Setari Cookie-uri

Eu tauroaica, el sagetator..vreo sansa sa avem o familie?

Am citit multe lucruri despre compatibilitatea dintre taur si sagetator, dar mai mult decat prieteni f buni, nu e nimic. Eu sunt cu el de 2 ani jumate aproape, ne iubim, ne respectam, dar ne si certam foarte des. Ce spuneti, avem vreo sansa sa ramanem impreuna pt totdeauna? El vrea, eu vreau...dar eu nu ma vad cu el in viitor si am impresia ca certurile acestea frecvente (din cauza geloziei lui) ne vor desparti. Astept pareri!
CoKNeZaGirL
Postat pe 23 Iunie 2011 13:20
De la: CoKNeZaGirL, la data 2011-06-23 13:20:00 Ce spuneti, avem vreo sansa sa ramanem impreuna pt totdeauna?

Pentru totdeauna? da...
_vio_
Postat pe 23 Iunie 2011 13:37
Ceva ce nu exista, iti manevreaza subconstientul, plecand de la ceva definit din'ainte.
Niste isteti au stabilit o suma de caractere si tipuri de personalitate, si le-au asociat miscarilor unor...constelatii :)), care nu au existat dintotdeauna in forma pe care o au astazi, si cu certitudine, nu vor ramane ca forma, Cancer, Libra, etc, in viitor.
Mai simplu pentru tine: Poti ramane cu tipul, daca umblii la capitolul "certuri", si pui horo(rr)scopul pe foc. :))
Darkmagic
Postat pe 23 Iunie 2011 13:39
De la: CoKNeZaGirL, la data 2011-06-23 13:20:00Am citit multe lucruri despre compatibilitatea dintre taur si sagetator, dar mai mult decat prieteni f buni, nu e nimic. Eu sunt cu el de 2 ani jumate aproape, ne iubim, ne respectam, dar ne si certam foarte des. Ce spuneti, avem vreo sansa sa ramanem impreuna pt totdeauna? El vrea, eu vreau...dar eu nu ma vad cu el in viitor si am impresia ca certurile acestea frecvente (din cauza geloziei lui) ne vor desparti. Astept pareri!
da .....se spune ca ar trebui sa evitati casaroria,pentru-ca tu esti prea pasionala,deci si geloasa......iar el profund legat de independenta,dar foarte generos ca sot si tata....................acu ,daca exista iubire si nu veti incerca sa va ingraditi ,s-ar putea sa functioneze.comunicarea este cheia.
lilu_67
Postat pe 23 Iunie 2011 14:11
De la: lilu_67, la data 2011-06-23 14:11:45
De la: CoKNeZaGirL, la data 2011-06-23 13:20:00Am citit multe lucruri despre compatibilitatea dintre taur si sagetator, dar mai mult decat prieteni f buni, nu e nimic. Eu sunt cu el de 2 ani jumate aproape, ne iubim, ne respectam, dar ne si certam foarte des. Ce spuneti, avem vreo sansa sa ramanem impreuna pt totdeauna? El vrea, eu vreau...dar eu nu ma vad cu el in viitor si am impresia ca certurile acestea frecvente (din cauza geloziei lui) ne vor desparti. Astept pareri!
da .....se spune ca ar trebui sa evitati casaroria,pentru-ca tu esti prea pasionala,deci si geloasa......iar el profund legat de independenta,dar foarte generos ca sot si tata....................acu ,daca exista iubire si nu veti incerca sa va ingraditi ,s-ar putea sa functioneze.comunicarea este cheia.

Problema e ca el e cel gelos, poate chiar paranoic. Isi imagineaza mereu ca-l insel, ceea ce nu e adevarat. Si eu sunt geloasa, dar pe fapte reale, si nu reactionez asa urat ca el. Toata lumea imi spune "Gelozia e boala grea, n-ai cum sa-l schimbi. Accepta-l asa cum e"..cum sa-l accept asa cum e daca face urat?:)
CoKNeZaGirL
Postat pe 26 Iunie 2011 23:42
De la: _vio_, la data 2011-06-23 13:37:57
De la: CoKNeZaGirL, la data 2011-06-23 13:20:00 Ce spuneti, avem vreo sansa sa ramanem impreuna pt totdeauna?

Pentru totdeauna? da...

bine..nu pt totdeauna, pana la batranete sau pana cand moare unul din noi...:P
CoKNeZaGirL
Postat pe 26 Iunie 2011 23:44
ceea ce iti pot spune este faptul ca e greu de trait alaturi de un barbat sagetator .
cat despre gelozie .....e doar apanajul manipularii ( nu sunt gelosi ).
viitor ....este incert ....mai ales langa un astfel de barbat ( se plictisesc repede )
ninushk
Postat pe 2 Iulie 2011 12:50
mai bine afli exact ora la care v-ati nascut fiecare si mergi sa vi se faca o astrograma. atunci o sa afli daca relatia voastra are sanse de viitor sau nu pentru ca este foarte important si ascendentul fiecaruia, fiecare caz e aparte. oricum cu gelozia lui excesiva poti lucra in alte moduri si de obicei inseamna dezvoltare personala....nu tine de zodie. cunosc sagetatori mai mult decat rezonabili cu iubitele lor in ceea ce priveste "gelozia". si daca astrologia iti poate da un reper este prea putin din deciziile pe care trebuie sa le iei, pur si simplu personalitatea fiecaruia dintre voi 2 conteaza foarte mult si poate inclina balanta invers decat spune astrologul sau astrograma
lalyeleny
Postat pe 10 August 2011 10:14
eu si fostul meu am fost impreuna 4 ani..eu sagetator el taur..si n certam f des..dar totusi era pasiune si probabil si iubire..depinde d caracterul fiekruia,d comportament..dar sunt f diferiti taurii de sagetatori :)
kudika324283
Postat pe 15 August 2011 08:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu gemeni, el scorpion 12 De la: vitamina_c 15 Martie 2011 12:43
compatibilitate 3 De la: kudika414141 27 Iulie 2011 18:10
balanta vs tarur=???? 19 De la: irinadaniela80 31 Ianuarie 2011 00:21
eu varsator...ea scorpion.. 15 De la: DiavolytaTa 6 Aprilie 2009 00:51
eu rac ,el capricorn,ce parere avetzi? 13 De la: 8 Decembrie 2012 07:30