Setari Cookie-uri

IMPORTATOR UNIC pt.Romania oferim COLABORARE ZONALA EXCLUSIVA

Suntem IMPORTATOR si DISTRIBUITOR UNIC pt.Romania si Moldova al brand-ului "FITNESS-COFFEE" , singura CAFEA 100% NATURALA din lume in amestec cu plante(medicinale) si condimente naturale.
Noi NU DORIM SA ANGAJAM pe cineva .

Practic " oferim " posibilitatea ca o persoana dornica de munca , cu incredere in fortele proprii sa poata incepe o mica afacere , fara a investi initial nici o suma de bani .
Colaborarea se va desfasura pe baza de contract , stocul de marfa va fi garantat , iar plata se va face la sfarsitul saptamanii urmatoare pentru produsele vandute in saptamana anterioara .

Dorim un parteneriat cu o PERSOANA FIZICA AUTORIZATA (PFA) sau INTREPRINDERE INDIVIDUALA (II) interesata sa vanda in Romania (isi alege o zona de responsabilitate) in numele nostru si pentru noi acest PRODUS UNIC IN LUME .
Colaborarea sub aceasta forma(PFA sau II) este mai benefica din punct de vedere economic , iar daca in prezent nu sunteti PFA(II) aceasta se poate realiza foarte repede si cu costuri foarte reduse .
Colaborarea se va desfasura pe termen lung (noi asa dorim),obligatia PF fiind aceea de a crea si dezvolta in zona sa de responsabilitate o retea puternica de clienti , administrand in acelasi timp reteaua de clienti existenta .
Functie de realizarea target-ului stabilit de comun acord , avem toata deschiderea de a-i acorda exclusivitate in zona(zonele) sa(sale) de responsabilitate .

Aceasta colaborare implica :
- din partea noastra : * VANZAREA catre PFA (II) la pret cu discount de maxim 20% ;
* asistenta de specialitate + materiale promotionale;

- din partea distribuitorului : * preluarea clientilor actuali , formarea unei retele si vanzarea catre clienti a produselor la pretul nostru actual ;
* realizarea unui target de vanzari de minim 400 kg (1600 pachete)/luna;
Suntem prezenti in multe magazine naturiste din aproape toate zonele tarii,fiind in acelasi timp prezenti in toate farmaciile CATENA din Romania.

Vizitati www.fitnesscoffee.ro si veti gasi acolo informatii complete despre plantele(medicinale) si condimentele naturale continute de "FITNESS-COFFEE" si beneficiile pentru sanatate aduse de acestea.
In sectiunea "parteneri" veti descoperii care sunt partenerii nostri actuali care comercializeaza aceasta CAFEA 100% NATURALA - UNICA IN LUME !

Asteptam raspunsul d-tra. indiferent de decizia pe care o veti lua . Daca aveti intrebari suplimentare nu ezitati sa ma contactati pe e-mail sau telefonic (mobil) .
Cu stima,
Asociat & Director Executiv
Leonard RADU
0722 258 261
fittnescoffe
Postat pe 11 Iulie 2011 16:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
casting 2 De la: kudika163991 5 Ianuarie 2013 22:23
subiect 2 De la: kudika200685 12 Iulie 2010 16:48
Caut job 4 De la: lady_me 18 Mai 2010 17:03
Interviu despre comunicarea in sedinta 19 De la: roz5bule6lila7 30 Mai 2009 10:00
job part-time 3 De la: yumy 18 Iulie 2010 08:57