Setari Cookie-uri

un sfat, va rog....ce sa aleg??

De la: kudika323092, la data 2011-06-26 09:04:02Draga mea esti pusa intr-o situatie delicata pe moment ...Dar studentul din ce tara este??? este musulman?daca este din orientul apropiat, stii ca el nu-si doreste decat o relatie, atata timp cat se afla in Romania si apoi pleca in tara lui,fara sa se uite in urma,chiar daca prin absurd apare si un copil.Acum vremea s-a stricat,deci nu este de mare,insa tu sa fii sincera si sa-i spui ca ai o relatie cu alta persoana si ca nu poti risca sa-l pierzi ...Vezi ce zice si apoi fii directa si intreaba-l daca s-ar casatori cu tine...Dupa raspunsul lui iti vei da seama de intentiile pe care le are.Spune-i ca urasti minciuna si ipocrizia. Succes!!! Gina David.

Off, Ginuta, draga! Apoi, dupa ce a cheltuit omul de doua ori cu cinele romantice, crezi ca i-o fi greu sa scoata pe gura vorba ce vrea ea s-o auda? Adica, da, ma insor cu tine. Si, nu m-ar mira deloc, desi i-a spus ca vrea sa ramana in RO dupa terminarea facultatii, sa apara asa, dintr-o data o problema in tarisoara lui si s-o taie inainte de ziua nuntii.

Apropo de ramasul in RO. In afara de arabi si indieni, cativa chinezi, mai sunt si alte natii care fac studii la noi? Si care sa considere ca RO e mai buna decat tara lor? M-as mira.
rashela
Postat pe 26 Iunie 2011 09:16
De la: kudika397842, la data 2011-06-24 09:41:10cel de acasa imi ofera siguranta...ia acesta...povesti de dragoste...ce ar trebui sa fac?...ce sa aleg?...

Am citit bine? Strainul iti ofera "povesti de dragoste"?
WTF?
rashela
Postat pe 26 Iunie 2011 09:21
De la: rashela, la data 2011-06-26 09:16:50[
Apropo de ramasul in RO. In afara de arabi si indieni, cativa chinezi, mai sunt si alte natii care fac studii la noi? Si care sa considere ca RO e mai buna decat tara lor? M-as mira.

albanezi, somalezi, bolivinezi, guinezi, tadjichistanezi.
uliu
Postat pe 26 Iunie 2011 09:22
De la: uliu, la data 2011-06-26 09:22:59
De la: rashela, la data 2011-06-26 09:16:50[

albanezi, somalezi, bolivinezi, guinezi, tadjichistanezi.

Ei, asa da! Ai de unde alege. :)
rashela
Postat pe 26 Iunie 2011 09:32
celor care mi-au venit in sprijin, le multumesc..cei care m.au criticat...am cerut un sfat .,nu o critica...asta o gasesc la parintii mei daca am nevoie..
si da... ce.a mai buna decizie e a mea...si consider ca e momentul sa.mi vad de viata mea singura...
nu am curajul sa.i spun celui de acasa adevarul...pentru ca asta sunt...dar ii voi explica ca asa e mai bine si pentru el si pentru mine..obisnuinta,monotonia...ne.a adus in situatia asta...
iar cu celalalt...a fost frumos....dar nu stiu cat poate dura...si apoi cred ca tot eu voi avea de suferit..asa ca...e mai bine sa termin acum decat mai tarziu...
poate ca am gresit si eu...dar nu toti gresim?daca nu gresiti voi personal..poate aveti prieteni care au patit.o..si sigur au nevoie de un sfat...de sprijin...nu de critici si jigniri...
va multumesc mult oricum...
aalina2
Postat pe 26 Iunie 2011 11:44
poate o sa ramani fara niciunu.
roz5blue6lila7
Postat pe 26 Iunie 2011 12:04
Alege dragostea! O ciata ai, traieste-o frumos si o sa ai ce povesti nepotzilor :)
miruna_rizescu
Postat pe 18 Iulie 2011 17:06
De la: miruna_rizescu, la data 2011-07-18 17:06:34Alege dragostea! O ciata ai, traieste-o frumos si o sa ai ce povesti nepotzilor :)

Darkmagic
Postat pe 18 Iulie 2011 17:17
Nu e chiar asa Costi.. Poate pentru tipul cel nou este doar o distractie ,atata timp kt nu il deranjeaza k are pe cineva de 4 ani de zile. Cu siguranta o schimbare e bine venita dar nu uita tot ce ai cladit impreuna cu acesta. Fa ce simti, si sa nu-ti para rau !
Ank_06
Postat pe 23 Iulie 2011 11:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Card de sanatate / Asigurare de sanatate 3 De la: bombonica_dulce 7 Noiembrie 2010 16:33
acesta inseamna un proiect complet??? 2 De la: kudika_29719 6 Martie 2013 12:50
buna 10 De la: kudika513632 31 Martie 2012 23:34
buna fetelor...simt nevoia sa primesc ceva raspunsuri,logice 13 De la: blaa 1 Noiembrie 2010 18:07
Inertie 9 De la: kudika_998802 10 Ianuarie 2016 08:48