lor e o abureala
dupa 10 zile nu am slabit deloc
Bani aruncati
misumisu
Postat pe 29 Iulie 2011 11:40
fara rezultate
bani aruncati
povesti
am luat 10 zile si nimic
misumisu
Postat pe 29 Iulie 2011 11:45
cafe-form ???
povesti
bani aruncati
fara rezultate
misumisu
Postat pe 29 Iulie 2011 11:50
eu am baut cafea o luna si o sapt si nu are nici un rezultat e cea mai proasta alegere, eu o sa trimit cutiile inapoi sa imi trimita bani .nu sfatuiesc pe mineni sa isi ia , nu are nici un efect
elenuca86
Postat pe 10 August 2011 10:13
Na belea....acum slabim cu cafea
Barbie30_
Postat pe 10 August 2011 10:18
Nu iti lua pentru ca e total ineficienta. Eu mi-am cumparat doua cutii si nu am slabit niciun gram.
kudika418265
Postat pe 11 August 2011 19:53
CE RAU IMI PARE CA NU AM CITIT ACESTE MESAJE INAINTE DE A COMANDA CAFE FORM!!!! NISTE EXCROCI FARA SEAMAN!!!!! SA NU CUMVA SA MAI COMANDATI CA NU ARE NICI UN EFECT DIN CONTRA MI-AU MAI TRIMIS NISTE HARTOAGE SA MAI COMAND NU STIU CE, ORICUM NISTE PORCARII!!!!! SA NU VA PACALITI CA MINE!!!!
nina60
Postat pe 16 Ianuarie 2012 20:04
Dup� a doua naștere am luat de la acest zis Birou europaen pentru siluet� bla, bla, bla ... un sirop concentrat numit Svelt Cola, care �mi garanta ca voi sl�bi oric�t voi m�nca dac� voi bea 1,5 l pe zi de ap� cu siropul acesta cu arom� de cola. Prostii nu am sl�bit nici un gram și nu am m�ncat orice și nici oric�t. Fetelor reclamele acestea sunt tentante, dar r�m�i cu banii dați, iar ei fac buzunarele mari, cam cum e și cu politicienii care ne promit marea cu sarea, dar c�nd ajung la putere nu fac dec�t s�-și umfle buzunarele proprii. Eu sunt de p�rere c� cea mai bun� soluție r�m�ne mișcarea susținut� și un regim alimentar normal (nu foarte strict). E greu �nceputul. Nici eu nu sunt prea harnic� la capitolul sport, dar am s� �ncerc s� m� apuc de treab�. Face foarte mult bine corpului și s�n�t�ții �n general. Voi mai scrie poate ... intr-o zi ...
kudika_633
Postat pe 23 Ianuarie 2012 21:20
Buna !
Eu am reusit sa slabesc cu ceaiul Canadian Tea 8kg intr-o luna jumatate.Nu am tinut dieta ,doar am renuntat la paine si dulciuri.Am eliminat toate toxinele din organism cu acest ceai si am slabit 8kg,mi-a fost foarte usor sa beau ceaiul zilnic pentru ca are un gust foarte bun si nici nu ma mai simteam balonata .
floricika25
Postat pe 24 Ianuarie 2012 19:14
poate ai slabit la buzunare
FAT__FRUMOS_
Postat pe 24 Ianuarie 2012 19:21
Da,eu am incercat timp de 7 zile, tinand totodata si regimul disociat, plus mers pe jos. Rezultatele s-au vazut in a II-a saptamana, cand m-am subtiat in talie, la fund si la picioare. Pe cantar nu s-a vazut foarte mult-cam 3 kg intr-o saptamana, dar hainele care inainte nu intrau pe mine, acum imi vin perfect! Eu sunt foarte multumita de rezultate! Voi continua ce am inceput pana ajung la greutatea dinainte de nastere!
simonaenache18
Postat pe 9 Februarie 2012 08:48
Mama a folosit Cafeform PLus cura de 1 saptamna si nu a slabit niciun gram.
Andreea_Elena_3
Postat pe 9 Aprilie 2012 20:02
Pentru produse naturiste: suplimente alimentare, tincturi, creme lotiuni, ceaiuri, condimente, puteti accesa

pronapic.weebly.com

Astept macar un feedback de la voi prin formularul de pe pagina de contact.

Multumesc frumos >:D
nca
Postat pe 10 Aprilie 2012 01:43
mi-am comandat si eu o astfel de cafea pentru o cura de 2 sampamani. sincer nu mai am incredere in nimic, dar zilele trecute m-am intalnit cu o fosta colega care dupa nastere s-a ingrasat foarte mult. e drepe ca aceasta colega a mea nu a facut niciodata niciun efort sa slabeasca. cand ne-am intalnit am vazut o schimbare la ea radicala slabise cam 15 kg. am intrebat-o ce a facut ca o stiam ca o persoana total dezinteresata de felul in care arata. atunci mi-a spus ca a consumat cafeaua CAFEFORM, dar surpriza; aceasta cafea a zis ca nu si-a facut efectul imediat. dupa 2 saptamani de la consumarea cafelei a inceput sa piarda din kilograme. de aceea am prins si eu curaj sa incerc aceasta cafea.
nusaene
Postat pe 17 Septembrie 2012 10:37
salut!va rog daca imi poate spune cineva cum fac retur la cafe form. imi dau banii inapoi daca stie cineva care a facut? va multumesc mult!
kudika_16776
Postat pe 22 Septembrie 2012 17:16
salut! ai facut cumva retur? ca eu nu mai stiu adresa unde sa fac. ma poti ajuta cumva? mersi frumos!
kudika_16776
Postat pe 22 Septembrie 2012 17:19
salut. vreau si eu sa le trimit inapoi si nu stiu cum? cum procedez si care e adresa? mersi
kudika_16776
Postat pe 23 Septembrie 2012 16:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
RASPUNS URGENT ! 16 De la: DianaElena21 3 Aprilie 2014 22:46
zapter 2 De la: scorpyoW 22 Ianuarie 2011 18:17
Pff ..probleme cu parul!!! 3 De la: kudika_14576 8 Ianuarie 2013 12:36
Iubire de bani? 3 De la: kudika_1005869 17 Martie 2016 12:48
indemnizatia de handicap 4 De la: kudika411593 5 Octombrie 2014 17:31