Mai multe
|
Eu mi-am cumparat sapt trecuta de pe acest site si sincer sunt f multumita de cum m-au ajutat in alegerea culorii, de livrare ( a doua zi le-am avut) si de calitatea lor. am optat pentru clip -on blonde si le-am vopsit si au iesit suuuuuuuuuperbe!! si parul chiar e natural, deci eu zic ca merita cu toata increderea sa incerci! ppooopici |
|
Roxxy_dolly Postat pe 24 August 2011 19:45 |
|---|
De la: Roxxy_dolly, la data 2011-08-24 19:45:34Eu mi-am cumparat sapt trecuta de pe acest site si sincer sunt f multumita de cum m-au ajutat in alegerea culorii, de livrare ( a doua zi le-am avut) si de calitatea lor. am optat pentru clip -on blonde si le-am vopsit si au iesit suuuuuuuuuperbe!! si parul chiar e natural, deci eu zic ca merita cu toata increderea sa incerci! tu cu cine vorbesti? scuze, o sa ies tiptil sa nu va deranjez pe tine si pe prietena ta imaginara!
|
|
kiss_my_ass Postat pe 24 August 2011 19:54 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Gene lungi... | 23 | De la: maria2002 11 Septembrie 2015 10:39 |
| Parfumuri barbatesti | 2 | De la: Cassey_ 1 Iulie 2009 15:08 |
| Vreau sa nu mai fumez! | 32 | De la: kudika12787 24 Iulie 2013 23:52 |
|
|
||
| Ce parere aveti despre extensiile de gene false??? | 6 | De la: tarot 11 Noiembrie 2009 23:47 |
| Ladys Cele Mai Bune Produse Cosmetice Si Altele | 3 | De la: kudika226898 16 Februarie 2011 07:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.