Mai multe
De la: DarkMAGIC, la data 2011-07-07 12:30:00Uof, uof, ce rele sunteti! :)) si ai fost coleg de facultate cu mihai viteazu?
|
||
|
yumy Postat pe 7 Iulie 2011 12:33 |
||
|---|---|---|
|
Da. Fara rezultate Doar reclama de ea Cazul tipei de pe site-ul lor e o abureala dupa 10 zile nu am slabit deloc Bani aruncati |
||
|
misumisu Postat pe 29 Iulie 2011 11:40 |
||
|
fara rezultate bani aruncati povesti am luat 10 zile si nimic |
||
|
|
||
|
misumisu Postat pe 29 Iulie 2011 11:45 |
||
|
cafe-form ??? povesti bani aruncati fara rezultate |
||
|
misumisu Postat pe 29 Iulie 2011 11:50 |
||
| eu am baut cafea o luna si o sapt si nu are nici un rezultat e cea mai proasta alegere, eu o sa trimit cutiile inapoi sa imi trimita bani .nu sfatuiesc pe mineni sa isi ia , nu are nici un efect | ||
|
elenuca86 Postat pe 10 August 2011 10:13 |
||
Na belea....acum slabim cu cafea |
||
|
Barbie30_ Postat pe 10 August 2011 10:18 |
||
| Nu iti lua pentru ca e total ineficienta. Eu mi-am cumparat doua cutii si nu am slabit niciun gram. | ||
|
kudika418265 Postat pe 11 August 2011 19:53 |
||
| CE RAU IMI PARE CA NU AM CITIT ACESTE MESAJE INAINTE DE A COMANDA CAFE FORM!!!! NISTE EXCROCI FARA SEAMAN!!!!! SA NU CUMVA SA MAI COMANDATI CA NU ARE NICI UN EFECT DIN CONTRA MI-AU MAI TRIMIS NISTE HARTOAGE SA MAI COMAND NU STIU CE, ORICUM NISTE PORCARII!!!!! SA NU VA PACALITI CA MINE!!!! | ||
|
nina60 Postat pe 16 Ianuarie 2012 20:04 |
||
Dup� a doua naștere am luat de la acest zis Birou europaen pentru siluet� bla, bla, bla ... un sirop concentrat numit Svelt Cola, care �mi garanta ca voi sl�bi oric�t voi m�nca dac� voi bea 1,5 l pe zi de ap� cu siropul acesta cu arom� de cola. Prostii nu am sl�bit nici un gram și nu am m�ncat orice și nici oric�t. Fetelor reclamele acestea sunt tentante, dar r�m�i cu banii dați, iar ei fac buzunarele mari, cam cum e și cu politicienii care ne promit marea cu sarea, dar c�nd ajung la putere nu fac dec�t s�-și umfle buzunarele proprii. Eu sunt de p�rere c� cea mai bun� soluție r�m�ne mișcarea susținut� și un regim alimentar normal (nu foarte strict). E greu �nceputul. Nici eu nu sunt prea harnic� la capitolul sport, dar am s� �ncerc s� m� apuc de treab�. Face foarte mult bine corpului și s�n�t�ții �n general. Voi mai scrie poate ... intr-o zi ...
|
||
|
kudika_633 Postat pe 23 Ianuarie 2012 21:20 |
||
|
Buna ! Eu am reusit sa slabesc cu ceaiul Canadian Tea 8kg intr-o luna jumatate.Nu am tinut dieta ,doar am renuntat la paine si dulciuri.Am eliminat toate toxinele din organism cu acest ceai si am slabit 8kg,mi-a fost foarte usor sa beau ceaiul zilnic pentru ca are un gust foarte bun si nici nu ma mai simteam balonata . |
||
|
floricika25 Postat pe 24 Ianuarie 2012 19:14 |
||
poate ai slabit la buzunare
|
||
|
FAT__FRUMOS_ Postat pe 24 Ianuarie 2012 19:21 |
||
| Da,eu am incercat timp de 7 zile, tinand totodata si regimul disociat, plus mers pe jos. Rezultatele s-au vazut in a II-a saptamana, cand m-am subtiat in talie, la fund si la picioare. Pe cantar nu s-a vazut foarte mult-cam 3 kg intr-o saptamana, dar hainele care inainte nu intrau pe mine, acum imi vin perfect! Eu sunt foarte multumita de rezultate! Voi continua ce am inceput pana ajung la greutatea dinainte de nastere! | ||
|
simonaenache18 Postat pe 9 Februarie 2012 08:48 |
||
Mama a folosit Cafeform PLus cura de 1 saptamna si nu a slabit niciun gram. |
||
|
Andreea_Elena_3 Postat pe 9 Aprilie 2012 20:02 |
||
|
Pentru produse naturiste: suplimente alimentare, tincturi, creme lotiuni, ceaiuri, condimente, puteti accesa pronapic.weebly.com Astept macar un feedback de la voi prin formularul de pe pagina de contact. Multumesc frumos >:D |
||
|
nca Postat pe 10 Aprilie 2012 01:43 |
||
| mi-am comandat si eu o astfel de cafea pentru o cura de 2 sampamani. sincer nu mai am incredere in nimic, dar zilele trecute m-am intalnit cu o fosta colega care dupa nastere s-a ingrasat foarte mult. e drepe ca aceasta colega a mea nu a facut niciodata niciun efort sa slabeasca. cand ne-am intalnit am vazut o schimbare la ea radicala slabise cam 15 kg. am intrebat-o ce a facut ca o stiam ca o persoana total dezinteresata de felul in care arata. atunci mi-a spus ca a consumat cafeaua CAFEFORM, dar surpriza; aceasta cafea a zis ca nu si-a facut efectul imediat. dupa 2 saptamani de la consumarea cafelei a inceput sa piarda din kilograme. de aceea am prins si eu curaj sa incerc aceasta cafea. | ||
|
nusaene Postat pe 17 Septembrie 2012 10:37 |
||
| salut!va rog daca imi poate spune cineva cum fac retur la cafe form. imi dau banii inapoi daca stie cineva care a facut? va multumesc mult! | ||
|
kudika_16776 Postat pe 22 Septembrie 2012 17:16 |
||
|
salut! ai facut cumva retur? ca eu nu mai stiu adresa unde sa fac. ma poti ajuta cumva? mersi frumos! |
||
|
kudika_16776 Postat pe 22 Septembrie 2012 17:19 |
||
| salut. vreau si eu sa le trimit inapoi si nu stiu cum? cum procedez si care e adresa? mersi | ||
|
kudika_16776 Postat pe 23 Septembrie 2012 16:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| RASPUNS URGENT ! | 16 | De la: DianaElena21 3 Aprilie 2014 22:46 |
| zapter | 2 | De la: scorpyoW 22 Ianuarie 2011 18:17 |
| Pff ..probleme cu parul!!! | 3 | De la: kudika_14576 8 Ianuarie 2013 12:36 |
|
|
||
| Iubire de bani? | 3 | De la: kudika_1005869 17 Martie 2016 12:48 |
| indemnizatia de handicap | 4 | De la: kudika411593 5 Octombrie 2014 17:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.