Mai multe
|
Mi-a venit menstruatia dupa ce a intarziat 2 zile dar curge foarte putin( au fost cateva picaturi) si maroniu. Intrebarea e daca sa incep anticonceptionalele de azi?? Nu am mai patit asta si sunt nedumerita. |
|
DeeaR Postat pe 1 Iulie 2011 20:25 |
|---|
| Nu ai precizat daca pana la momentul postarii ai mai luat sau nu anticonceptionale. In cazul in care doar incepeai o alta folie: pastilele se iau in continuare dupa pauza de 7 zile, indiferent daca ti-a venit sau nu menstra sau daca a venit inainte sau dupa ce erai tu obisnuita. Daca nu ai mai luat inainte niciodata sau ai facut o pauza dupa o perioada de 6-12 luni de luat pilule: prima pastila se ia de regula din prima zi a ciclului menstrual, adica prima zi de sangerare, indiferent cand a fost aceasta, inainte sau dupa data obisnuita, asta daca nu cumva medicul care ti le-a prescris ti-a recomandat altfel sau pe prospect scrie in alt mod. |
|
lacurentnews Postat pe 26 Iulie 2011 20:16 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| �ns�rcinat� sau nu??? | 3 | De la: adryanaaa 3 August 2016 15:59 |
| Rana pe col nu se cauterizeaza | 7 | De la: maria1931 3 August 2010 15:56 |
| chist ovarian | 14 | De la: rebeca69 26 Ianuarie 2010 16:16 |
|
|
||
| Vanzare vaccin RHOPHYLAC (anti RH) | 1 | De la: victoriousgoofy 16 Noiembrie 2011 10:24 |
| Eu am un baietel de 7 ani,am auzit ca exista un vaccin contra meningitei?,ati facu careva copilului vostru?Eu am avut meningita si nu vreau sa patesca si baiatul meu la fel,eu am avut noroc in comparatie cu ce mi se putea intampla... | 4 | De la: office_salinasusesi_ro 25 Iunie 2010 08:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.