Mai multe
| tocmai m-am �ntors de la mare și sunt �ndr�gostit� dup� un tip pe care l-am cunoscut acolo, dar nu știu cum sa mai dau de el pentru ca am plecat cu c�teva zile mai devreme și nu am apucat sa-l anunț. singura șans� s�-l mai v�d e s� m� duc din nou la mare vara asta dar p�rinții mei nu m� mai las�. ce ar trebui s� fac? | ||
|
Kumako Postat pe 24 Iulie 2011 20:42 |
||
|---|---|---|
De la: Kumako, la data 2011-07-24 20:42:21tocmai m-am �ntors de la mare și sunt �ndr�gostit� dup� un tip pe care l-am cunoscut acolo, dar nu știu cum sa mai dau de el pentru ca am plecat cu c�teva zile mai devreme și nu am apucat sa-l anunț. singura șans� s�-l mai v�d e s� m� duc din nou la mare vara asta dar p�rinții mei nu m� mai las�. ce ar trebui s� fac? cat creier ai in cap!? sa o sinucida cineva! |
||
|
pickard Postat pe 24 Iulie 2011 20:43 |
||
De la: Kumako, la data 2011-07-24 20:42:21tocmai m-am �ntors de la mare și sunt �ndr�gostit� dup� un tip pe care l-am cunoscut acolo, dar nu știu cum sa mai dau de el pentru ca am plecat cu c�teva zile mai devreme și nu am apucat sa-l anunț. singura șans� s�-l mai v�d e s� m� duc din nou la mare vara asta dar p�rinții mei nu m� mai las�. ce ar trebui s� fac? ti-ai pus poza din desene animate deci, e clara treaba |
||
|
|
||
|
doi_ochi_caprui Postat pe 24 Iulie 2011 20:43 |
||
De la: doi_ochi_caprui, la data 2011-07-24 20:43:37De la: Kumako, la data 2011-07-24 20:42:21tocmai m-am �ntors de la mare și sunt �ndr�gostit� dup� un tip pe care l-am cunoscut acolo, dar nu știu cum sa mai dau de el pentru ca am plecat cu c�teva zile mai devreme și nu am apucat sa-l anunț. singura șans� s�-l mai v�d e s� m� duc din nou la mare vara asta dar p�rinții mei nu m� mai las�. ce ar trebui s� fac? are 11 ani?
|
||
|
pickard Postat pe 24 Iulie 2011 20:48 |
||
De la: Kumako, la data 2011-07-24 20:42:21tocmai m-am �ntors de la mare și sunt �ndr�gostit� dup� un tip pe care l-am cunoscut acolo, dar nu știu cum sa mai dau de el pentru ca am plecat cu c�teva zile mai devreme și nu am apucat sa-l anunț. singura șans� s�-l mai v�d e s� m� duc din nou la mare vara asta dar p�rinții mei nu m� mai las�. ce ar trebui s� fac? e ospatar?de unde stii ca-l vei gasi tot acolo? El stie ca il placi? Sau este o dragoste de-aia neimpartasita? |
||
|
_vio_ Postat pe 24 Iulie 2011 20:51 |
||
De la: Kumako, la data 2011-07-24 20:42:21tocmai m-am �ntors de la mare și sunt �ndr�gostit� dup� un tip pe care l-am cunoscut acolo, dar nu știu cum sa mai dau de el pentru ca am plecat cu c�teva zile mai devreme și nu am apucat sa-l anunț. singura șans� s�-l mai v�d e s� m� duc din nou la mare vara asta dar p�rinții mei nu m� mai las�. ce ar trebui s� fac? Mama spune �Nu fa plaja goala� �Nu bea gin, bea apa minerala� O iubire de-o vara Intr-o noapte tarziu O iubire de-o vara Ca un vis auriu O iubire de-o vara, de-o vara La sfarsit de liceu O iubire de-o vara, de-o vara Numai asta vreau eu.
|
||
|
Deeliaaaa Postat pe 24 Iulie 2011 20:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| heeelp | 24 | De la: kudika383939 15 Aprilie 2011 12:22 |
| Probleme de greutate. | 23 | De la: Valy90 6 Iunie 2011 12:15 |
| Salut | 4 | De la: kudika_943222 24 Noiembrie 2013 15:55 |
|
|
||
| Am nevoie sa fiu informata | 2 | De la: anca_88 30 Ianuarie 2011 19:23 |
| fontanela superioara aproape inchisa la un sugar de 5 luni | 10 | De la: annab 29 Decembrie 2010 10:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.